|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ima kera datum junija?
21.1.2005 12:01:34   
Rozi
Ojla punce!

javite se tiste, ki imate datum junija. jaz imam PDP 26.6. ampak mi je G rekla da se ji zdi da je malo večji tako da zna bit kej prej.
Drugače pa nič takega, slabo mi skoraj ni bilo trebuh se malo vidi še posebej zvečer.
Ampak brc pa še nobenih :zmeden2:

Najbolj me pa moti to da se sploh ne počutim noseče ali pa da bi se v meni razvijala najlepša štručka na svetu!:zmeden:

Kdaj dobiš ta občutek?

LP S:nosecka: 17t:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ima kera datum junija?
21.1.2005 12:26:02   
Mima75
Hojla!
Jaz imam PDP 27.06., imam pa že kar vidno povečan trebuh :ups: , čutim pa tudi še nič. Vsaj da bi jaz vedela, ne, no. Drugače se počutim tako, tako. Včasih me kakšna manjša bolečina spomne, da je v meni ena pikica, drugače pa komaj čakam, da začne migati.

LP!

Mima 17t/4d

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ima kera datum junija?
21.1.2005 12:34:15   
lelaval
HAY!:):)

Jaz imam 19T starega :duda: in PDP 20.6.2005. 9nebesa

Če si 1. :nosecka:, potem boš gibe začutila nekje v 20. tednu. Jaz jih sicer že čutim (glede na to, da sem 3. :nosecka: ). Saj boš svojo štručko tudi ti občutila - verjemi, čeprav sprva ne boš vedela, da je to to.

Uživaj v nosečnosti. LP:rozica:

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ima kera datum junija?
21.1.2005 13:00:06   
Lana_s
Jaz imam pa rok 4.06. pa že zdaj komaj čakam. Se mi taaak vleče.
Gibe sem začutla v 18 tednu, brcat pa je začel v 20. Prva dva dni je prav norel po trebuščku, zdaj pa je že teden dni zelo, zelo miren. Je to normalno, da ga čisto rahlo čutim in še to samo parkrat na dan?
Trebuh pa mi je tudi začel komaj pred dvema tednoma rast.

LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ima kera datum junija?
21.1.2005 13:09:52   
aneja1
Jaz imam datum 19.junija.
Gibe sem že čutila prejšnji teden oz. je bilo bolj podobno brcanju.
Brcanje pa se pojavi med 16 in 20 tednom, če si prvič noseča.

A se je katera že kaj zredila?

Lep pozdrav

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ima kera datum junija?
21.1.2005 13:15:24   
Rozi
Ja sem se zredila ja. sam kaj čš to zravn paše. ampak misl da sm kar pridna saj sem šla gor samo 2,5 kg.

Res da mi ni nič več prav kar se tiče starih hlač ampak se mi zdi kot da moj buši zgleda kot da sem kakšna bucika. Pa sej bom itak ratala! Kumi čakam junij.

Na pregledu sem bila v torek in je pikica prav poskočna ampak kokr sem napisala čutm še nič. pa spol se tudi še ni vidu tako da moram počakat do 18.2. da zvem kaj bomo imeli!

LP S:nosecka: in :duda:

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ima kera datum junija?
21.1.2005 16:31:23   
*maja
Evo pri nas naj bi :duda: dočakali okoli 18.6..
Brca že kar konkretno, zredila sem se dobro kilco, trebušček tudi še ni tako zelo očiten, čeprav ne spravim več nase nobene navadne hlače.

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ima kera datum junija?
21.1.2005 20:18:10   
aneja1
A je mogoče katera iz Maribora, ki ima PDP junija?

Lep pozdrav

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ima kera datum junija?
22.1.2005 8:51:54   
Lana_s
Aneja1 jaz sem iz okolice Maribora (Miklavž). PDP imam 4.6.

LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ima kera datum junija?
22.1.2005 14:11:21   
aneja1
Lana si se že prijavila v materinsko šolo oz. kdaj se boš in kam boš šla?

LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ima kera datum junija?
23.1.2005 9:07:27   
Lana_s
Nisem se še. Mislim, da imajo predavanja v novi bolnici in bom šla tja. Kdaj pa še ne vem, verjetno nekje marca, ker imam zdaj še nekaj izpitov za naredit.

Pa ti? Si se že prijavla? Kdaj imaš rok?

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ima kera datum junija?
23.1.2005 19:54:46   
aneja1
Nisem se še prijavila. Ne vem kdaj bi bilo najbolj primerno, pa če mi pol sploh bo tam za sedet, ko bom že nekje v 7 mes?!

Rok imam 19.6..

Kaj je to tvoja prva nosečnost?

LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ima kera datum junija?
24.1.2005 8:28:55   
Lana_s
Ja, to je moja prva nosečnost.:love:

Saj meni tudi ni najbolj na ta predavanja za hodit, ne vem če sploh kaj novega zveš. Sploh danes, ko imamo internet.

Kam pa boš šla rodit? Jaz bom šla verjetno na Ptuj.

