|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
24.3.2008 8:43:03   
perp
Dobro jutro, moje so user posted image

Evo mene še vedno tu. Danes je moj dan D. Joj, kaj gre hitro čas. Sicer sem bila 100 %, ma ne 200 %, da bom imela v naročju že user posted image , vendar kaj bi hiteli, če ji je pa takkooooo luštno v trebuščku. Ponoči me je sicer bolelo tako kot pri menstruaciji, vendar se je SPET vse umirilo. No pa sej še dobr, ker so bile pri nas ceste čist zasnežene, pa nihče ni plužil. Danes bo pa .... nič, bomo videli.

Katty123 upam, da nisi več v enem kosu in da že pestvaš svojega user posted image .

Se malo kasneje še kaj javim, ker mojmu user posted image  delat družbo, ko mezi potičko.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
24.3.2008 9:14:01   
meridaub
HOJ

Se danes še jaz oglašam. Včeraj je bil moj rok, pa še čisto nič ne dogaja, tko da sem danes že čez rok. Pa sem šla včeraj na 2 urni sprehod, pa nič. Niti krčev ni bilo, samo trtica oz. križ me je bolel od hoje. Danes pa vprašanje, kako bo s sprehodom, vse je blatno, mrzlo je, pa še sneži...

Moja G me bo pogledala šele v četrtek - 4 dni po roku. Jutri pa moram iti na ctg in dati urin. Samo v primeru, da je kaj narobe oz. da so popadki, naj pridem do nje. Tko da ne bo vsaka dva dni čekirala, kako je. je pa res, da sem bila prejšnji četrtek še čisto zaprta, ko me je pogledala vaginalno.

Danes so že drugi dan na mizi pirhi, pa šunka, pa sirček, pa druge dobrote, pa svečke, pa forzicija...tko lepo pomladno je, zunaj pa taka zimska idila, spet sneži v velikih kosmih. Bi blo prav neprijetno iti rodit v takem. Bomo počakale na lep sončni dan, ne?user posted image

Kakor vas berem ste že kar neučakane, a ne? user posted image Počasi postajam tudi jaz. Do roka sem bila tudi jaz prepričana, da bom rodila prej, še posebej zaradi bakterije streptokok, ki jo imam, ta pa lahko sproži porod, tudi prezgodnji, če jo imaš v zgodnji nosečnosti. Ampak očitno je moja čisto prijazna. Drgač pa tudi moja mama je obe naju s sestro rodila veliko kasneje, tko ene 14 dni. Tko , da mogoče je pa to dedno...

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!user posted image In res, pravi užitek je brati vaše porodne zgodbe in si predstavljati, kako bo to zgledalo pri meni.

A katera mogoče ve, če imajo v H in M v Supernovi tudi stvari za malčke?

