|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
15.3.2008 8:01:47   
Svet
Ojla, punce!

Nikamor nisem pobegnila, le slabo voljo hladim v postelji.
Nobenih popadkov niti dan po roku!!!
Za en prst odprta, vrat 1 cm, glava baje (spet) še visoko!!!

Oh, jz mam dost vsegauser posted image
Tko si želim stisnt svojo štručko!!!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
15.3.2008 8:07:34   
san
San sej jaz tudi še kar vztrajam s temi dolgimi sprehodi. Pa me je ta teden kar malo strah ratalo - kaj pa če mi bo res voda odtekla.

meni pa drugi skoz govorijo in me opozarjajo na to, ampak jaz vedno pazim, da imam s seboj gsm in napotnico za rešilca user posted image . ma, čeprav po izkušnjah sodeč bom kar do aprila z vami klepetala iuser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
15.3.2008 8:09:51   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Svet

Ojla, punce!

Nikamor nisem pobegnila, le slabo voljo hladim v postelji.
Nobenih popadkov niti dan po roku!!!
Za en prst odprta, vrat 1 cm, glava baje (spet) še visoko!!!

Oh, jz mam dost vsegauser posted image
Tko si želim stisnt svojo štručko!!!

oh, svet upam, da se bo vsak čas začelo dogajati tudi pri tebiuser posted image . drugače pa so meni rekli, da čakajo največ 7 do 10 dni čez rok sedaj. ne vem, pa koliko je v tem resnice. ker vsak pravi malo drugače.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
15.3.2008 9:07:56   
Katy13
Dobro jutro punce moje!

Vidim, da že pridno čvekate. Mene je pa ravnokarp poštar zbudil. user posted image  Pa nič az to, saj sem naspana. Sva z user posted image  poslala kode od čajev za eno nagradno igro in si si lahko izbral barvo in izdelek. Pa sva si midva izbrala rdeče šalčke in čajnik. Dobila pa sva svetlo zelene šalčke in temno zelen čajnik. No, pa ne bo nič s kompletom. user posted image  Zadnjič sem pa naknadno poslala še za krožnik in zopet naročila rdečega, sedaj bom pa čakala, da vidim kakšne bo barve. user posted image

Svet - lepo, da si se javila. Držim pesti, da bo čimprej, ker jaz sem rekla, da upam, da bom rodila pred PDP-jem, pa čeprav le en dan, ker se mi zdi, da je tole čakanje potem grozno.

San - a ti vedno, ko greš na sprehod neseš zraven napotnico in materinsko knjižico. Jaz namreč kadar grem na sprehod po našem kraju lai pa k meni domov, ne nesem nikoli. A bi morala? Je pa res, da imam vedno GSM pri sebi.

Danes je pa res lep datum, pa še plače dobivajo neakteri na ta dan. user posted image

Zofy - ja jaz sem iz Koroške.

user posted image  očitno ne deluje pri nas marčevkah. user posted image  Sem nekaj dni nazaj rekla user posted image , da bova naslednji teden, da bova pospešila, pa mi je rekel, da ne bova. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
15.3.2008 9:23:38   
mergetka
Dobro jutro, drage moje! A je noč vzela katero?

Včeri sem pozabila napisat še ene par zadev:

glede tehtnice pri G:

IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz ponavadi sestri od G vedno rečem, da je to njihova vaga nekaj čudna. zadnjič pa prvič ni pokazala prirastka in sem rekla, ja končno enkrat, da ni pokvarjena .

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se sploh ne zanašam nanjo, ker sem najbrž vedno drugače oblečena al pa obuta, zato je to sam nek okvir za materinsko knjižico. Se raje vagam vsak ponedeljek (al pa vikend, kak nanese) na tešče, po prvem jutranjem lulanju in si napišem v oni koledar od Activije za nosečnice.

San, ti si res huda s sprehodi!  Ampak je res drugače, ko imaš že  2 otroka in si najbrž to  navajene že od prej. user posted image user posted image Tud sama mislim ful hodit z  otroki (najprej enim).

