Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vožiček na 4 kolesa in zima! 29.1.2008 9:54:32
|
|
|
|
Rozica25
|
Ma prav huda sem! Doma imamo 3 mesece starega sinčka in se vozimo na sprehode v 4 kolesniku PP Pramette. Ok, saj vozičku nič ne manjka, je super, lahek ko peresce, vendar ni za zimo. Noben 4 kolesnik, sploh z majhnimi kolesi. Pločniki so na veliko posipani in ta malega ruka ko . Saj do ene mere mu paše. Sedaj se šetava teh 200 metrov po 5x greva gor in dol, drugam pa ne morem it. Pa še to. Jaz sem vztrajala da bo lupinica maxi cosi zaradi svojih ocen. Vendar ne paše na voziček. Sedaj ima mali 6kg in če grem kam z njim, ga kar v lupinici nesem . Ko bi imel 100 kg. Če ga hočem dat v voziček, ga zbudim,.... Sem rekla da bom še en rabljen voziček kupila na 3 velika kolesa in še lupinca bo pasala gor. Mogoče bo kateri ta informacija prav prišla, saj če bi vse to vedla prej, bi se drugače odločila. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Vožiček na 4 kolesa in zima! 29.1.2008 10:18:34
|
|
|
|
lelaval
|
Škoda, da nisi pred porodom vprašala po priporočilih za voziček. Jaz sem pri večjima 2 imela voziček z majhnimi kolesi in sem ga neprestano preklinjala. Pri najmlajši pa sem kupila 3-kolesnika z velikimi kolesi in sem super gurala tudi po snegu in nespluženem. Pa po blatu.
|
|
RE: Vožiček na 4 kolesa in zima! 29.1.2008 10:25:47
|
|
|
|
blue sky
|
Mi imamo trikolesnika z napihljivimi kolesi (Quinny Speedi) in se super obnese na vsakem terenu.
|
|
|
|
RE: Vožiček na 4 kolesa in zima! 29.1.2008 12:16:43
|
|
|
|
bodoča
|
Jaz imam 4 - kolesnika od Hauck-a, samo ima velika kolesa in lahko peljem z njim kjerkoli želim, brez problema. V lupinici pa ga nikoli nisem rada vozila po nepotrebnem, torej v lupinici je samo v avtu in nikjer drugje, ker ni preveč navdušen nad njo. Si boš mogla še en voziček kupit, ni druge.
|
|
RE: Vožiček na 4 kolesa in zima! 29.1.2008 12:35:17
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča Jaz imam 4 - kolesnika od Hauck-a, samo ima velika kolesa in lahko peljem z njim kjerkoli želim, brez problema. V lupinici pa ga nikoli nisem rada vozila po nepotrebnem, torej v lupinici je samo v avtu in nikjer drugje, ker ni preveč navdušen nad njo. Si boš mogla še en voziček kupit, ni druge. Meni tud ni jasno zakaj eni tako radi otroke v lupinici vozijo. Moja dva sta komaj čakal, da prideta ven, če pa sem šla v trgovino sma ga dala pa kar v en voziček z lupinico vred, ampak še to samo ene 3x, pol je blo pa konec.
|
|
RE: Vožiček na 4 kolesa in zima! 29.1.2008 13:06:53
|
|
|
|
AKP
|
Moja svakinja je imela PP Plikota in se je celo zimo lepo furala po pločniku po šodru, po travi. Kjer koli. Čim bolj je malo rukalo tem bolj je spala. V lupinici je ni nikoli vozla je bila samo za avto. Nimajo dvigala in je večkrat nosla tamalo z vozičkom in je bila ful vesela, da nima kakšnega težkega štirikolesnika ali trokolesnika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?