Le kaj mi je? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pufi 2003 -> Le kaj mi je? (21.1.2005 17:46:14)

M bi morala dobiti vceraj oziroma danes, pa je hvala bogu ni. Imam pa od vceraj prisoten nekak rjav, roza izcedek. Kaj naj bi to pomenilo? Ali je to le "nekaksen" zacetek M? Ali je lahko ta izcedek tudi posledica zacetka nosecnosti?
Kdor je imel podobne izkusnje naj mi napise, kaj bi to lahko bilo!

PS: bazalna temperatura pa je se zmeraj na 37°C. Koliko dni pred M naj bi padla?

Lep pozdravcek in hvala vsem!

Darja* -> Le kaj mi je? (21.1.2005 17:52:20)

oj

kaj naj ti rečem, o bazalni temperaturi nimam pojma, drugače pa bi te dni tudi jaz morala dobit M, pa je ni,....je pa prisoten tu nek izcedek.
Pa kaj me briga, ne bom se več sekirala.

Morda ti bodo znale druge punce svetovat.
Bazalne si nisem nikoli merila in si je tudi ne mislim, še na O ne bom več gledla, nimam smisla, samo sekiram se,...ko bo pa bo,....

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Darja*

Le kako dolgo bom ostala tako močna?

pufi 2003 -> Le kaj mi je? (21.1.2005 18:17:45)

Saj vem, da je veliko bolje, da se s tem ne bi obremenjevala, a kaj ko pa si tako zelim otrocicka in neprestano razmisljam le o tem.

Hvala Darja - upam, da bom tudi jaz kmalu tako mocna kot ti!

baguSka -> Le kaj mi je? (21.1.2005 18:28:19)

Oj!
BT obijačno pade en dan pred pričakovano M. Toliko mi je znano! O izcedku pa nisem čisto prepričana, lahko pa da je vgnezditvena krvavitev, ampak ta ponavadi ne traja več kot 2 dni.
Upam da je pri tebi to to!

Lp,T.:rozica:

Pia73 -> Le kaj mi je? (21.1.2005 18:30:01)

Izcedek žal ne oznanja nič dobrega,...:(

ampak T nad 37 stopinj celzija pa lahko naznanja nosečnost. Pri enih pade dan pred predvideno M, pridrugih uro prej, pri tretjih pa šele takrat, k M že pride,...:zmeden:

miska2004 -> Le kaj mi je? (21.1.2005 20:12:24)

... pri enih (meni naprimer) pa sploh ne, šele drugi dan M se mi je BT malo spustila :zmeden:
Kdo bi razumel...

Mene pa zanima, kaj je to vgnezditvena krvavitev? Sem že parkrat zasledila ta izraz, ne vem pa, kaj pomeni.

hvala in lp, :rozica:

miska2004 -> Le kaj mi je? (21.1.2005 20:12:34)

... pri enih (meni naprimer) pa sploh ne, šele drugi dan M se mi je BT malo spustila :zmeden:
Kdo bi razumel...

Mene pa zanima, kaj je to vgnezditvena krvavitev? Sem že parkrat zasledila ta izraz, ne vem pa, kaj pomeni.

hvala in lp, :rozica:

emaa -> Le kaj mi je? (21.1.2005 22:48:50)

Do vgnezditvene krvavitve pride, ko se jajčece "zasidra" v maternično steno, to je cca 7-10 dni (če se motim, me popravte) po oploditvi. Takrat lahko pride do krvavitve, ki pa je ponavadi kak rjav izcedek, količinsko zelo malo.
LP

Mojca20 -> Le kaj mi je? (22.1.2005 8:39:02)

Za ostalo ne vem, ampak bazalna je sumljiva. Lahko je znak nosečnosti!!

kiky -> Le kaj mi je? (22.1.2005 9:46:06)

OJLA ,..

NAJ TI POVEM DA PRI MENI TO TRAJA ŽE DVA MESECA.IN SICER,..KO SEM IMELA ZA DOBIT :hudicek:, JE SKORAJDANIBILO BIL PA JE TEMNORJAV IZCEDEK OZ,..KOT BI BILA :hudicek:,ČISTO NA KONCU,..NO PA SEM ŠLA NAREDIT TEST CB PA NIČ,.TA MESEC PA SPET,. :hudicek: MI JE ZAMUJALA KAR DOBRIH 5 DNI POL PA JE PRIŠLA AMPAK TO ZELO BLAGA, IN JE TRAJALA SAMO DVA DNI,.PA SEM SPET NAREDILA TEST PA NIČ,..TKO DA RES NE VEM KAJ SE DOGAJA,...GINEKOLOG PA PRAVI DA TO NO NIČ POSEBENEGA,..DAJ SE POSVETUJ S SVOJIM ZDRAVNIKOM,..POZDRAVČEK,.... KIKY

naja78 -> Le kaj mi je? (22.1.2005 16:02:48)

