janet
|
Dobro jutro oz. že skoraj dober dan!!!!! Svet - držim pesti da se bo začelo čimprej kaj dogajat!!! Sama vem kak je sem bila pri hčerki devet dni čez rok, pa so vsi sam spraševali, a ti ne misliš rodit!?! No kod da je meni blo luštno, saj sem isto vse probala, od oken, sprehodov, stopnic,....pa ni kaj pomagalo, pač ni bila pripravljena za na svet. Saj ko rodiš, tak tako vse v trenutku pozabiš, saj bo. No moje spanje - od enih do treh, pa čajček, ker je moj dragi šel v službo- no on pa kavico se razume, nato spanje do sedmih, pa wc, in spanje do devetih, kar solidno, sam me grlo tak boli, pa se mi zdi, da čajčki nič ne pomagajo, sem skoraj čist brez glasu, sem čist hripava - pa pri men to ni običajno pri prehladu, tak da ne vem kaj se kuha, pa komaj slino požiram. Kaj če grem rodit, kak bom pa predihavala vsa boga, js upam da bo čimprej boljše! No mal me psička jezi, saj gre tolikokrat zunaj lulat in kakat, kot tudi v hiši, js upam da se čimprej navadi. Danes je zopet tak lepo sončno pri nas, pa v planu nimamo nič kaj posebnega. Neža gre danes na plavanje, tak da tja jo peljem, nato pa ne vem, saj mojga dragega še ni, dela do dvanajstih, pa bom videla, če se nato kaj dogovorima. Ideje za kosilo še tud nimam, no juhica bo verjetno že padla, naprej pa ne vem, no bom še videla. Lep dan vsem srečkam !!!!!
|