pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pri svojem partnerju se počutim nesrečna,predvsem zaradi: VSAKIČ KO SM IMELA ŽELJO,DA SEXAVA ME JE ZAVRNIL.To pa je potekalo nekako takole. pridn v spalni srajčki do njega kjer gleda tv,ga začnem poljubljat,tudi po celem telesu,želim mu ga fafati,tm se pa ustavi,Takoj izgovor da si ga ni umil,da je utrujen itd.Pol se pa v smehu obrne na trebuh in do njegovega ****a ni vstopa. To me ne osrečuje,počutim se zavrnjena,zaradi tega sm že prejokala duša me boli.Kaj naj storim? A sexava 2x na mesec,tudi povedala sm mu že dosti zarad tega,da si želim njegove telesne bližine,pozornosti.itd,ker jaz njemu nudim vse to, povedala pa sm mu tudi že,da nism njegova mama,in da je on meni otrok,da mu samo kuham,perem,negujem,namreč delam mu pedikurno nog,itd. Ker se trudiva zanosit par let,grem oz sm narčena v mesecu maju na OBMP Sm se pa odločila ,da ne grem dokler se ne izboljša stanje. Kaj mi svetujete?Kako se naj jaz obnašam do njega?Ga naj ignoriram? Zvečer jokam in zjutraj se zbudim vsa zatečena prou vidi se mi na obrazu da nism srečna. pri temle odnosu pa neki ni čist ok... pomoje neki ne štima. Dejta se pogovort...