javljajte se še.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
24.3.2008 9:28:41   
Svet
Hvala punce za dobrodošlico!
Takšna je moja porodna zgodba: na rok, 14.3. se seveda ni nič dogajalo. Naveličana sem bila trebuha, svoje okornosti, bolečin ob premiku male v trebuhu, predvsem pa sem imela dovolj vseh firbcev, ki so mi pošiljali smse, če sem še v 1 kosu. Upala sem, da bo čimprej otroku v meni tesno, a nič ni kazalo. Glava na danD še ful gor, odprta 1 cm, maternični vrat 1 cm. Skratka, nič vzpodbudnega.
Naslednji dan sem pač nekako preživela- trudila sem se početi čim več stvari, da nebi mislila na to, kako zelo si želim roditi. Pa sva z mami odšle na sprehod, držala sem ji vrečko, ker je vmes nabirala regrat, čvekali sva, ful sem se najedla...valda o kakih popadkih ali bolečinah pa ne duha ne sluha...nič.
Ponoči sem spala kot angelček in celo šla na wc samo 1x. Nikjer nobenega čepa odluščenega, nič. Potem pa zjutraj...mokro med nogami. Grem v banjo, nakar se mi vlije. Joj, sem bila vesela. Vedela sem, da bo to dan, ko bom rodila. Vzela sem si čas. Umila sem si glavo, medtem ko sem mojega čakala, da pride iz službe,ja v ned je delal. Seveda me je napizdu, ker sem si umila glavo, češ kaj mi ni jasno. Bil je prej doma, prede sem bila jaz zrihtana.
Voda odtekla torej ob 6.35, ob 7.15 bila v P,odprta 5 cm!!! Nič bolelo, tako da mi ni bilo jasno, bila pa sem vesela, ker sem vedale, da sem na pol:)user posted image birokracija in ctg trajala do 8.30, potem šla na klistir in britje pa spet pod tuš in v porodno sobo prišla ob 9:45. Pustili so me do 10:45 z mojimi popadki, ki seveda niso bili dovolj močni, zato so mi dali umetne in ti so bili kar kmalu na 3 min. Moj me je vmes masiral po križu, ker je bolelo kot hudič, Okoli 12:20 so prišle v P sobo 3 babce. Vedela sem, da bomo rodili. Ko sem pritiskala, je ena od babc ugotovila, da je mala nekako čudno obrnjena, zato mi jo je nekaj obraćala. To je seveda bolelo, a ko sem potem pritisnila in je ven pogledala glava, z naslenjim popadkom pa že cela Neža, sem bila najsrečnejša.
Bolečine pozabljene.
Babice niso bile posebej prijazne, bile so hladne, a profesionalne, zato jim nimam kaj reči. Pričakovala sem tople besede, vzpodbudo, ki jo nisem dobila, sem se pa zadovoljila s profesionalnostjo, kar je seveda najbolj pomembno.

Zdaj sva z Nežo doma in priznati moram, da je z njo svet lepši.
Ona je moj SVET in tudi moj sinko je moj SVET.

Zato sem SVET, ker sta moja otroka moj SVET!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4803
24.3.2008 9:43:29   
Naja31
Čestitke vsem, ki ste vmes rodile!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega. Po predčasni paniki, imam zdaj občutek, da se bomo načakali.
Danes sva s sinom sama, ker mož dela, ampak na srečo ni dežuren cel dan, tako da bo ob 15h že doma.

Jaz se zdaj počutim prav dobro. Tudi prehlad je malo bolje, trebuh manj otrdeva,...Pišuka, pa ravno zdaj ko bi se moralo kaj več dogajati, se nič ne dogaja.

Meni gre tudi na živce, ko vsakdo ki ga pokličem, najprej vpraša, če sem že rodila. Pa če se komu slučajno ne javim na klic, vsi mislijo, da sem v porodnišnici.user posted image

Uživajte !

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
24.3.2008 9:55:29   
Dinki
Dinki: Meni je moja G dala napotnico za preglede v P zaradi nosečniške sladkorne - tako da sem enkrat ( 18.3. ) že bila tam na pregledu in so mi naredili tudi moj prvi CTG v P.

Tejka.387...aha, to je pa drugo. Hvala.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 4805
24.3.2008 9:56:01   
meridaub
Meni je pa všeč, ko dobivam smsje, maaile in klice, ali je že kaj, se mi zdi lepo, da mislijo na nas.user posted image Zame je to prva nosečnost, pa vse doživljam tko uauuu.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
24.3.2008 9:59:02   
Dinki
DINKI: kaj čva čakat na april, opraviva marca, pa bo mir, ne?

Pa jaz načeloma nimam nič proti aprilu, sam na živce mi bo šlo tisto čakanje čez rok...sva se pa nekako z mojim partnerjem pogovarjala, da me bo tale porod verjetno "doletel" v tistem tednu od 28.3. do 4.4. user posted image , zdej bomo pa vidli....joj, ta ugibanja user posted image , na koncu bo pa čist kontra.....greva skupaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4807
24.3.2008 10:12:33   
Dinki
A katera mogoče ve, če imajo v H in M v Supernovi tudi stvari za malčke?

