Za nas (175. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> Za nas (175. nadaljevanje) (21.1.2005 13:22:39)

Hoj!

Bom na hitrco prestavla naša nadaljevanja na vrh. Moram vam povedat, da zelo pogrešam RR-JO v teh dneh, ko sem v LJ, saj nimam ravno najboljšega dostopa do neta.

Najprej bom čestitala vsem novim nosečkam in jim želim lepo nosečnost in zdravo :duda:

Vsem, ki se trudimo pa želim čimprej :modri:

Kako pa se jaz? :zmeden: Bolj tak no. Spet se je pojavil izcedek. Danes upam, da je le vgnezditvena krvavitev, a vem, da se bo jutri nadaljeval in potem bom spet morala priznati poraz. Se pa tolažim s tem, da bo kmalu tu 17. 2. , ko greva z dragim v MB.

Punce lepo se mejte in se kmalu spet beremo,

Anitka:metulj:

TVN -> Za nas (175. nadaljevanje) (21.1.2005 13:26:43)

Pogum, optimizem, Anitka! Mogoče pa se tokrat dobro konča oz. začne.....

Lep vikend!

larisa -> Za nas (175. nadaljevanje) (21.1.2005 13:34:12)

Pozdrav Anitka,

verjetno te moram mal spomnit da me že poznaš ker smo kar lep čas debatirale pol sem se pa mal odklopila ker nisem več zmogla-me je že čist obsedlo vse z :duda: in z RR-jem. No pa sem spet nazaj, še vedno na tem forumu, bo kmalu 2 leti od kar sva začela delati :duda: in vsak mesec znova upam da je uspelo. Ta mesec spet ni ker sem delala test pa ni nič, kljub temu da sem na klomifenu in sedaj čakam pa čakam pa čakam to prekl...:hudicek:.

Želim ti pogum in srečo in da se kmalu fosilke preselimo malo višje in seveda vse nove oziroma vse ki si to želimo.

Vsem skupaj pa prav lep vikend pa pridno:sloncek: da bo čimprej :nosecka:.

Pa pa

A & T -> Za nas (175. nadaljevanje) (21.1.2005 13:39:11)

Hojla Anitka:rozica:,

sem prav vesela, ker si se oglasila. Tudi jaz sem zjutraj dobila M - sem zdaj precekirala in ni rdece barve ampak le malo rjave, tudi jaz se vsaj majckeno upam, da je morda vgnezditvena krvavitev in drzim pesti, da je pri tebi to to.

Javi se se kaj in bodi nasmejana.

Cao, Andrea:kuza:

pika74 -> Za nas (175. nadaljevanje) (22.1.2005 19:47:10)

Anitka, glavo gor. Ne obupat!!!

Mene pa neki zanima. A ktera ve, kaj se kaj z neni dogaja? Men se zdi, da je mela namen it v drugi postopek zdej enkrat. A kera kej ve? Jst se dostkrat nanjo spomnem.

Lp
Pika74
:metulj:

emaa -> Za nas (175. nadaljevanje) (22.1.2005 21:25:08)

Jaz tud ne vem kje je neni, se že dolgo ne oglsai, držim :miska:, da je vse v redu.
LP

Pia73 -> Za nas (175. nadaljevanje) (22.1.2005 21:28:36)

Draga moja Anitka, saj veš kako smo rekle, so slabi in so lepi trenutki,....in skupaj smo močnejše,..saj vem, saj vem, lahko je meni govoriti,....ampak verjami mi, da obupavanje ne koristi prej škodi ampak obup pride sam od sebe, nihče ga ne povabi, kot te p...M ampak potem obup tudi gre in nadomesti ga njegov prijatelj UPANJE,... In me bomo upale in držale s tabo - DO KONCA, do testerja z :modri: in do :duda: To ti jaz vsaj v mojem imenu obljubim,... :rozica::rozica::rozica:

Anitka -> Za nas (175. nadaljevanje) (23.1.2005 20:55:50)

Punce hvala in za vsako en velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Obljubim, da bom jutri daljša. Sem prišla iz LJ ob 18.30 in se moram malce aklimatizirat, pa dragega malce pocrkljat.

Larisa veš, da se te spomnim. Sem se že spraševala kje si kaj in kako ti gre. To leto je pa itak naše.

Pa pa,

Anitka:metulj:

Stran: [1]