Nota -> RE: kastrirati? (29.1.2008 17:43:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Pri mojih starših VEDNO nekdo nastavi kakšno muco. In ker imamo radi živali, imata zdaj starša 4 muce in enega psa-vsi posvojeni. Nekaj mesecev nazaj, grem zvečer na dvorišče in vidim zelo malo muco. Bila je prestrašena in se mi je skrila. Ampak sem jo le uspela prepričati da se je mi približala in smo jo kar za svojo vzeli. Je najlepša muca, kar sem ji videla, Zdaj ko pa je zrastla pa smo ugotovili, da je res ženskega spola. Sranje!!!!!!!!! Je pa problem v tem, da če bo breja, nebomo imeli kam muc oddati! Pri hiši pa imamo še 3 mačake, ki jo bodo ziher na[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image] . Zdaj pa me zanima, kdaj jo naj damo kastrirati? ker bi jo pa res radi obdržali! Aja, pa če kdo ve za kakšnega veterinarja, ker ta v slov.bistrici ni kaj prida. Z mojimi mački hodim na tole kliniko, kadar sem v Mariboru, k dr. Valentinčiču, dr. Čudnu: Klinika za male živali Maribor Osojnikova 10, 2000 Maribor Tel: (02) 480 12 19 Delovni čas: pon. – pet.: 8-19, sob.: 8-13 E-mail: klinika.maribor@siol.net [www.klinika-malezivali-mb.si] Dobre izkušnje, zadovoljna. Se mi zdi, da bodo imeli sedaj v februarju popust za sterilizacije/kastracije. Velja povprašat.
|
|
|
|