damjanai -> RE: Hobi (8.2.2008 9:59:22)
|
No ,da še jst pristavim svoj piskrček.Ko sva se spoznala z mojim je bil glih sred ločitve,ok vse lepo in prav ker pač ko se srce odloči glava ne deluje. S tem da sem jst dobila v paketu poleg tipa se dve punci , kar se mi na začetku ni zdelo nič posebnega, ok sej otroci niso nič krivi. Mel je neki hobijev pa kljub temu sva bila velik skup med nama je bla razdalja 240 km. In tko po parih letih ljubezni smo tudi dobili stručko, seveda še zmeraj vsak na svojem koncu , zdej malce bližje a še zmer cca 150 km narazen. Zdej pa se dogaja da vsak drugi vikend preživi z hčerkama , un naslednji vikend pa če je sreča če nima glih kaj pa morda z nama. Jezi me to da moreva z sinom žrtvovat najine vikende, medtem ko vikendi ko je z hčerkama ostanejo sam njima.. Prvo leto ko smo sli na dopust... ok planirano je bilo da gremo sami trije ... in lej ga smenta zadnje dneve zvem da gresta mali dve zraven... in rezultat..vse smo delal tko kot sta hotle mali...Počas mi že presega vrh glave... bivsa pa dekleti pumpa 100 na uro proti meni... ampak moj presvetli fant tega ne vidi. Pol pa je tuki še moja mama ki mi daje maksimalno podporo #Boš vidla , na koncu bosta z bivšo še skup....#
|
|
|
|