Zofy, glede beleg toka, sem tud sama dobila ene svečke (na recept) in je rekel G naj najprej probam 3 dni, če bo kaj boljše. Pa ni nič  boljše! Včeri se mi je zvečer, ko sem bila zunaj na parkirišču tak vlil, da sem najprej mislila, da mi je voda odtekla (čez vložek in gatke in sem mela malo mokre hlače). Pa sem tretjo vzela dva dni prej, tko da ni bilo od svečkeuser posted image To me že mal skrbi, ker se bojim, da ne bom znala ločit od vode, sploh, če i bo počasi odtekala. user posted image user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
15.3.2008 9:24:19   
san
San - a ti vedno, ko greš na sprehod neseš zraven napotnico in materinsko knjižico. Jaz namreč kadar grem na sprehod po našem kraju lai pa k meni domov, ne nesem nikoli. A bi morala? Je pa res, da imam vedno GSM pri sebi.

materinska imam že ves čas vedno s seboj - tudi od hčere in sina zadnje dva meseca. napotnico pa imam v materinski, tako, da ja, jaz pridno nosim vse to s seboj in zdravstveno in osebno tudi. sej zato se pa nič ne zgodi, ker sem preveč v pripravljenostiuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
15.3.2008 9:24:54   
san
Danes je pa res lep datum, pa še plače dobivajo neakteri na ta dan.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.3.2008 9:31:43   
san
San, ti si res huda s sprehodi!  Ampak je res drugače, ko imaš že  2 otroka in si najbrž to  navajene že od prej. Tud sama mislim ful hodit z  otroki (najprej enim).

ja tole čisto drži. v bistvu sem že od nekdaj rada veliko peš hodila al pa se s kolesom okol vozila in od kar imam prvega otroka še toliko bolj. na splošno z otroci ogromno prehodimo. npr. od poljan peš do tivolija, pa na rožnik in pol nazaj - to je običajno na sporedu 3 krat tedensko v primeru lepega vremena. pa, ko je hči še hodila v vrtec na vič (pri šparu na viču), sva se vedno vozili s kolesom ali pa sva šli domov peš - čez tivoli pa pol čez center. tko, da jaz čutim veliko pomanjkanje, če ne morem venuser posted image . sem odvisnica od sprehodovuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.3.2008 9:45:10   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: paola

Pa tako se že cel teden trudim s stopnicami, user posted image , tuširanjem .... user posted image

Paola,  kaj imaš v mislih s tuširanjem?

Lina10, user posted image user posted image za tvojo štručko!!!

Glede slikanja s flešem ste se 1x pogovarjale. A je to nevarno za user posted image učke? Prvič slišim in me res zanima, sploh če je fleš vgrajen (se neki spominjam, da ste pisale, je to ok?).

Aja, Zofy, jaz sem ful resna s tem pecivom user posted image . Včeri sem si kupila š tist "razdelilc" jabolk, ki ti jih da na krhlj z eno potezo.

Perp, kako veš, da se ti je trebušček spustil? Jaz ne vem, če se mi je oz. bi najbrž opazila, če bi se mi, ne?

Lep dan vsem in user posted image user posted image user posted image   tistim, ki boste romale....

< Sporočilo je popravil mergetka -- 15.3.2008 9:46:16 >

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
15.3.2008 9:50:17   
Svet
Punce, hvala za vzpodbudne besede!
To čakanje res ne vpliva dobr na psiho.
Kok lepo bi blo kak dan, 2 pred PDPjem rodit!
Pa si pač ne izbiramo teh terminov, tako da...nimamo kej kot ČIČAT pa ČAKATuser posted image user posted image

Sej bo, a ne???!!!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
15.3.2008 10:17:37   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Perp, kako veš, da se ti je trebušček spustil? Jaz ne vem, če se mi je oz. bi najbrž opazila, če bi se mi, ne?

To se kar vidi, ja . Ga imam spodaj bolj polnega ko se pogledam v ogledalo. Pa tudi drugi so mi to rekli, tako da je res nekaj na tem. Ni pa to pogoj, da zdej bo pa akcija.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.3.2008 10:21:15   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Svet

Punce, hvala za vzpodbudne besede!
To čakanje res ne vpliva dobr na psiho.
Kok lepo bi blo kak dan, 2 pred PDPjem rodit!
Pa si pač ne izbiramo teh terminov, tako da...nimamo kej kot ČIČAT pa ČAKATuser posted image user posted image

Sej bo, a ne???!!!

