meridaub
|
dinki - torej tvoja g je rekla, da bo čakala samo en teden čez. Sej bolje res, da ne več, ker je malček velikanček. perp - tebi pa ni točno povedala, kako dolgo bo čakala g s porodom, ne? samo da se 5 dni po roku greš pokazat v P in če bodo popadki, tudi manjši, ti bodo sprožili porod? Zanimivo.Kako različne pristope imajo G, ne? Pa dvomim, da moja G pozna mojo situacijo v nulo, ker pri njej sem imela samo dva UZ, pa še to zadnjega samo zato, ker se ji je zdelo, da enkrat me pa še le mora pogledat, pa tudi če nikamor ne vpiše rezutatov UZ.....In je ugotovila , da gre mogoče za zastoj rasti in me poslala v P še na en UZ.To je bilo v 33 in 34 tednu na zadnje. Od takrat seveda ni bilo nobenga UZ. Sem kar malo zaskrbljena in jezna....kakšen odnos..... Sem bila danes na ctg, pa je pokazal neko dogajanje - popadke, samo jih nisem prav nič čutila. pa babica ni hotela komentirat izvida ctg, je rekla, naj grem vseeno do G, ki pa ima ordinacijo šele popoldne, tako da grem takrat do nje. Voda je pa ok. Mi je blo prav hecno, da sem mogla babici razlagat, da mi je g naročila, naj ona pokomentira izvid, da je od tega odvisno ali grem do g danes ali ne....babica pa ni hotela, ker ne sme, je rekla.....kaj pa vem.....ma jaz bom šla vseeno danes do G. Sej sem madonca 2 dni čez rok. To pa tudi ni kar tako za počakat do četrtka, a ne? Ampak mi je hecno to, da danes so popadki na ctg, prejšnjič ko sem pa čutila ene krče, pa nič...se očitno sploh ne znam poslušat. No, poročam popoldne.
|