Joj, kaj sem naredila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nejcko -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 11:21:22)

Punce, tole vam moram povedati, da ne bo še katera naredila take napake, kot sem jo jaz.
Mala je zaspala, jaz pa, hopsa cupsa, zdaj imam pa čas in si grem končno pobarvati lase. Je bilo NUJNO POTREBNO. Sem ravno zaključevala in se mala zbudi, hitro si poveznem čez plastično kapo in grem k njej. Mala me je v posteljici najprej debelo pogledala, potem nakremžila usta in....začela jokati. Dvignem jo, ona pa v še večji jok, kaj jok, dretje. Stiskala sem jo k sebi, jo dvigovala, da bi prepoznala moj obraz, ji govorila, da sem jaz, ona pa vsakič še v hujši jok. Na sebi sem imela majico, ki jo imam izključno le za barvanje las in očitno smrdi po barvi. Slekla sem jo in jo stisnem na svojo golo kožo. Nič ni pomagalo. Dretje, dretje, dretje. Nosim jo naokoli tiste pol ure, nato jo odložim v stolček, jo z njim vred nesem v kopalnico, si operem lase - ona se je ta čas nenehno jokala, skratka, hitela sem kot ubrisana. Nič. Jo dam na zizo, se malo pomiri, se mi celo nasmehne, ampak čim sem se sklonila k njej, ona v jok. Se hočem it oblečt, ona v jok. Uboga revčka je skoraj eno uro tulila, končno mi jo je uspelo pomiriti in v hlipanju je zaspala. No, zdaj spet spi, revčka moja.

In nauk zgodbe: mami, ne barvaj si več las, ko sva sami doma (ali ko sem jaz v bližini).

Lep dan.

TaRe* -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 11:24:30)

Ti sploh ne pride na nisel,ane.:zmeden2:
Boga pikica.Verjetno se te je ustrašla,pol si ji pa še po barvi smrdela,to pa smrdi ko :hudicek:
Hvala za informacijo.:muca:

TaRe* -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 11:24:58)

misel,ne nisel:ups:

Anonimen -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 11:27:34)

Poučno!

Micy -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 11:27:41)

Ubogica, verjetno te ni prepoznala.

No vse je enkrat prvič. Ane.
Si te kar predstavljam, kako dirkaš po stanovanju.

Sm bila v podobni situaciju ko se čuvala nečaka, on je full navezan na svojo mami, ki mi gaj epustila za čuvat. Dala ga je spat in odšla jest sm pa pri njemu ostala se je revež tako ustrašil, da je jokal k zmešan. Sm ga komaj pomirila pa je nasrečo hitr sestra pršla pol je blo pa hitr dobr.
Lep dan ti želim.:rozica:;)

kimi -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 11:59:19)

Moj se pa dere, če imaš ruto na glavi samo se je sedaj že malo navadil

Anonimen -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 12:13:30)

Moj mož Timijev nono si je pustil rast brke...in ko so bili že dobro vidni...se je Timi začel dreti in ni hotel k njemu v naročje:)-:)-Nič drugega ni preostalo kot brke obrit:bravo:

Tudi barvanje pa čudni turbani na glavi mamice in babice so ga plašili-sedaj pa nič več.Se ga moramo z vsemi štirimi branit ko se barvamo ker hoče da tudi njemu laske pobarvamo:)-:)-

Vse mine samo počakajte da malo zrastejo in se navadijo na vsa ta čuda.:sloncek:

Anonimen -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 12:19:27)

Poznam, poznam, ha, ha. Sicer ne iz lastnih izkušenj, je pa apred tega bila deležna moja sestra. Tako sem bila opozorjena.

Vidov ati -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 13:22:19)

Otroci pri petih mesecih baje dobijo občutek za posluh, izgleda pa da občutek za to kakšna frizura komu paše pa že prej. :)- :)-:)-;)

Vidov ati

Pi-kica 1 -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 13:51:42)

Moj dvomesečni sinko pa se je danes neznansko prestrašil, ko sem... kihnila in to tako, da je deset minut neutolažljivo jokal. Drugič bom letela ven iz sobe, ko bom morala kihnit!

Anonimen -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 14:14:09)

he he, še dober si jo odnesla. Mene je na ta način enkrat skorej lasten pes šavsnil :)-

Zgleda, da bodo tiste na porodniški ratale prepoznavne po narastku in sivih laseh :) Ker se ne bodo več upale barvat :)-

Marina_ -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 14:55:48)

Jaz pa priporočam barvanje pri frizerju če je le možno.Ti vodiki in barve so tako agresivne in imajo močne vonje...
Če pa se mamice barvate same -sploh s kakšno temno barvo-je barva tudi po čelu vratu bolj izrazita in sploh če vas tisti trenutek otrok vidi in zavoha...:)-:)-:)-:)-:)-
Pohvale pa mamicam ki imajo novorojenčke in skrbijo tudi za svojo lepoto.Teh je namreč malo.:bravo:

ZARA -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 17:45:29)

...ojoj...nejcko,to je blo pa hudo,ce se je 1 uro jokala...

Sam jst grem glavo stavt,da bi se men Zara smejala ko nora,ker bolj glupo zgledam,pa vec traparij naredim -bl ji je fajn :ups:...

Anonimen -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 18:04:44)

Dvomim, Zara, ker se ustrašijo tiste navlake na glavi..al pa...mogoče...sicer se moj najbolj reži največjim debilnostim, ki pa jih pri takšni mami, kot jo ima, ni malo...vse preveč...

Drgač sem ga pa tud jaz močno potrebna...barvanja namreč.Sem že čist siva:-((

Pupica -> Joj, kaj sem naredila (21.1.2005 20:51:18)

uf, dobr da s povedala:(
jaz ne b pomilsila, sme najprej pomilsila da se je ustrašla vrečke oz, tvoje glave, k je bila drugačna:)-
ja boga:((

Stran: [1]