Barachiel -> RE: laparo in histero (21.3.2008 11:03:25)
|
oj oj jst sm prišla sicer domov že včeraj, ampak sem se mogla še skupej sestavit. No naj najprej povem, da so mi potem delali samo laparo (tako se je odločila dr.Ribičeva sama), in sicer sta potem na meni izmenično delala dr.Ribičeva in dr. Drobnič, ker so bili malo v zaostanku. Endometrioze nimam , je pa bila dr.Ribičeva čisto zgrožena nad mojo "nesnago"v trebušni votlini. Ni mogla verjet kako so me lahko lani v KRANJSKI PORODNIŠICI tako zapacali. Bom kr napisala ime G katermu bi morali vzeti licenco - to je bil dr.MITHAT HANĐAR Imela sem polno zarastllin, ni de ni, vse skupaj zaraščeno. Levi jajčnik spodvit in priliman na maternico, desni jajčnk čisto ovit in tudi priraščen na maternico. Vse skupaj pa zaraščeno na zadnji - spodnji del trebušne votline. Oba jajcevoda totalno zamašena (hvala bogu so mi levega lepo zrihtal, desni pa ni imel te sreče). Sedaj sem doma in počivam, kontrolo pri dr.Ribičevi pa imam šele septembra, ker je gospa res zasedena. Zdej pa lahko samo upam, da bodo moje bolečine minile in da so odstranili vse vzroke za moje težave. Sploh ne vem več kaj nej napišem, ker je bilo itq o posegih že toliko zapisanega
|
|
|
|