Meridaub, sicer jaz osebno nisem šla nič pogledat, vendar kot sem izvedela imajo tudi oddelek za malčke, prav tako KONČNO tudi za user posted image  user posted image user posted image user posted image  (čeprav trenutno za nas ni več aktualno user posted image )

Svet, hvala za porodno zgodbo user posted image ....mi je všeč ker je taka vzpodbudna v smislu, tudi če se mi še danes nič ne dogaja ne pomeni, da ne bom šla jutri še rodituser posted image ...meni se namreč tudi še nič ne dogaja...Hvala ti, si res samo poželim tako rojstvo.....

Naja31...klici....groza! Kdaj bi prav z užitkom izklopila telefon! Pa vsakemu rečem, da bova že sporočila ko bo, pa bo spet ta oseba poklicala čez 2 dni user posted image .

Punce moje, zunaj je zimska idila, ne? user posted image ....tole veliko noč si bom zagotovo zapomnila za nekaj časa. Jaz sem spala ponovno OK, moj se mi samo smeji kako lahko po tolikem času od kar sem doma še zmeraj spim po skoraj 10 ur na dan....me heca, da bom pozabila it rodit, da bom prespala vse skupaj user posted image ...upam, da bo najin user posted image  glede spanja bolj po mamici user posted image .
Kaj pa danes? Jaz mislim, da ne bom jedla več jajčk, jih imam dovolj od včeraj....kakšna zelenjavna juha bo danes bolj pasala user posted image ...

se tipkamo še kasneje,
uživajte!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
24.3.2008 10:15:03   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

Meni je pa všeč, ko dobivam smsje, maaile in klice, ali je že kaj, se mi zdi lepo, da mislijo na nas.user posted image Zame je to prva nosečnost, pa vse doživljam tko uauuu.

Lepo, da to doživljaš na tak način user posted image ....sej se jaz tudi kakega klica ali SMSa razveselim, ampak kakšni pa postanejo potem že mal nadležni. Jaz nisem še nobene prijateljice, ki je že mamica "gnjavila" do sedaj z vprašanji "a si že rodila" in to že orng pred rokom...

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
24.3.2008 10:53:02   
meridaub

Super, da imajo tako izbiro v Supernovi - H in M. Sicer pa bomo tudi me to potrebovale, ko bomo spet noseče user posted image Pa za malčke. Jaz zelo rada hodim v Lecerc in to je sploh super kombinacija potem.

mi2 sva za zajtrk še jedla jajca, šunko, hren in topel kruh, kaj če mi pa tko paše taka težka hrana user posted image Pred
nosečnostjo bi imela en dan dovolj, ampak zdej ko sem noseča, bi pa kar naprej jedla. Sva se pa včeraj in danes zjutraj najedla za cel danuser posted image sva včeraj potem samo še sadje, pa malo piškotov, danes bo pa kakšna zelenjavna juha.

drgač pa tudi jaz nisem težila nosečkam, ali so že, je pa res, da so tri moje prijateljice rodile pred rokom in to 3 tedne ali 2 tedna prej.  Pa tudi, če ne bi tako zgodaj, ne bi spraševala, to se mi zdi novica, ki je tko intimna, da jo ti najprej sporočiš, saj ne moreš pozabiti. user posted image tko kot se ne sprašuje kolegice, ki ti sicer pove, da bo zdaj delala na otročku, ali si že zanosila, kar se mi zdi še bolj grozno. Pa res - ste ve vse dolgo čakale, da ste zanosile? nama se je takoj posrečilo. Sva se odločila, da zdej je pa lahko kaj, pa sva mislila, ja, sej ne bo še tko hitro, bova šla še kam potovat prej, skratka, bila sva neobremenjena in potem vsa presrečna ko je uspelo že v prvo. Kar malo šokiranauser posted image

