Kako prepričati psa da bo lulal? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki

Sporočilo

Strawberrie Cherrie -> Kako prepričati psa da bo lulal? (28.1.2008 9:57:27)

Včeraj se je na mojega psa spravil en pes in seveda se je kuža takoj podredil in se ulegel na tla, noge u luft in ga je fasal točno v luleka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No in zdaj ima 2x 3šive direkt po luleku, pa noče lulat. Je rekla veterinarka, da bo sprva krvavo, ni pa rekla, da ne bo hotel lulat. Kako naj ga pripravim do tega, da bi šel lulat? Zdaj sem mu dala tabletko proti bolečinam, mogoče bo bolje? ker v neskončnost ne more držat?

Anonimen -> RE: Kako prepričati psa da bo lulal? (28.1.2008 10:02:03)

Ojoj, ubogi revček.
To si fajn naredila,d a si mu dala tableto proti bolečinam, super si se spomnila. Upam, da mu bo prijela in da bo zdaj lulal.

Anonimen -> RE: Kako prepričati psa da bo lulal? (28.1.2008 10:05:13)

Sej se bo polulal k ne bo mogel več držat. Mogoč bo boljš k bodo tablete prjele.

Če pa še dolg ne bo lulal pa poklič veterinarja.

LoCa -> RE: Kako prepričati psa da bo lulal? (28.1.2008 13:05:02)

mogoče bi poskusla mu malo mehur stisnit, narahlo (z obema rokama pritisneš noter okoli luleka) . to takrat, ko mu boš dala tabletko proti bolečini, da ga ne bo bolelo. tko smo mi pri našemu, ko je bil že fajn star in ni mogu sam. ampak naš se je trudu in ni mogel. če pa tut tko ne bo šlo pa je res boljše veterinarja obiskat.

Strawberrie Cherrie -> RE: Kako prepričati psa da bo lulal? (28.1.2008 15:37:40)

Evo,ko mu je tabletka prijela je šel lulat. je res dolgo lulal, ene 5minut, hvala bogu ni bilo veliko krvi zraven.

Stran: [1]