Jaz bi pa čvekala (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

KIRA -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:19:33)

saj moram zdaj tko it. moram it cune peglat - oz. plenice. jih več gre v predal, če so speglane.
bom še mal pozneje kajnotr pokukala. :)-

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:21:46)

No pa hit prid! Jst sm že vse zrihtala, pa še krvomočnico sm si medtem časom skuhala!:)

cmokec -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:23:28)

Baguska, če mene sprašuješ, sem imela en blazno slab dan. Ob treh sem imela od sodelovca pogreb, smo že zjutraj stali na Žalah, da smo uredili vence in vse ostalo. Ko sem prišla v firmo, nam je crknu glavni server. Ljudje so nas, glede nato, da so zvedli za smrt v firmi, pustili pri miru. Par se nas je tako enostavno vsedlo v avto, pa na malico in kavo. Pol sem malo delala, pol pa pogreb.

:((:((:((:((

cmokec

biba77 -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:26:26)

Baguska, tezko bo. Meni se hrana ne zameri tako hitro.:(:zmeden:
Cmokec, zal mi je. Tolazi se, da je vikend pred tabo! :rozica:

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:30:25)

Joj cmokec sej res! :(( Čist sm pozabla!:(
Veš sej dons boš šla spat, pa bo jutr že dobr. Boš vidla!:)
In potem ti bo ta dan le še v spominu...
Ne znam te potolažit, ampak cmokec sej bo boljš!

Ena :rozica: zate

in

en :angel: za tvojega sodelavca.

cmokec -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:31:19)

Saj sedaj je v redu, pa še vikend je. Pa petkov čvek, pa dolgo spanje, pa jutranja TURŠKA kavica. Žal mi je edino, ker nisem ujela Anitke, ampak prioritete so znane in vse naenkrat pač ne gre.

cmokec

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:31:47)

biba...ne vem če si prebrala te abnormalne kombinacije!?
fuj...fej.. To pa ni za ljudi!:ups:

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:32:40)

Cmokec sej drugič bo pa Anitka ujela tebe!:)

cmokec -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:36:50)

:rozica::rozica::rozica::rozica:

Jaz sem drugače dobro, samo dan je bil pa dolg in žalosten. Je bil pa pogreb zelo lep, pa toliko ljudi, da sem domov odhajala z nasmehom. Če bi Peter to lahko videl, bi šla pa oba nasmejana in v prvo gostilno na kavo. In ker vem, da sem bila do njega korektna in da sem mu pokazala, da ga imam tudi za dobrega prijatelja, je lažje, ker nič ne obžaluješ in nič nisi zamudil.

Pa dosti o tem, kaj pa ve?

cmokec

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:40:19)

Če je Peter tvoj sodelavec, potem je sigurno videl!:)
In lepo je imeti take ljudi v lepem spominu.:rozica:

Jaz pa sem dons večino dneva preživela na RR!:)-:)-
Razn poti od LJ do JE!:)-:)-:)-:)-

cmokec -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:40:55)

:ups:, pa vas ja nisem tolk zamorila, da ste me samo pustle

cmokec

biba77 -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:42:17)

Baguska, jaz sem pravkar pojedla melono s pecenim piscancjim meso. Moji sodelavki bi se obrnilo, jaz pa imam takooo rada kombinacijo meso+sadje.
Pa tudi sicer rada experimentiram.;)

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:42:51)

???? Cmokec oprosti tega pa ne razumem!:ups::ups::ups:

cmokec -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:43:27)

A dons me boš spet prehitevala? :)-:)-

Ker pa že izivam, da ste me samo pustle, se opravičujem. Grem za cca. pol ure, da mojga sončka dam pod kovtre, pa pravljico, pol pa pridem in sem samo vaša čveka

cmokec

biba77 -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:43:27)

Cmokec, jaz se se nedam.
Mojega danes spet nhi doma, :kuza: je imela dolg sprehod in zdaj sita spi, jaz pa sem posvecena samo vam.:):):):):)

