Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšna kuhalna plošča? 15.2.2008 13:40:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam steklokeramično od Candyja, bila je ena izmed prvih, ki so prišle na tržišče (hight - light), ni indukcijska. Jo ne menjam za plin, ni šans. Jo imam pa ca. 10 let, pa jo samo pobrišem, če mi gre pa kaj čez, pa podrgnem z gobico, čeprav baje se ne sme. Ampak jaz delam to že skozi, pa je vse v redu. Če bi kupovala novo, bi mogoče indukcijsko ampak potem bi morala zamenjati tudi posodo. LP
|
|
|
|
RE: kakšna kuhalna plošča? 15.2.2008 13:42:16
|
|
|
|
amalija
|
Ja, tole glede posode je res, ampak mi2 sva tako ali tako na novo kupovala vse...
|
|
|
|
RE: kakšna kuhalna plošča? 21.2.2008 19:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ima steklokeramiko in ni nobenega dela z njo. Pošricaš, pobrišeš in je. Glej pa toliko, da bo imela rob okoli, pa katerakoli že, ker če ga nima, pa ti kaj skipi ... teče lahko direktno med dvojno steklo pečice, če jo imaš spodaj, ali pa v omarice, po tleh ...
|
|
|
|
RE: kakšna kuhalna plošča? 22.2.2008 13:04:07
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi IZVIRNO SPOROČILO: gajka ... toliko sevanja kot od enega navadnega mobilnega telefona, ... .... mobilni telefon moč max 2W, samo 1 grelnik indukcije pa 1000W. Res, da pada sevanje s kvadratom razdalje, ... Verjetno gre za usmerjeno sevanje navzgor. Torej naj se pazijo sosednje v zgornjem štuku.
|
|
|
|
RE: kakšna kuhalna plošča? 22.2.2008 13:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 ker steklokeramična na plin za vžig ravno tako potrebuje elektriko. ? Kaj pa vžigalice? Res je. Ne rabiš elektrike če je nočeš dat. Lahko z vžigalnikom pržgeš
|
|
|
plača dipl. ekonomistaliviaKoliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.pod 900€ (
41%)
900-1000€ (
15%)
1000-1100€ (
15%)
1100-1200€ (
8%)
1200-1300€ (
5%)
več kot 1300€ (
16%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!