Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moram povedat - voziček Knorr 30.1.2008 16:59:14
|
|
|
|
tasekk
|
jaz pa bi pohvalila voziček hauck, kupljen v Arielu. Skupaj z lupinico je bil cca 250 eur (pred par meseci). Je zelo lahek, v mojem cliotu stoji brez problema, enostavno se upravlja, vozi tudi npr. v marketih med policami, priročen za odpiranje tudi za žensko. Marsikateri voziček, ki sem ga gledala je bil namreč težek in kompliciran za odpret oz. zapret.
|
|
|
|
RE: Moram povedat - voziček Knorr 30.1.2008 20:53:57
|
|
|
|
koala
|
Glista glede tega, da otroku ni vseeno če ga preruka in če vse škripa, vrjetno res ne, samotako iz izkušenj povem, da je veliko otrok lepše spalo če jih je fajn prerukalo, vsaj tisti ki sem jih jaz pazila. Aja, moja prijateljica jekupila stokke voziček, zan odštela vrtoglavo vsoto eurov, mali pa se niti pod razno ni hotel voziti v njem, pa soga prodali in kupila bogaboo-a, ista zgodba, potem pa še Quinneya, pa se je stvar ponovila, tako da znamka vozička še ne pomeni tega, da bo dete uživalo.
|
|
RE: Moram povedat - voziček Knorr 30.1.2008 22:15:33
|
|
|
|
Pia77
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Aja, moja prijateljica jekupila stokke voziček, zan odštela vrtoglavo vsoto eurov, mali pa se niti pod razno ni hotel voziti v njem, pa soga prodali in kupila bogaboo-a, ista zgodba, potem pa še Quinneya, pa se je stvar ponovila, tako da znamka vozička še ne pomeni tega, da bo dete uživalo. Sta mislila, da je mali tako izbirčen in ne mara vsake firme al kaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.