Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dateljni in kivi-vprašanja 21.1.2005 11:55:31
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz bi na tvojem mestu s temi sadeži še počakala,je pretežko za male želodčke,drugače kombinacija sadežev ni tak problem,gre le zato,da je z nekaterimi bolje še počakati in jih uvajati postopno,začnemo z jabolki,bananami,od zelenjave s korenjem in svetlo zelenjavo čvetača,sladko zelje itd.
|
|
|
|
Dateljni in kivi-vprašanja 21.1.2005 20:29:09
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz svojemu malemu še kivija nisem dajala, po nasvetu padiatra, dajem pa mu fige. So tudi sladke ampak eno figico mu včasih prekuham in dam k jabolku.
|
|
|
|
Dateljni in kivi-vprašanja 22.1.2005 7:59:00
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Jaz sem kivi dala prvič sedaj,pri osmih mesecih.Skozi cedilo ga je mož pretlačil. Dateljne ji dodajam po dva k jabolkom,hruški,.....seveda na drobno sesekljano,pokuhano in zmiksano. Jaz mešam sadje,ki se mi zdi,da po okusu paše skupaj.Da bi kakšna kombinacija škodila,pa še nisem slišala. :muca:
|
|
|
|
Dateljni in kivi-vprašanja 22.1.2005 22:06:13
|
|
|
|
Zvončka
|
Jaz sem najprej tud mislila, da kivija ni za ponujat, ma potem sem na RR prebrala, da lahko, predvsem pa v knjigi Mala paparica za ... avtorica kivi ful priporoča. Pa je to kao ena najboljših knjig za kuhanje otrokom. Zdaj pa res ne vem več:zmeden::zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?