DINKI - če spiš tako dolgo, potem gotovo potrebuješ spanje, pa malemu je sigurno všeč, da lahko rasteuser posted image Sicer pa vse mamice pravijo, da naj nadoknadimo prej. Priporočaj to še svojemu dragemu, tudi on se bo na očetovskemu dopustu vstajal, tko kot ti user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
24.3.2008 11:13:26   
Katy13
Dobro jutro oz. dober dan.

da ne boste mislile, da sem šele sedaj vstala, sem pokonci že od 8.30.

Svet - hvala tudi tebi za porodno zgodbo.

Nič, se vam oglasim še kasneje, grem sedaj kuhat. Tudi pri nama bo danes samo juhica.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
24.3.2008 11:43:05   
mergetka
Svet, user posted image , hvala za tvojo porodno zgodbo! Sej še kr user posted image , tko me je prevzela! UŽIVAJTE VSI ŠTIRJE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
24.3.2008 12:12:53   
mergetka
Dobro jutro, dober dan!

Sem morala najprej odgovoriti na sporočilo od San, tako me je prevzelo. Zdaj sem se že mal pomirila. Jao, ti hormoni...

DINKI - če spiš tako dolgo, potem gotovo potrebuješ spanje, pa malemu je sigurno všeč, da lahko rasteuser posted image Sicer pa vse mamice pravijo, da naj nadoknadimo prej. Priporočaj to še svojemu dragemu, tudi on se bo na očetovskemu dopustu vstajal, tko kot ti user posted image

Jaz tud tolk spim, da to ni res. Če pa mali ob tem raste, ne vem kolk kil bo mel???!!! Moje kile so zaenkrat še na okoli +10 kg, OT 103, kar upam, da pomeni, da ne bo pretežkiuser posted image

Če ne bi bil praznik, bi imela danes G!!! Tko, da bo treba še en dan čakat, jutri mam pa vaginalni pregled obljubljen! Pol bom pa kaj več vedela. Včeri me je mal špikal in bolelo tudi podobno kot pri menstri, sam je kmalu minilo.

Dinki, včeri si pisala o kilah tvojega user posted image pred tremi tedni. A veš, kolk so bile mere?

Pri nas so tudi "pridni" s klici v smislu, je kaj novega?? Zaenkrat mi še ni, da bi  user posted image , ampak za prihodnje dni pa nič ne obljubim.

Lepo se mejte in pridno čvekajte, da bomo lažje čakale!!! user posted image Sej nekak se kr držimo, a ne? user posted image user posted image user posted image

Konec aprila bomo pa res vse cartale user posted image user posted image user posted image user posted image .

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
24.3.2008 12:30:43   
avak
Čestitke vsem mamicam! Naj bodo sončki zdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 4814
24.3.2008 12:45:34   
avak
Tudi pri nas se še nič posebnega ne dogaja. Mogoče bo pa kepanje pomagalo?
Sicer pa imamo vse pripravljeno. A bi morala še zimski pajac kupiti? :)
Lepo se imejte

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
24.3.2008 12:48:46   
Katy13

Kakor vas berem ste že kar neučakane, a ne? user posted image

Zase ravno ne morem reči, da sem neučakana. Po eni strani bi mi pasalo, da bi rodila naslednji torek. Bi še rada naredila neke stvari za faks. user posted image  Ali pa vsaj konec tega tedna, ker še čakam na ene ankete in srčno upam, da jih bom jutri dobila. Potem pa rabim nekaj časa, da vse to interpretiram in uredim.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
24.3.2008 12:50:09   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: avak

Lepo se imejte

Avak pozdravljena,

Kdaj pa imaš ti rok? Sem te našla na seznamu, vendar je napisano kot datum PDP ??.marec.

