MID -> RE: jabolčni kis (29.1.2008 21:52:50)
|
Jaz osebno sem par let nazaj(ko sem bila še mlada[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])8 mesecev prakticirala na tešče domač jabolčni kis z malo vode in redno prehrano(pa ni bilo nič dietnega)in mi je uspelo znebit se 9 kg.Ne morem reči,da je to bil vzrok samo jabolčni kis,ali pa,sem pa vsekakor prepričana,da ga bom začela spet prakticirat.Tokrat vzporedno z dieto,ker je le ta nujno potrebna.Ga pa toplo odsvetujem vsem ki imajo probleme z želodcem.Tudi sama sem ga nehala takrat pit zgolj iz razloga,da me je začel po zaužitju le tega bolet želodec.Probajte.Če želodčku ne bo odgovarjal,vam bo kaj kmalu dal alarm. Da vam opišem kako je zgledal moj problem ob užitju kisa;v želodcu sem začutila takšno bolečino,kot jo lahko začutiš,če par dni ne ješ.No,ne vem kako bi vam drugače poenostavila to bolečino.Lahko bi ga opisala kot močan krč,ki je ponehal takoj po zaužitju česarkoli,pa čeprav je bila to v mojem primeru zgolj bela kava.Ker pa sem se zaradi tega začela malo sekirat,sem ga raje opustila.
|
|
|
|