san -> RE: Marčevke 2008 - 2.del (28.1.2008 12:58:32)
|
pozdravljene, toliko čvekate, da komaj dohajam. včeraj smo se ves dan potepali, popoldne smo bili na rožniku, zvečer smo šli pa še bisnono obiskat. no, danes sem imela zadnje predavanje v MŠ o dojenju - mislim, da je to ednina stvar pri kateri ni nič sprememb. potem sem imela pa še abdominalno dekompresijo. tako da, poročilo za perp: bila sem na tistem močnejšem aparatu in morem rečt, da na začetku nisem čutila drugega kot pritisk zraka oz. stiskanje v noge, tudi v trebuh me ni preveč stiskalo, je bilo pa dete izrredno živahno. no, potem, ko sem začela malce sama uravnavat ta pritisk oz. kroženje zraka - ti sestra pokaže kako je bilo pa fino. edino glava me mal..hm... ne boli, ampak tko mal čudn občutek. pa ne vem, a od tega, ali pa od utrujenost (včerajšnje celodnevno potepanje, slabo spanje oz. bolj nespanje ponoči). tko da bom šla zdele mal počivat. naslednjič imam zopet v ponedeljek. upam, da se vse, ki bolehate hitro pozdravite in seveda vaši otročki pravtako nasy, pokliči še enkrat zzzs, drugače pa kar inšpekcijo, ker tole si pa žal ne smejo dovolit v tvoji službi. dolžni so te izplačat! sej nisi sama kriva, da si na bolniški. pa glavo gor in držim pesti, da bo danes vse ok na pregledu, itak da bo[sm=bravo.gif] dinki čestitke za uspešen pregled[sm=bravo.gif]. zanimivo, da sem jaz zadnjič ravno tako dobila samo slikco glave[sm=smiley36.gif] katj uspešno na izpitu aja, iz prsi tudi sama še ne puščam, ponavadi začnem vedno po porodu
|
|
|
|