mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: **** Zelo lepo ime sam na napacnem forumu si vprasala.... Slovenke te bodo spljuvale... Res lepo ime toda verjetno bo redkost v Sloveniji... Sori, sam a veš, da si že mal dosadna z nami Slovenkami in vami podkarkolisežešteješ. A to je pljuvanje, če nekdo izrazi, da nekomu ni všeč ime, ki spada v čisto nek tretji svet in mu pač zveni tuje? Me prav zanima, kaj bi si mislili "tvoji" Egipčani/Muslimani, če bi en orto musliman dal svojemu sinu ime Franc ali pa Lojze. Drugače, Maša, se mi ime ne zdi slabo, ga pa svoji hčerki ne bi dala. ah dej no, sej ma **** prav - večini slovenk to ime ne bo všeč in bodo mele velik pripomb. to sem tud jaz rekla. so what, sej je res (kaj bi slepomišili). in o "dosadnosti" - sej bi lahko rekli, da so podobne pripombe o dosadnosti tud dosadne, samo jaz recimo se zavedam, da če živiš v sloveniji veliko stvari zgleda drugače in če živiš v tujini, začneš mal širše gledat na svet in ljudi. in na razlike (ki btw niso nič groznega). in ker se tega zavedam (in kako slovenci na to gledajo), mi recimo tud take pripombe niso "dosadne" in če smo slovenci, lahko rečemo "slovenci smo pa taki in taki" - to pa ne pomeni, da se štejemo za neki druzga. pismu, a zdej bomo pa neki separiral (in nismo več slovenci), samo če omeniš, da bodo v domovini živeči mel specifično mnenje? krneki.. in ja, ime Anahi bo(je) deležno dost negativnih kritik od večine slovenk - tko to je sej, mogoče bi iste kritike fasala v rusiji al pa v argentini, kdo prav da ne?
|