|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
13.3.2008 21:34:02   
janet
Dadica - iskrene čestitke za fanteka, zdaj pa čimprejšnje okrevanje in čimprej domov!!!!!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
13.3.2008 21:45:39   
janet
Drage nosečke!

Mene je pa danes popoldan začelo mal matrat, mam zgleda lažne popadke, ker so ful neredni, pa trebuh mi otrdeva, no prvič ob šestih, pol ob osmih, nato ob pol devetih, pa deset do devetih, pol me je zašravfalo dest čez devet, pa nato ob pol desetih, no tak je vse skup čudno.user posted image Upam da se kaj pripravlja, da nebo to zdaj še pa do pdp-ja trajalouser posted image Razmišljala sem pa tudi da se mogoč mal preveč sklanjam zadnje dni zarad user posted image , ko morm skoz za nje čistit, pa letat, saj še nima povodca, pa da je to sklanjanje preveč?!user posted image

Pa vsak večer ko sem Neži zgodbico brala je bil mali pokonci, pa se je premikal, danes pa neuser posted image , no bomo videli, ma tak še čas, če pa bo kaj, pa mam tako vse pripravljeno.user posted image

Če ima namen naj kar bo danes oz.jutri saj potem ma moja Neža 17. roj.dan, pa bi se ravno izšlo, da bi tačas prišla iz bolnice, če bi blo vse o.k.user posted image

No pustimo času čas, če bo kaj vam pa itak javim. Grem zdaj mal na kavč gledat tv, da se mal zamotim, dokler moj dragi ne pride iz službe, pa user posted image je treba še enkrat en peljat na wc, no se pol še kaj javim pred spanjem.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
13.3.2008 23:29:17   
Katy13
Želim vam prijetno noč.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
14.3.2008 0:24:56   
janet
Tako js se javljam pred spanjem!!

Verjetno mam res lažne popadke ker so zelo neredni!!!

No sem po tuširanju, zdaj pa grem naredit nama z dragim sadno kupo - si je moj zaželel pred spanjem, pa pride zdaj počasi domov, tako da grema potem spat.

Prehladila sem se mam čist zamašen nos, pa grlo me skeli, tak da upam da ne bo moteno spanje še zarad nosu.user posted image

No lepo spite, pa se zjutraj zopet tipkamo!!!!!!!!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
14.3.2008 6:12:59   
janet
Dobro jutro!!!

Danes bo spet en lep dan!!!! Je pa dokaj mrzlo pri nas!!!!

Vidite js sem še kar v enem kosu, je noč minila dokaj mirno, hčerka je že na poti v šolo, js grem pa zdaj ležat še do osmih, da nato z dragim skupaj vstanema in spijema kavico.

Lep user posted image dopoldan vsem user posted image !!!!!

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
14.3.2008 6:45:59   
san
dobro jutro drage moje

janet ti tud bolj malo spiš, me kar tolaži, da nisem edina.
pri nas je tudi noč minila z občasnimi lažnimi alarmi - ki me že pošteno nervirajouser posted image . potem je pa danes še mali prišel k nama spat (kar se redko dogaja, mislim, da je to sedaj drugič v nosečnosti) - kot da bi čutil, da se mi nekaj dogaja in da ne morem spat in me je božal, da bom lahko zaspalauser posted image - pa sem res potem eno uro lepo spala.
in ne vem, a je to že vpliv lune, ampak sta oba otroka z mano vred pokonci že od polšestih.

medica, te je luna že kaj špiknila, al še pride to na vrsto danesuser posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
14.3.2008 7:06:27   
Naša črtica koraka
Dobr jutro,
danes je en krajec, pojma nimam kateri ... recimo tadesni, špičast ... morda špik user posted image user posted image .

San, tudi pri nas se čuti neko vznemirjenje .. sicer s spanjem  nimam(o) težav ... imamo pa dnevne težave v obliki stiske, neposlušnosti itd.