Seveda bo, Svet!!!Sam ne čičat, ampak user posted image , pa na sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdaj se še hecam, če bom pa jaz tko, bom pa najbrž čist  user posted imageuser posted image
Pa takrat se zna zgodit, da bodo že skor vse marčevke cartale user posted image ...

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.3.2008 10:34:03   
perp
ja sej jaz sem tudi to slišala. Pejt v akcijio, na sprehodm po stopnicah gor in dol, malo user posted image  oz. veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mogoče pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
15.3.2008 10:41:00   
janet
Dobro jutro oz. že skoraj dober dan!!!!!

Svet - držim pesti da se bo začelo čimprej kaj dogajat!!! Sama vem kak je sem bila pri hčerki devet dni čez rok, pa so vsi sam spraševali, a ti ne misliš rodit!?! No kod da je meni blo luštno, saj sem isto vse probala, od oken, sprehodov, stopnic,....pa ni kaj pomagalo, pač ni bila pripravljena za na svet.user posted image Saj ko rodiš, tak tako vse v trenutku pozabiš, saj bo.user posted image

No moje spanje - od enih do treh, pa čajček, ker je moj dragi šel v službo- no on pa kavico se razume, nato spanje do sedmih, pa wc, in spanje do devetih, kar solidno, sam me grlo tak boli, pa se mi zdi, da čajčki nič ne pomagajo, sem skoraj čist brez glasu, sem čist hripava - pa pri men to ni običajno pri prehladu, tak da ne vem kaj se kuha, pa komaj slino požiram. Kaj če grem rodit, kak bom pa predihavala vsa boga, js upam da bo čimprej boljše!user posted image

No mal me psička jezi, saj gre tolikokrat zunaj lulat in kakat, kot tudi v hiši, js upam da se čimprej navadi.user posted image

Danes je zopet tak lepo sončno pri nas, pa v planu nimamo nič kaj posebnega. Neža gre danes na plavanje, tak da tja jo peljem, nato pa ne vem, saj mojga dragega še ni, dela do dvanajstih, pa bom videla, če se nato kaj dogovorima.user posted image

Ideje za kosilo še tud nimam, no juhica bo verjetno že padla, naprej pa ne vem, no bom še videla.

Lep user posted image dan vsem srečkam user posted image !!!!!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
15.3.2008 10:47:16   
Svet
Mergetka, verjem, da sem vse kar obstaja "pospeševalcev" že sprobala, ampak zdej sem že naveličana in sam še čakam. Itak vem, da mi bojo na konc umetne dal, k je blo pri  sinu isto.

Janet, si ne predstavljam, da bi 9!! dni čez PDP bla. Jz sem bla prvič 2 dni čez, pa mi je blo že vse noro doooolgo, sej zdej pa bom očitno dalj...

Nimam kej...

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
15.3.2008 10:48:13   
Svet
Mergetka...nič ne pomaga..vsaj meni ne!!!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
15.3.2008 10:48:49   
Svet
Perp, teb sem hotla odgovort!!! Sorči, Mergetka!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
15.3.2008 10:49:25   
katty123
živjo, user posted image user posted image user posted image

najprej čestitke za vse preglede, tudi sama vem kako je čakati čez rok, ( pri prvem porodu) pa naj povem da sem jaz ko sem bila 5 dni čez rok to zdokaj dobro prenašala. motilo me je samo to da vsak ko me je srečal rekle A SI TI ŠE SKOZ DOMA,  , PA NAJ POVEM DA IMAM 17.3. ROK IN MI TO TUDI SEDAJ GOVORIJO ŽE VSAJ EN TEDEN.