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:43:58)

Biba!!!????:zmeden:
Potem se pa opravičujem! Vidm da tud ti obužuješ take kombinacije!?:ups:
Sploh nism vedla da kej tazga obstaja?:ups:

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:45:07)

Cmokec kar v miru preberi in nam daj še malo miru!:):)-
Ampak maš da se vrneš!:grrr:

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:47:04)

Biba jst sm tud sama doma..:( Mi je moj glihkar sporoču,
da pride šele jutr..:(( In tako odpade tud smučanje!:((

biba77 -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:47:23)

Meso+sadje? Jaaaa, to je meni ena od ljubsih kombinacij.Saj, ce peces puranje belo, npr. v pecici, al pa se boljse, ce peces puranje bedro, potem moras obvezno dodati jabolko v pekac. Spremeni vonj in okus. Po moje, na boljse.
Al ba "brusnicna omaka" (ki je meni glih isto kot brusnicna marmelada, ce kdo vprasa), pa cezana z mlinci in perutnino, pa pecenka naspikana s slivami; al pa sveze sadje. To imam v bistvu raje...

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:49:55)

Uf sej jst tud rada poskušam nove stvari, ampak tole mi pa čist nč ne diši..:zmeden: Zame je še vedno zakon meso in krompir, al pa le meso in solata!:) Sej pomoje 1x ko se navadiš mora bit uredu..Sam ne vem..:zmeden:

biba77 -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:50:16)

Ja, kod pa hodi, da te samo pusca?:zmeden2:?
Moj je na seji sekcije na letaliscu. Majo najprej 3-4 ure uradne debate, pol pa nadaljujejo neuradno ob pijaci. Sem se ze skoraj navadila, da sem ob petkih za kavico z vami zmenjena. :zmeden:
Smucanje... Kam pa hodita smucat? Midva greva na Pohorje ali na Roglo. Samo ta vikend verjetno ne bo nic. Greva pa vcasih med tednom na nocno (od 18h-21h).

biba77 -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:52:52)

Eh, ves kaj, z okusi je tako (po moje): al ti je vsec al pa ne. Navadis se lahko jesti pekoco hrano, nenavadne kombinacije pa ti morajo biti vsec ze prvic, ko jo poskusis.
Ves, jaz sem vcasih dosti potovala in sem povsod poskusila, kaj novega in mogoce sem zato "odprta" za vse novo in nenavadno?

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:53:41)

Moj pa vozi kamion in se potem včasih, tko kot dons zgodi, da pride šele v soboto..:( In potem sm sama. Že med tednom ga ni!:( Pa tedn kar hitro mine, ampak tkole če pa v petek ne pride sm pa potem čist žalostna. Sicer se to zelo malokrat zgodi, ampak vseeno. Dons ga pa že kar pošteno pogrešam!:(
Smučat pa hodimo v AT, edino zadnjič 1x smo šli v Kr.Goro na večerno! Pa je blo čist zanič!:(

baguSka -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:54:52)

Ja sej to potem tako pride, da ti hrana pride že v navado. Jst pa tko če pomislim, sploh nimam nobenega nenavadnega jedilnika pri domači kuhi..:zmeden:

biba77 -> Jaz bi pa čvekala (21.1.2005 20:57:26)

Ma, ves kaj:
NE BIT ZALOSTNA!!! Poglej svojo slikco, pa se bos kar nasmejala (jaz se vedno).
Glej, zdaj se malo pocvekas z nami, spijes eno :kava: oz. cajcek, ne, potem pa lahko kaj malega pripravis, da bo jutri manj za narest, ko bo on doma. Ce pa ze imas, pa postudiraj, ce lahko naredis kaj drugace (neobicajno za njega), da ga presenetis.
Pol pa v toplo bano in bos zaspala kot polhek. :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>