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
24.3.2008 12:51:08   
katty123
živjo,

najprej hvala vsem ki mislite nameuser posted image

jaz sem še vedno med vami 2v1 kosuuser posted image , nič se ne dogaja razen tega da sem šla danes ponoči večkrat na vodo pa da sem slabše spala.

počutim se malo slabše ampak gotovo tudi zato ker je tako grozno vreme enkrat sneži drugič pada dež.

jutri imam v kranju pregled bom že 8 dni čez rok,user posted image mogoče mi bodo pa sprožili tako kot pri prvem porodu, samo da sem takrat bila 5 dni čez rok. user posted image

ampak sem optimistična in sem prepričana da bom ta teden še enkrat postala mamicauser posted image

moj dragi sploh ne ve več ali naj vzame dopust ali ne, me bo gotovo samo peljal pol bo pa videl ali bo dal ure ali pa vzel dopust če bova šla rodit.

res sem mislila da bom v rokah že držala bebico, ampak glede na to da bo oven ali ovnica po horoskopu se ne čudim da je že sedaj tako trmast/a.user posted image user posted image user posted image user posted image

hi hi hi

punce lepo se imejte in uživajte s trebuščki, tiste ki pa ste že brez pa uživajte s svojimi sončki

se vam še kaj javim

lp katty

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
24.3.2008 12:51:46   
Katy13

Lepo se imejte

Avak - kdaj imaš rok? Imamo te na seznamu, vendar ne vemo tvojega PDP-ja. Sporočim, da ga bomo vedele.

Kolikor smo se pogovarjale, zimskega pajaca nobena ne bo kupovala, ker so predragi in ga tudi ne bomo toliko potrebovale. Večina od nas, si ga bo izposodila oziroma pač zavila v kakšno odejico več. 

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
24.3.2008 12:52:24   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Zase ravno ne morem reči, da sem neučakana. Po eni strani bi mi pasalo, da bi rodila naslednji torek. Bi še rada naredila neke stvari za faks. user posted image  Ali pa vsaj konec tega tedna, ker še čakam na ene ankete in srčno upam, da jih bom jutri dobila. Potem pa rabim nekaj časa, da vse to interpretiram in uredim.

Ampak ti si pa faca s temi anketami. ali celotna tvoja diplomaska oz. magisterska temelji na empiričnem raziskovanju? kaj pa to preučuješ - neki v zvezi z vrtci, a ne? Pa kaj si že rekla, da boš profesorica česa že??? - nosečniška skleroza. Res si faca s temi anketami. Ampak ti pa zaradi tega cajt ziher hitreje gre.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
24.3.2008 12:54:06   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: katty123

živjo,

jutri imam v kranju pregled bom že 8 dni čez rok,user posted image

Joj, katty. To pa ti res ne zavidam, da si že toliko čez rok. Je pa res, da boš ta teden sigurno držala svojega user posted image  v rokah, ker bo 14 dni mimo. user posted image  Čeprav ti želim, da bo čimprej.  Pošiljam ti eno user posted image  za srečo.

(odgovor članu katty123)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
24.3.2008 12:58:27   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Ampak ti si pa faca s temi anketami. ali celotna tvoja diplomaska oz. magisterska temelji na empiričnem raziskovanju? kaj pa to preučuješ - neki v zvezi z vrtci, a ne? Pa kaj si že rekla, da boš profesorica česa že??? - nosečniška skleroza. Res si faca s temi anketami. Ampak ti pa zaradi tega cajt ziher hitreje gre.

