vprašanje??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

kathy -> vprašanje??? (21.1.2005 10:22:08)

Pozdravljene vse :nosecka:
Že večkrat sem prebrala kako so nekatere pisale, da so bile na prvem pregledu in so ugotovili, da pikici ne bije srček oz. da ga nima (sem prav razumela)?
Kako pa je s tem, če imaš ss? Začneš krvaveti ali so kaki drugi znaki? Pa enkrat je ena rekla, da ji je na pregledu G povedala, da njeni pikici ne bije več srček, pa tega sploh ni vedela. A je možno, da je pikica mrtva in ti tega sploh ne veš???:((
Kaj pa nosečniški znaki, slabost, boleče prsi, ... se vse to nadaljuje, čeprav pikici ne bije srček?
Se opravičujem za zmedena vprašanja in bolj mračno temo ampak mene je tega ful strah.
Ko sem bila zadnjič prvič na pregledu je rekla G da sem prezgodnja (bilo je 6t4d) in se še ne vidi, da se vidi samo g.. vrečka (ne vem kako se reče).
Kaj pa če je kaj narobe???
LP:nosecka:

Kety -> vprašanje??? (21.1.2005 10:37:46)

Hojla Kathy!

Ne si preveč delat skrbi! Včasih se še ne vidi tako zgodaj, pri meni je bila pikica velika komaj 4mm točno pri 6t in 3 dni in sem imela srečo, da se je že videlo. Drugače pa imam za seboj že eno ponesrečeno nosečnost tako, da ti lahko povem, da so me po 7t začele spremljati krvavitve in krči. Prišla sem do 11t, potem pa so mi morali narediti abrazijo, ker je bil otroček mrtev. Mislim, da znake nosečnosti izgubiš v kakem tednu ali dveh, ko pikici neha bit srček, saj se neha tvorit hormon beta Hcg in jegova količina v telesu pade, zato te nehajo bolet prsi, mine slabost,...itd. Ne se preveč strašit! Kdaj imaš naslednji pregled? V 8. tednu bi se že moralo vidit in poskusi malo potežit, da bi rada prišla spet čimprej na pregled! Držim pesti, da boš kmalu zagledala utripek!

LP in srečno,

Kety

darjatimci -> vprašanje??? (21.1.2005 10:46:25)

Živijo!
Ja vidi se gestacijska vrečka,mislim,da je srček še prešibak,ss pa bolečine kot pri menst.,krči,krvavitev,jaz sem bila noseča 14 t.in sem čutila že kar popadke,da raje ne govorim preveč,ampak zame je bilo kar hudo pa nisem kakšna mevža.

SIJA -> vprašanje??? (21.1.2005 10:58:44)

pOZDRAVLJENA,
brez panike, upam, da bo šlo.
To, da plod odmre, pa nič ne veš je absolutno možno, konkreten primer sem sama in ne edina. Ne krvaviš, imaš vse znake nosečke, samo na pregledu ti pove,da srček ne bije, ....
Želim ti vse najbolje!
lp

Erdbeere -> vprašanje??? (21.1.2005 11:19:07)

Pri meni je bilo tudi tako, ker ko sem prišla na pregled sem bila v 8t G pa je rekla da sem 2-3 t manj noseča in videla se je samo gestacijska vrečka...no imela sem vse znake nosečniške...nobenih bolečin...samo krvavet sem začela in bilo je vsega konec

upam da bo pri tebi lepši scenarij in da si bila res prekmalu

Jessy -> vprašanje??? (21.1.2005 13:14:00)

Kathy, pri meni je bila popolnoma ista situacija, kot pri tebi, saj na pregledu v 6t3d ni bilo videti drugega, kot prazno gestacijsko vrečko in me je G naročil čez 14 dni na ponoven UZ ter hkrati opozoril, da obstaja možnost, da v vrečki tudi čez 14 dni ne bo nič ali pa je plod enostavno še premajhen in se še ne vidi.
K sreči je bilo to ta drugo. Takrat, v 8. tednu se mi je pokazala ta slikica, ki je tudi pod mojim nickom.

Bodi optimistična (jaz sem bila prepričana, da je plodek v meni) in vse se bo lepo izteklo!

lp, Jessy

Stran: [1]