živjo kiky .
poglej,jaz mislim,da če bi bila noseča 2 meseca nazaj,bi ti cb že kako pokazal.nekaj bi se že videlo.
naprej pomisli koliko dni je trajala tvoja franca,2 dni traja tudi pri meni in moj G mi je rekel,da če traja 2 dni ni nič hudega.res pa je rekel,da se popolnoma spremeni-lahko,pod uplivom hormonov.
to si razlagam tako:če kar naprej gruntamo in tuhtamo o :duda: in znakih in se pogovarjamo,kar ni ni narobe,se naredi hormonska zbrka.men so hormoni čist podivjal,ko sem se začela ukvarjati s tem.da o joškah ne govorim,pa slabosti,pa vrtoglavice,pa lulanje pa križ,pa ...skratka vse kar češ.tudi M mi je zarad tega že zamujala.
zato jaz pravim,da ko se prime,torej ko bomo:nosecka:,se mora poznati en specifični znak,in bomo vedele.nekatere pa res ne vejo,samo to so ponavadi tiste,pri katerih pride do :nosecka:slučajno.nenačrtovano.
no to e moja razlaga.jaz se skušam odklopiti od teh misli,pa res nekoliko pomaga,nisi več tok šašav-veš kaj mislim rečt.
upam da sem kaj pomagala.pridne bodite.

pika74 -> Le kaj mi je? (22.1.2005 18:56:44)

Hojla pufi 2003,

če ti zamuja in imaš BT še vedno 37, bi jaz rekla, da imaš veliko možnosti za to, da si noseča. Tudi izcedek rjavkaste barve je lahko znak, da se je zgodila vgnezditev. Mislim, da bi bilo najbolje, da jutri zjutraj narediš test.

Pa veliko sreče :miska:.

Lp
Pika74
:metulj:

sbap -> RE: Le kaj mi je? (13.10.2006 21:27:28)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Pozdravljene bodoče nosečke!
Nova na forumu pri postih, sem pa drgač z vami že kar nekaj časa. Danes pa imam še jaz eno vprašanje. Moja BT se je v ta ciklus držala okoli 36,5,  +1/-2, le 13 dan je bila 36,2. 33. (BT 36,4) dan ciklusa pozno zvečer se je pojavil najprej prozorno roza izcedek, kmalu zatem rjav, zjutraj ko sem sem zbudila, pa sveža kri. Jo je bilo toliko, kolikor imam pri menstri predzadnji dan. Malo. Naslednji dan veliko manj. Pa nisem imela nikoli tako kratke in slabe "menstre". Pa 2 večera nazaj sem imela kratek čas ostro bolečino v spodnjem delu ttrebuha. No BT je 34. dan bila 36,3, nato pa 36,4, 36,1, 36,3. Na forumu sem brala, da ni nujno, da BT naraste po zanositvi oz. lahko ostane tam okoli. Pa glede na tiste krvavitve. Kaj pa vem. Kaj pravite ve? Aja, pa v tem ciklusu sem pojedla škatlico Klomifena za motivacijo jajčnikom.
Drgač pa se trudiva že 7. mesec, na začetku brez K. Niti se nisva obremenjevala preveč. Sva rekla, da če bo bo. Samo potem pa se tu in tam prikradejo kajpačeji. Zaenkrat še ni prevelike panike v glavi. Pa tudi po vaši zaslugi punce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] No sedaj pa sem pred 3. ciklusom K. In tu se pojavi dvom. Če si noseč, ne smeš jest K. Saj vem, najbolje je, da jutri naredim test.

Lep pozdrav in čimprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] želim vsem.

N _ B -> RE: Le kaj mi je? (14.10.2006 10:51:48)

Pozdravljena.

Meni se je takšna krvavitev pojavila v 1. nosečnosti. Bil je roza izcedek, ki je trajal dober dan in ga ni bilo veliko. Takrat sem že vedela, da sem noseča in bila je nedelja. Zagnala sem paniko in poklicala na urgenco, kamor sem se šla pokazat. Šlo je za vgnezditveno krvavitev, ki se pri nekaterih pojavi, pri drugih pač ne.

Na tvojem mestu bi naredila test.

Lep dan.

curkica -> RE: Le kaj mi je? (14.10.2006 11:41:18)

BT pade pribl. 2 dni pred M. Če je še vedno visoka in imaš izcedek, si sigurno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Predlagam, da narediš še test - OBVEZNO!!!In verjemi mi, da bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]. Pa lepo in mirno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ti želim..........

Stran: [1]