Jaz se počutim dobro, se sploh ne zavedam da imam v ponedeljek rok, in da se res lahko vsak čas zgodi da grem po mojo štručko, samo si skoz govorim če sem jo nosila 9 mesecev jo bom pa še kak dan.

zato punce uživajmo pojdimo ven na sprehod.......... user posted image
jaz sedaj veliko več hodim na sprehod kot pri prvi, upam da gibanje pomaga kaj pri porodu, ker pri prvei se sploh nisem skoraj nič odpirala, v bistvu nikamor se ni nič premaknilo, tako da sem full prerezana.

gre katera rodit v kranj?

lepo se imejte, uživajte s svojimi trebuščki in se pogovarjajte z njimi, pol se bomo pa s svojimi štručkami tako kot se tiste k so že rodile.user posted image

lep vikend, vse tiste ki greste v rim, pa naj bo srečno in čimprej naj mine.

katty123

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
15.3.2008 10:49:36   
Zofy
Dobro jutro!
Meni se jem, mislim da, odluščil čepuser posted image . Včeraj, ko sem se spat odpravljala, je bil na wc papirju tak roza izcedek, pa sem zato svečko kar preskočila. Zjutraj pa je bila prav roza kepica na wc papirju in potem mi je je še 1x toliko v wc padlo. Ampak pravijo, da je čep prozoren z nitkami, tako da ne vem, če je to to. Moj pa je bil kot kaka roza želatina. Dej povejte tiste ta bolj izkušene kako je bilo pri vas?
In kaka je kaj statistika glede popadkov? kdaj naj bi se začeli? Nam je babica rekla, da če je čep krvav, da prej, če pa je rjav, pa malo kasneje. Joj, a bo že akcija, al kaj?
Moj mož se šali, da naj počakam do ponedeljka, da bo šel lahko iz službeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
15.3.2008 11:07:33   
*medica*
punce še vedno sem tukaj...user posted image user posted image

včeraj se nisem nič oglasila..sem bla skoz neki polno zasedena..pa obiske sem mela ..vmes sem pa mela popadke na 10 do 15 min ...pol so šli na 30min na konc na eno uro in so minil...sem si mislila evo me je luna vrgla pa user posted image user posted image user posted image user posted image nič...sem prišla ravno s CTG pa je tam tud zaenkat še vse pod kontrolo..user posted image ni še tistih tapravih popadkov da bi me zadržal..pa spet moram na pregled v ponedeljek..no če me ne zagrab zj čez vikend..vedno upam al da mi voda odteče al pa da se saj ta čepek odlušči..ampak niti eno niti drugo..mam pa nek izcedek ..beli tok..vačas je tak prozorn včas pa tak boj rumenkastuser posted image ..srbi me nič pa vonja tud nima..

punce srečno vsem ki boste romale ...držim pesti za vse ..in upam da bote imele čim lažji porod..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
15.3.2008 11:08:43   
Katy13
Zofy - upam, da je to to. user posted image  da boš čimprej držala svojo štručko v naročju. Po moje je to čep, vendar 100 % ti pa en morem garantirat, ker še nikoli nisem videla kako to izgleda.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
15.3.2008 11:10:09   
Zofy
No, berem, da je lahko minejo tudi 4 tedni od odlušča čepa do poroda, tako da še ni panike... Moram danes z user posted image na kako romantično večerjo - morda bo zadnja v dvojeuser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
15.3.2008 11:11:10   
Katy13
*medica* - držim pesti tudi zate, da boš čimprej držala svojo štručko v naročju.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
15.3.2008 11:12:36   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

No, berem, da je lahko minejo tudi 4 tedni od odlušča čepa do poroda, tako da še ni panike... Moram danes z user posted image na kako romantično večerjo - morda bo zadnja v dvojeuser posted image .

4 tedne???? Jaz sem ravno včeraj zvečer razmišljala kako dolgo še potem traja, vendar 4 tedne si nisem mislila. user posted image

Ja, morata sedaj izkoristiti, ker potem nekaj časa ne bo mogoče. user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
15.3.2008 11:13:38   
Katy13
Jaz sem pa danes user posted image  ravno 38. tednov. Še 14 dni do PDP-ja. Se mi zdi, da sem bila šele pred kratkim 70 dni do PDP-ja. Ne morem verjeti kako mine čas. Kako bo minil šele potem, ko bomo imel svoje user posted image  v rokah.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?
Itkica

do 6. meseca (39%)

do 9. meseca (12%)

do 12. meseca (13%)

kasneje (36%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!