|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine
21.1.2005 10:56:02   
lunca77
hojla punce!

imam en problem, pa me zanima če naredim paniko al ne. že par dni imam eno tako topo konstantno bolečino v predelu jajčnikov kot da bi mi kaj pritiskalo dol. a je to normalno? sem v 28 tednu.

hvala in lp lunca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolečine
21.1.2005 11:10:42   
Kety
Točno tako bolečino sem imela jaz danes ponoči. Bolel me je levi jajčnik in to konstantno celo noč. Zjutraj pa kot, da ni bilo nič?!?!

Upam, da bo katera vedla odgovor na to!:zmeden:

Jaz bom jutri dopolnila 9t.

Srečno!

LP Kety

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolečine
21.1.2005 11:14:11   
malika
Če tišči dol raje pokliči gin.ali pa se kar odpravi v ambulanto.

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolečine
21.1.2005 11:19:24   
maja1977
Zdravo!

Lunca, nebi te rada prestrašila, samo pri meni je v 30t ko sem imela take bolečine, kot da mi kaj pritiska dol oz. kot da mi bo vse skupaj "ven padlo" G pri UZ ugotovila, da mi grozi predčasni porod...
Takoj me je dala v bolniško do začetka porodniške!!!
No, jaz ti svetujem, da greš ČIMPREJ na pregled.

Maja33t:modri:

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolečine
21.1.2005 11:23:47   
lunca77
hvala punce,

bom zdaj še g. poklicala pa povedala in vprašala še tam. sam ne bi rada paničarla brez veze.

lp lunca

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolečine
21.1.2005 11:26:21   
malika
ja kar pokliči. Nič ne paničariš brezveze!

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolečine
21.1.2005 11:34:21   
lelaval

Pojdi do G, kajti vsak pritisk, ki ga čutiš navzdol, lahko pomeni predčasen porod (ali pa celo izgubo otroka).

Jaz sem bila v 16T in sem čutila pritisk navzdol, kar pa se mi je zdelo dosti prekmalu in mojemu G tudi. Ampak pri pregledu je ugotovil, da dejansko lahko pride do SS in me takoj dal na 4 tedensko bolniško - s strogim ležanjem.
Upam, da bo vse OK.:rozica:

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bolečine
21.1.2005 11:55:05   
lunca77
no sem govorila z ginekologom in mu povedala, da me boli in je rekel, da so v pozni nosečnosti takšne bolečine dokaj normalne in da naj pač ne hodim in čim več počivam.

upam, da ima prav ker mam pregled šele 6.2. zdaj imam pa tako ali tako študijski dopust pa bom bolj v postelji študirala in upam da bo z malim ok, brca me kot nor in mi skače po trebuhu.

lp lunca

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?