gaya24 -> RE: Marčevke 2008 - 2.del (20.3.2008 13:49:05)
|
Lep pozdrav vsem! Jaz tudi še vedno v enem kosu... Čestitke nina_r in maxi81 za vajine sončke IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Janet in gaya24 - še ena Korošica nam je ušla. Sedaj smo pa še samo 3. Očitno mi bosta tudi vedve ušle, potem bom pa samevala v P. Katy13 ne se bat, da bom js kam šla, ker zgleda, da ne bo tk hitro. Sem mela dans CTG in se nič ne dogaja, sicer mogoče malo bolj kot prejšnji teden ampak je rekla, da to je vse skup nič. Pol sem pa še povedla za tisto sluz in je rekla, da je verjetno čepek ampak, da to nima nobene veze in je lahko šele čez 10 dni. Pol me je pa mal vprašala kako ponavadi vpliva polna luna na mene ampak men se zdi, da nč ne vpliva al pa se nikol nisem v to poglabljala... Kaj pa ostale, a mate kaj problemov drugače s to luno? Tiste, ki imate, je velika možnost, da boste šle jutri v Rim. Drugač je pa blo vse ok, razen tega da sem mela pritisk mal višji kot ponavadi. Ponavadi imam 130/80, dans sem mela pa 143/95. Je rekla naj veliko pijem in počivam, če mi bojo noge zatekale. Sicer si bom pa zdaj še enkrat zmerla, ko pride tašča iz službe-ona ma tisto napravo, ker je patronažna sestra. Zdaj grem pa pogledat kako se rižota kuha, popoldan pa na telovadbo za nosečke. Imamo zadnjič, pol gremo pa na vročo čokolado. Njami!
|
|
|
|