Sedimentacija za HSG (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anadejka -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:11:30)

Spet jest težim s tem HSG-jem.Sej zdej je pa tazadnič oblubm.Itak v pon.grem,upam.Danes zjutraj sem šla v laborotorij oddat kri,pa sem imela sedimentacijo glih na zgornji meji - 15.
A je to uredu?????Me je strah da me ne bodo zavrnili:(.

Lep dan vam želim pa veliko sončka:love:!!!

koala -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:14:42)

A si prehlajena?
Mogoče pa dobo v ponedeljek ponavljali, moji prijateljici so pol pa je blo vse ok

Koala

anadejka -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:15:39)

Ne nism prehlajena.Čist normalna sem.A misliš da 15 ni več uredu?

Pia73 -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:18:35)

Pozdravljena andrejka,...:rozica::rozica::rozica:

Midve se skoraj nikoli takole direktno ne pogovarjava, ker sem jaz običajno na RR proti večeru, ti pa dopoldne,... Kako je s sedimentacijo ne vem, najbolje, da pokličeš in vprašaš. Sicer pa ti želim vse naj, naj,... Pa jaz vsaki svetujem, naj pred HSG-jem reče za kaj proti bolečinam. Veš saj sicer naj to ne bi bolelo ampak če pa je slučajno kaj zamašeno, pa sigurno ni prijetno. Jaz sem rekla, dali so mi inekcijo in ni mi žal. Zakaj bi trpela, če ni potrebno,.. Drži se in javi se čimprej! :rozica::rozica::rozica:

anadejka -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:24:52)

Hvala Pia,res bom poklicala,tako bom najbolj mirna.
Veš bolečin se pa ne bojim,bom že potrpela,pa tut kšn tablet bom vzela,da ne bo prehudo.
Najbolj pa se veselim ko bo konec,bom z užitkom vgriznila v Milko:love:.Sm jo že kupila v ta namen.V Postojni delajo HSG-je šele po 10.00 uri,tko da moraš biti najmanj do takrat na tešč.To je pa zame kr hudo k sem navajena kraljevskih zajtrkov.

Punce držte pestke:miska: tut zame,da bodo izvidi O.K. v torek pa vam javim kako je šlo.
Lepo se imejte,v sonček poglejte in veliiiiiko se smejte!!!

Lepe pozdravčke.............andrejka76:miska:

Pia73 -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:28:41)

Seveda bomo držale pestke zate,.,..:miska::miska::miska: Veš, velikim je po HSG-ju uspelo zanosit, čeprav prej ni šlo,... Upam, da bo tudi pri tebi tako in da je to zadnji postopek na poti do :duda:

anadejka -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:30:46)

Ejjj Pia sej veš kako praumo.....IZ TVOJIH USTK V BOŽJA UŠESA:love::love::love:....ampak res!!!

Pa hvala:rozica::rozica::rozica:

Pia73 -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:39:36)

Ni za kaj: vsi za enega, eden za vse,...:rozica:

emaa -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:44:15)

Tud jaz držim :miska: zate, pa pol čimprej sporoč veselo novico
:rozica:

Anonimen -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:45:02)

Tudi jaz sem imela sedimentacijo 15 in so mi naslednji dan naredili HSG. Pa tudi inekcijo proti bolečinam sem dobila, ne da bi prosila zanjo.

larisa -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 11:48:05)

Andrejka76 že kar držim pesti zate!!!:bravo:
A lohk vmes tud mal počijem??;) Srečno:pujs:

Pia73 -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 12:16:49)

Meni pa so se v bolnici celo čudili, ko sem rekla za inekcijo,..:zmeden: Pa se nisem kaj preveč sekirala,...

anadejka -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 12:20:49)

O punce zlate ste!!!!Ful hvala...pa ne preveč stiskat,da ne bo pol bolel!!!
Vsaki šopek:rozica::rozica::rozica:,pa :pujs::pujs::pujs:za srečo.

Pia73 -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 12:21:49)

Če boš rekla za nekaj proti bolečinam itak ne bo bolel,...me pa bomo držale pesti :miska::miska::miska: za dobre rezultate,... :rozica::rozica::rozica:

TVN -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 12:30:21)

Jaz sem imela HSG dvakrat, prvič v Postojni in drugič v Ljubljani. Prvič sem tudi imela povišano sedimentacijo. V Postojni so me pred HSG odvzeli kri in potem vseeno naredili HSG. Niso me niti vprašali, če želim, kaj proti bolečinam (!), sama pa tudi nisem vedela, da bo to bolelo. Nočem strašit, ampak bolečina je res neprijetna, zato ti absolutno svetujem, da v Postojni zahtevaš vsaj kakšno tableto proti bolečinam.
Je bila pa zato izkušnja v Ljubljani blazno pozitivna. Vsem, ki smo čakale na HSG, je sestra razdelila tablete proti bolečinam (glede na jakost in bolečine pri menstruaciji), sama sem vzela Spasmex. Prijelo je in pregled sploh nisem čutila. Pravo olajšanje. Potem sem dobila še antibiotike. Bojda ti jih vedno dajo preventivno, da ne nastane kakšna infekcija. Teh v Postojni sploh nisem dobila!! Moram priznati, da sem bila glede na imidž postojnske porodnišnice precej razočarana. Mnogo boljši tretma je bil torej v Lj!!
Pa srečno!

pika74 -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 13:33:34)

andrejka76, sam na hitr, ti morm rečt, da ne boli bolj kot te boli, ko maš M.

Pa sam na čokolado misl pa na :duda:, nč druzga in boš vidla, bo hitr mim.

Lp
Pika74
:metulj:

anadejka -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 16:09:18)

Thanks Pika,tut jest sem mela danes hudo gnečo v službi.Hvala Bogu grem zdej domov:bravo:.
Punce hvala vam za pestke:miska: in lepe želje.Ko mi bo v pon.na tistem stolu najbolj hudo se bom spomnila na vas:love:,potem mi bo lažje.V torek se pa tko in tko že beremo.Komaj čakam.

Pridne bodte in lepo se imejte,pa sončku se nasmejte;)!!!

Rada ves ima...............andrejka76:miska:

miska2004 -> Sedimentacija za HSG (21.1.2005 20:22:27)

Andrejka76, držim pesti da ne bo nč bolel, pa da bo uspelo, da boš potem kmalu :nosecka:

Stran: [1]