Gina
|
Joj, zelo zoprna stvar je, če ti gre hobi od tvojega na živce. Hobi je moškim nekaj najbolj svetega. Fajn je, če ga znata uskladit z vsakdanjim lajfom. Poglej, moj ex se je potapljal, pa je šlo meni ful na živce, ker mi je pač potapljanje nekaj čist brezveznega, ne vidim pointa v tem. Zato mi je šlo to na jetra. Se spomnim, da smo šli na morje, pa je zjutraj pojedel zajtrk, šel na en potop, se vrnil ves zmatran, pojedel, šel spat, pa potem spet na en potop, potem je pucal opremo kako urco, dve, potem je pa tam nekje ob pol osmih zvečer ugotovil, da obstajamo še trije drugi člani. Danes mi je smešno, takrat mi pa ni bilo. edini dopust, pa takole. No, moj novi leti. Samo to izgleda malo drugače. Meni je letenje fajn, ga komot razumem, ker letenje mi je samo po sebi nekaj krasnega, mam veliko večjo toleranco do tega, vidiš same lepe reči, je neko adrenalinsko doživetje, pa poleg tega je povezano s hribi, ki jih imam strašno rada, kamor lahko grem zraven, pa imam še sama kaj od hribčkov, ali pa ne, če se mi ne da, kot mi pač paše. Na dopustu gremo obvezno tudi na morje nekam, kjer se tudi leti, samo vmes ga precej več vidim, kot sem bivšega. Pa še vse izletniške točke na višini obiščem. Včasih gre tudi za ves dan nekam, se je že zgodilo, da je šel npr. v francijo za par dni, samo me pa res tolk ne moti. Če je njemu to fajn, pa ga napolni z energijo, potem naj dela to, hvala bogu. Dokler seveda ni to na račun familije, tisto bi me pa motilo. Samo vrednote na tem področju so zelo različne. Midva sva rada tudi dosti časa sama. Ko sva skup, se pa dosti pogovarjava, pa crkljava. Potem sva pa čist srečna, če imava mir vmes, al pa ne, kakor pride. Temu primerno sva tudi skupaj, včasih res veliko, včasih pa pridejo dnevi, ko se komaj vidiva. Če bi bila tvoja vrednota veliko posvečenega časa, potem imaš problem. Vendar mi je čisto jasno, da si pri vrednoti čas, težko pomagaš. Če to rabiš, rabiš. Kako uskladiti, pa ne vem. Upam da imaš vsaj rada možev hobi. Pa upam, da ni njegov hobi gostilna, ker tisto pa jaz ne bi prenašala.
|