voda.. (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


lea23 -> voda.. (28.1.2008 20:21:39)

v 4 mesecih po porodu sem izgubila vse kg ki sem jih med nosečnostjo pridobila.. z dolgimi sprehodi z vozičkom, nočno nesprečnostjo, in z 10 minutk orbitreka na dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
zdej odkar uvajamo gosto prehrano, sem se pa opazila da v času kosila, zajtrka in večerje pojem veliko več kot učasih. in sem začela uvajat tole.. tik pred zajtrkom, kosilom in večerjo spijem 3dl vode. pred vsakim obrokom. in posledično za kosilo pojem manj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in ko spijem vodo sploh več ne čutim lakote, pa tudi ne paše mi veliko pojest ker imam trebuh poln vode.
tako.. da probajte še ve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] men se zdi da deluje v primeru ko bi radi pojedli veliko več kot pa potrebujemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Naja30 -> RE: voda.. (28.1.2008 20:23:38)

Jaz tudi vedno bred obrokom pijem vodo odkkar sem bila pred leti na 90d dieti. Mi je kar ostalo v navadi.




goa -> RE: voda.. (28.1.2008 20:36:49)

Bomo poskusili :)




daysi -> RE: voda.. (28.1.2008 22:55:41)

Jaz sem tudi v času dojenja izgubila kar lepo število kilogramov. Ko pa smo uvajali gosto hrano, sem si velikokrat rekla kar "biološki smetnjak", saj sem nevede velikokrat pojedla vse za malim. Vodo sem začela piti v večjih količinah zelo počasi. Pripravila sem si dva litra vode v vrč in jo pila vedno, ko sem vstopila v kuhinjo. Ko sem šla ven sem poleg stekleničke za malo vzela še sama eno pollitersko  stekleničko vode. Pomembno je, da ne vnašaš prevelikih količin vode na enkraa, kajti to ti bo še bolj razširilo želodec in boš še bolj lačna. Veš pa kaj temu sledi.




frufru -> RE: voda.. (29.1.2008 22:50:51)

Na Japonskem je navada, da pijejo vodo takoj zjutraj, ko se zbudijo. Tudi znanstveni testi so dokazali prednosti te tehnike. Zdravljenje z vodo daje rezultate za »stare« in resne bolezni kot tudi za »nove« moderne bolezni – priznano je kot 100%-no uspešno za zdravljenje naslednjih bolezni: glavobol, bolečine v telesu, srčni sistem, artritis, hitro utripanje srca, epilepsija, maščobe v krvi, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolezni ledvic in uroloških organov, bruhanje, gastritis, diareja, hemeroidi, diabetes, zapeka, vse bolezni oči, bolezen maternice, rak in menstrualni problemi, bolezni ušes, grla in nosa.

METODA:

1.       Takoj ko se zjutraj prebudite, preden operete zobe, popijte 4 x 160 ml kozarcev vode (640 ml)
2.       Operite zobe in ustno votlino in ne jejte niti ne pijte nič naslednjih 45 minut.
3.       Po 45 minutah smete normalno jesti in piti.
4.       Po 15 min. (kolikor je trajal vaš zajtrk/kosilo/večerja) ne jejte niti ne pijte nič naslednje 2 uri.
5.       Starejši ali bolni ljudje, ki ne bodo mogli spiti 4 kozarce vode takoj na začetku (dokler se ne privadijo), lahko pričnejo tako, da spijejo naenkrat toliko kolikor morejo, a potem vsak dan povečujejo količino vode, tako da doesežejo te 4 kozarce vode.
6.       Ta metoda bo ozdravila bolezni, medtem ko bodo zdravi uživali še večje zdravje.

KOLIKO DNI JE POTREBNO ZA IZBOLJŠANJE NASLEDNJIH BOLEZNI:

1.       visok krvni pritisk – 30 dni
2.       gastritis – 10 dni
3.       diabetes – 30 dni
4.       zapeka – 10 dni
5.       rak – 180 dni
6.       tuberkoloza – 90 dni
7.       tisti, ki imajo artritis, lahko to metodo zdravljenja izvajajo samo 3 dni v prvem tednu, od drugega tedna naprej pa dnevno

To zdravljenje nima stranskih učinkov, razen pogostega uriniranja.

Dobro bi bilo, da imamo to navado za dnevno prakso tekom celega življenja, a ne samo dokler zdravimo bolezen. Pijte vodo in  ostanite aktivni.
V tem je smisel. Kitajci in Japonci pijejo vroč čaj med jedjo…….ne hladno vodo. Mogoče je čas, da osvojimo njihove navade pitja (toplo po malih požirkih) med jedjo.

Ta članek je koristen za tiste, ki radi popijejo hladno vodo.
Lepo je popiti kakšno hladno pijačo po obroku, ampak hladna voda bo skupaj zlepila maščobe, katere ste pred tem užili – te vam bo upočasnilo prebavo. Kadar takšne sestavine reagirajo s kislino, se zlomijo čreva in jih apsorbirajo hitreje kot gosto hrano. To bo razbrazdalo čreva (poškodovalo črevesne resice) in kaj hitro povzročilo debelost in pripeljalo do raka. Zato je boljše piti toplo juho ali toplo vodo po obroku.




Stran: [1]