biba 78 -> RE: Hranjenje po sondi (29.1.2008 22:47:34)
|
Ona je v bolnici pri starosti 4 mesece (kronološko) že pila po steklenički, potem pa so se začele težave s srčkom in je niso več hranili na tak način, ker so se bali, da bi se srček preveč obremenil in bi lahko prišlo do zastoja. Zato so potem nadaljevali samo s sondo. Ko sem pa bila sprejeta v bolnico, sem se vsaki dan trudila in jo silila s stekleničko, pa ni šlo. Ne sprejme več cuclja in ne dude. Ker so v bolnici vidli njeno reakcijo, so mi svetovali, da naj je raje ne silim, ker ji lahko s tem, da se ji zaleti in pride mleko v pljučka, samo škodim. Tako so mi tudi svetovali, da naj preskočima stekleničko in se poskusima čimprej naučit papat po žlički. Ampak še ne pokaže nekega interesa. Zato se mi para srce, ker ne vem, kako dolgo še jo bom mogla mučit s to sondo. Jaz upam, da se je čimprej rešima, ker je to že prava katastrofa. Včasih bi potrebovala tri pare rok, da bi jo nahranila. Ja, pozna se, da je že velika in že točno ve, kaj ji sledi, ko vidi, da si nataknem rokavico na roke in primem sondo. Potem pa sledi živčna vojna.
|
|
|
|