Naty od kod pa si?

LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ima kera datum junija?
24.1.2005 12:21:15   
aneja1
Jaz bom tudi šla rodit v MB.

Naty kdaj se boš pa ti prijavila v šolo in kam boš šla?

Lp

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ima kera datum junija?
24.1.2005 14:09:03   
Alina_alin
Tudi jaz rok junija - 7.6. Nameravam rodit v MB. Sem z okolice MB.
Kje se pa prijavis v MB za materinsko - moja zdravnica je na Vošnjakovi - ZD Adolfa Drolca - a tam, ali se moram it prijavit v bolnico? Ali so za oboje isti tečaji, ali imajo ločeno?

Lp!

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ima kera datum junija?
24.1.2005 14:26:04   
aneja1
Najboljše je iti na predavanja v bolnišnico, ker ti tam tudi pokažejo sobe, ko greš rodit. Mislim da moraš sama poklicat v bolnico in se prijavit. Mislim pa da imajo tudi na Fontani predavanja.

Bom vprašala mojo G, pri nekaterih jih sestre njihovih ginekologov prijavijo.

Kdaj pa imaš namen iti?

LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ima kera datum junija?
24.1.2005 14:47:07   
Alina_alin
Jaz imam pregled pri svoji zdravnici jutri - jo bom vprašala kako in kaj. Zadnjič sem vprašala sestro in mi je rekla, da če imam rok junija, potem pride v poštev april! Ampak jaz bi rada šla prej, planiram februrja. Prav tako sem slišala, da se moraš pravočasno prijavit, je včasih že polno. Saj mislim, da je boljše prej. Potem bom sigurno bolj utrujena,kot pa zdaj, ko sem še polna energije. Kdaj greš ti?
Ti jutri lahko javim več, če kaj izvem.

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ima kera datum junija?
24.1.2005 16:05:28   
aneja1
Jaz bi tudi rada šla kar kmalu, ker pol vprašanje glede utrujenosti.

Jaz imam pregled v sredo, ti pa sporoči kaj boš novega izvedela pri G.

A že veš kakšnega spola je tvoj dojenček?

Kaj bo tvoj partner zraven pri porodu?

LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ima kera datum junija?
25.1.2005 9:29:00   
Alina_alin
Ja, partner bo zraven pri porodu. Pregled imam šele popoldne. Upam, da mi bo delala UZ in bomo kaj vidli. Zaenkrat še spola ne vem - zadnjič ni delala UZ. Na nuhalni pa zdravnica ni povedalala nič fiskno,ampak sva imela občutek, da je ciljala na fantka. Bomo videli, upam, da bo v taki pozi, da se bo videlo. Kje imaš pa ti zdravnika?
LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ima kera datum junija?
25.1.2005 11:51:47   
aneja1
Jaz imam zdravnika na Strmi ulici (Lavričeva ulica 1).

Sporoči, če boš kaj novega izvedela.

LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ima kera datum junija?
25.1.2005 14:02:28   
Lana_s
Kaj imaš mogoče dr. Kolaričevo? Jaz hodim k njej na Lavričevo 1. Pa tudi imam v sredo - jutri pregled.
LP

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ima kera datum junija?
26.1.2005 8:49:28   
Alina_alin
Pozdrav!
Včeraj sem bila pri zdravnici. Redni pregled. Sem upala, da mi bo zdravnica delala UZ, pa ni bilo spet nič s tega. Na UZ me je naročila za en teden pri drugem zdravniku. Rok imam prestavljen po UZ (novembrski UZ) na 13.6. Torej sem se ti (Aneja1) s terminom približala. Sicer imam v nasl. tednu 2 UZ - enega privat na Fontani in enega končno po naročilu moje zdravnice v Adolfu Drolcu. Koliko - kako pogosto vam delajo UZ - pri vsakem pregledu?
Glede šole - sestra pri moji zdravnici - Ozimič - je rekla, da je prva naslednja šola februarja - 4.2. DOPOLDNE. Ure ni vedela povedati. Sama sem se odločila, da bom itak šla v šolo v bolnico. Sem klicala tja - marčevska šola se začne 8.3. ob 18h - in je 2x tedensko, traja nekje do 24.3. Je v 16. etaži. Zraven prineseš nekaj za piti in pripelješ (po želji) partnerja. Jaz sem se naročila ravnokar po telefonu za marec (02 321 1000 - pa naj te vežejo v porodnišnico oz. za materinsko šolo.).
LP!

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ima kera datum junija?
28.1.2005 14:47:45   
inara
Jaz imam PDP 08.06.2005.:)Zaenkrat se počutim super, slabosti so popolnoma minile.Približno dva tedna že čutim neke premike, ki pa jih je zelo težko opisati-edinstveni občutki.

Najbolj sem bila žalostna, ker se pred dnevi na UZ ni videlo spola,(pa tako smo si želeli vedeti)ker je naš :duda: imel glih prekrižane nogice.

(odgovor članu Rozi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?