user posted image  Ja, skoz imam v delu neke ankete. Pri meni je tako, da sem profesorica matematike in pedagogike in sem trenutno vpisana na podiplomski študij pedagogike. Za magistrsko anlogo poručujem stališče staršev do vključevanja otrok s posebnimi potrebami v redne oddelke vrtca. Sem trenutno 2. letnik in moram narediti še dva izpita in pri vsakem izpitu tudi raziskovalno delo. Ravno zaradi tega izvajam te ankete, in sicer dvojne vzporedno (za vsak izpit drugo). Ene ankete sem že zbrala (te bom kasneje tudi uporabila za magistrsko nalogo), na druge ankete pa še čakam, vendar bom počakala samo še na ene iz enega vrtca, potem pa se začne obdelava. Smotano pri tem raziskovalnem delu je ravno to, da ni odvisno od mene ampak od drugih. user posted image

Je pa res, da mi čas zelo hitro mine.  user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
24.3.2008 13:03:44   
perp

Lepo se imejte

Avak - kdaj imaš rok? Imamo te na seznamu, vendar ne vemo tvojega PDP-ja. Sporočim, da ga bomo vedele.

Kolikor smo se pogovarjale, zimskega pajaca nobena ne bo kupovala, ker so predragi in ga tudi ne bomo toliko potrebovale. Večina od nas, si ga bo izposodila oziroma pač zavila v kakšno odejico več. 

Katy13 zgleda, da sve istočasno pisale avak kdaj ima rok. user posted image user posted image user posted image

Zdej se mora pa san počasi že vrniti iz P. Moram rečt, da sem prov "firbčna" kakšno ime sta dala svojemu tretjemu otročičku, glede na to, da so imeli ogromno problemov okoli tega. Razen, če je to kjhe napisano, pa sem spregledala ....?

jaz tudi nimam pajaca. Imam pa hlače kot kombinezonček od moje sestre - je sicer za fantka ampak to sploh ni važno. če bo takrat mrzlo, sem rekla mojemu naj prinese.

Sem pa lih danes razmišljala, da imam čist preveč cunjc št. 56, ker glede da to, da imam danes rok (itak bogh si ga vedi kdaj bom rodila), pa še je vse v trebuščku tko kot mora biti, bo tamala velika okoli 52 cm. Tako da bodo cunjce prišle zelo malo časa v poštev. 

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
24.3.2008 13:06:07   
gaya24
Da se še js javim.
Tudi sama sem še 2 v 1 in se sploh ne obremenjujem več, ker očitno mojemu user posted image paše bit še v trebuhu.user posted image

Najprej ČESTITKE Janet za fantka TINETA.

Pa je šla še ena Korošica in zdaj sva s Katy 13 sami. Pa vse smo mele tolk skupi PDP ampak nam ni blo usojeno, da se srečamo v P.

Katy13-Mogoče se pa midveuser posted image user posted image

Js sem danes dopoldan čistla, najprej kopalnico, zdaj pa še dnevno in kuhinjo. Sem se pa ful namatrala in se grem zdaj mal dol poknit. Še sreča, da tašča kuha kosilouser posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
24.3.2008 13:07:00   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: katty123

živjo,

jaz sem še vedno med vami 2v1 kosuuser posted image , nič se ne dogaja razen tega da sem šla danes ponoči večkrat na vodo pa da sem slabše spala.

počutim se malo slabše ampak gotovo tudi zato ker je tako grozno vreme enkrat sneži drugič pada dež.

jutri imam v kranju pregled bom že 8 dni čez rok,user posted image mogoče mi bodo pa sprožili tako kot pri prvem porodu, samo da sem takrat bila 5 dni čez rok. user posted image

ampak sem optimistična in sem prepričana da bom ta teden še enkrat postala mamicauser posted image

lp katty

ooo katty držim pesti. Moram rečt, da do sedaj ko ste ful čakali Nasy in medica čez rok, da nisem mogla tolk sočustvovati z njima, ker sem pred samo imela še kar nekaj dni do svojega PDP, no pri tebi katty pa že lažje sočustvujem. Punca drž se. No samo ti že imaš doma enega otročička, ki te drži pokonci. Kaj pa imaš doma, fantka-punčko?

pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil perp -- 24.3.2008 13:16:21 >

(odgovor članu katty123)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?