norišnica -> kako prekiniti vezo (29.1.2008 13:31:47)
|
lep pozdrav vsem. Pred enim letom sem se razpisala o tem, kako me je partner prevaral in veliko vas je pomagalo z različnimi nasveti in pogledi na celotno zadevo. Minilo je eno leto in midva se nisva razšla. V tem letu je moj nivo tolerance do vsega kar zadeva njegov obstoj padel pod nulo. Ne spoštujem ga, ne odobravam njegovih dejanj, žalim ga in ponižujem ob vsaki priliki, ki se mi ponudi. Grda sem od tega. Sebi grda. Po drugi strani je fizično tip, ki sem si ga vedno želela. Samo fizično. In v tem času sem se težko odpovedala njemu, kot bitju, ki me noro dobro zadovoljuje. Da se vrnem nazaj k bistvu, ne maram ga več, ljubosumna sem na vsak ženski pogled in v vsaki vidim potencialno nevarnost. Duhovno me ne zadovoljuje in v bistvu je postal moj hišni ljubljenček. Najraje bi ga skrila v škatlico in ga potegnila ven, kadar ga rabim. Tak odnos me ubija in prepričana sem, da tudi njega. Da vas ne obremenjujem več, velikokrat sem razmišljala, da bi končala. Najina veza mi je dala kar nekaj priložnosti, ko bi lahko zadevo končala, pa je iz ne vem katerega razloga nisem. Zdaj si želim, da bi bilo konec. Želim si, da bi prišla domov in ga več ne bi bilo tam, da bi pobral vse stvari in šel, da ne bi pustil niti eno sled in da mi ga ne bi bilo treba nikoli več v življenju videti. Zakaj to ne naredim? ne vem. Imela sva lepe čase in prvi dve leti sta bili sanjski. Še zmeraj lahko priznam, da me nihče nikoli ni tako toplo in na nek prvinski nagon čutil. to je pa tudi vse. Nimava nobenih socialnih točk, ne skupne družbe, ne skupnih pogledov na življenje. In če pogledam čez 10 let, ne vem, kaj bi počela z njim. Zato potrebujem vašo pomoč. Kako naj to naredim? In zakaj nimam moči mu pogledati v oči in mu iskreno povedati, da ne gre, ker.... hvala.
|
|
|
|