Anonimen -> 8 mesečniki (21.1.2005 12:18:20)
|
Filip bo čez 10 dni star 8 mesecev. Zanima me, kaj počnejo vaši 8 mesečniki. Kaj vse že znajo :zmeden2: :duda: Filip že zelo dobro ve, za kaj so noge. Če si zamisli, da bo stal, ga sploh ne morem posadit na tla. Ob opori že sam stoji par sekund. :duda: Pri previjanju je pravi akrobat. Zvija se in steguje v vse smeri. Tako da je že prava mojstrovina previt ga. :duda: Ko se zbudi, se skuša na vsak način dvigniti, pa mu še ne uspe. Kmalu bo konec brezskrbnosti na postelji :( :duda: Obožuje svojo dudo in jo med vsemi stvarmi na mizi hitro najde in si jo zatlači v usta :duda: Se že sam zaigra. Rad tolče po mizi, tolče z dvema skodelicama skupaj (predmet ob predmet). Iz skodelice vzame manjšo igračo, katero mami položi noter. Če mu pokrijem igračko, s katero se igra, takoj umakne plenico in je ves vesel, ko najde igračko. Če si kakšno igračko zares želi, bo vse naredil, da bo prišel do nje - se kotalil in nekako plazil... :duda: Še ne zna plezati :duda: Lepo je piškotek, žemljico. :duda: Od veselja zavriska, se glasno smeji. :duda: Kadar bo jedel, izgovarja "PAPA PAPA", zjutraj , ko je pri meni, govori "MAMA PAPA".drugače pa pravi še BUF, BABA in pa DJŽ (tako nekako) Mogoče je še kaj, pa sem pozabila ta trenutek.:)-
|
|
|
|