aluš -> RE: Razneslo me bo od jeze (28.1.2008 13:49:42)
|
Te čist razumem, zate je ob 6-h zjutraj še totalna noč, če si ponoč ene parkrat vstala, da si dojenčka nahranila pa mogoče še kaj zraven. Tudi naša dva sta se zjutraj zelo rada zbudila, če nisva delala vse mal bolj potiho (čez dan pa spala , pa če je ne vem kaj ropotalo). Da si olajšaš življenje, pač malo paziš, ne prižigaš luči in ropotaš. Pa fletno še kakšno uro "potegneš" - ti in mali čmrlček. Pa se oba zbudita dobre volje. Ne pa tako. Ja, jaz bi mu danes skuhala bolj slabo - na hitro kosilo (na kakšen komentar, bi rekla, nisem imela časa, sem šla s tamalim spatpodnevi, mi manjka spanja) in mu pri oz. po kosilu tudi lepo še enkrat povedala, da bi bilo fer od njega, da ne upošteva, da bi eni radi zjutraj še malo pospali. Mogoče mu kapne. Če pa mu ne bo, bi pa še jaz ponoč luž prižigala, pa ropotala, v glavem se mal potrudila, da bi gospod občutil, da je njegovo nočno spanje moteno (ČE GA BO KAJ MOTILO, NAŠEGA ZA BOGA NIČ- ampak je bil pa zelo uvideven kar se tega tiče, ko sem mu ene parkrat rekla, je dojel). Bo rekla katera, da se grem vrtec in da to ni za odrasle zrele ljudi. Jaz mislim da je , ker eni moški so na žalost fejst trdi, pa jim na lepo včasih ne moreš nič dopovedat. Ko pa ga postaviš v enakovredno situacijo, mu pa mogoče prebije.
|
|
|
|