Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dateljni in kivi-vprašanja 21.1.2005 11:55:31
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz bi na tvojem mestu s temi sadeži še počakala,je pretežko za male želodčke,drugače kombinacija sadežev ni tak problem,gre le zato,da je z nekaterimi bolje še počakati in jih uvajati postopno,začnemo z jabolki,bananami,od zelenjave s korenjem in svetlo zelenjavo čvetača,sladko zelje itd.
|
|
|
|
Dateljni in kivi-vprašanja 21.1.2005 20:29:09
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz svojemu malemu še kivija nisem dajala, po nasvetu padiatra, dajem pa mu fige. So tudi sladke ampak eno figico mu včasih prekuham in dam k jabolku.
|
|
|
|
Dateljni in kivi-vprašanja 22.1.2005 7:59:00
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Jaz sem kivi dala prvič sedaj,pri osmih mesecih.Skozi cedilo ga je mož pretlačil. Dateljne ji dodajam po dva k jabolkom,hruški,.....seveda na drobno sesekljano,pokuhano in zmiksano. Jaz mešam sadje,ki se mi zdi,da po okusu paše skupaj.Da bi kakšna kombinacija škodila,pa še nisem slišala. :muca:
|
|
|
|
Dateljni in kivi-vprašanja 22.1.2005 22:06:13
|
|
|
|
Zvončka
|
Jaz sem najprej tud mislila, da kivija ni za ponujat, ma potem sem na RR prebrala, da lahko, predvsem pa v knjigi Mala paparica za ... avtorica kivi ful priporoča. Pa je to kao ena najboljših knjig za kuhanje otrokom. Zdaj pa res ne vem več:zmeden::zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.