Danes imam pregled CTG, in sem prepričana, da bo vse ok, pa tudi to, da notri ne ostanem user posted image .

Toliko na kratko od mene, pa da preberem, kaj dogaja vam ...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
14.3.2008 7:12:25   
Dinki
Hoj, hoj, dobro jutro tudi iz moje strani user posted image ...
no pa sem danes tudi jaz že pokonci. Imam G ob 10h in če vstanem ob 8h, imam 3-krat premalo časa, da se zrihtam...sej če bi forum preskočila bi še šlo, ampak to pri meni ne gre user posted image .
Spali smo OK, edino kar je, da smo zaspali malo splabše, je tudi mene vse špikalo spodaj, res kot menstrualne bolečine....no, sej tako kot si rekla ti San, verjetno to res niso znaki za bolj zgodnji porod, so verjetno le čisto običajne priprave. Jaz si zmeraj predstavljam kot da se takrat vse še bolj širi spodaj user posted image ...

Dadica....čestitke ob prihodu Tomaža, pravega malega korenjaka user posted image . Želim vam vse lepo in veeeeeliko zdravja user posted image user posted image

Janet, verjetno je bil tvoj mali res zmatran od tvojega letanja za kužkom in sklanjanja, pa je zaspal ob prebiranju pravljice user posted image . Sej bo....je pa verjetno sedaj proti koncu bolje, da počepneš kot pa da se sklanjaš.

Kavica user posted image ???? Jaaaaaaaa..........

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
14.3.2008 7:15:51   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Danes imam pregled CTG, in sem prepričana, da bo vse ok, pa tudi to, da notri ne ostanem user posted image .

user posted image  NČK, midve nimava samo isti PDP, tudi preglede imava na isti dan. Želim ti srečno user posted image  pa javi nam če imate že kake premike pri vas....

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
14.3.2008 8:07:25   
*BellaLuna*
Punce helov. Pri nas se je mogoče začelo dogajat. Imam popadke na približno 5 minut, samo niso preveč boleči, pa malo krvavkast izcedek imam. sicer imam danes še pregled pri G in upam, da me pošlje direktno v P. Čeprav moram ostati realna, ker ob vsej tej hitrosti napredovanja znakov pri meni se zna to še vleči.
V glavnem če se več ne oglasim, pomeni da smo v P.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
14.3.2008 8:16:12   
Dinki
BellaLuna, ti ful privoščim in držim pesti, da je to - to!
Če boš romala v Rim ti želim, da mine v najlepšem spominu z čim manj bolečinami user posted image .

SREČNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
14.3.2008 8:24:54   
perp
bellaluna držim pesti, ker tole čakanje čez rok pa res ne more biti luštno. Jaz imam še 10 dni do konca, pa sem že čist neučakana. Jaz bi tudi kar rodila. Uglavnem pošiljam ti tri pikipoki  user posted image user posted image user posted image  za srečo - eno za user posted image , eno za  user posted image  in eno za user posted image .

Dinki in NČk veliko sreče danes na pregledu. Upam, da se pri vama kaj dogaja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadica čestitke za malega korenjaka.
Želim vam čim več cartanja in zdravja in poljubčkov in objemčkov.
Pa čimprej se pocajtejte po CR.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No san zgleda, da si ti prav imela v tisti naši debati včeraj glede patronažne. No sej je super, da imaš ti prov. Jaz vem to, da je v naši občini potrebno poklicati.

ja to spanje. Zbudila sem se ob 3uri, čakala do 4-ih, da se je moj zbudil, ga presenetla in ga malo zmasirala (sem mu dala lepo popotnico za čez dan, a ne?), pol je šel, jaz pa še kar budna. Vendar sem vztrajala v postelji in se mi je obrestovala, saj sem okoli 6:30 zaspala nazakja do 7:30. Ajde, bolje nekaj kot nič.

Ja danes je nekaj v zvezi z luno. Zgleda, da to res kar vpliva malo na množične odhode v Rim. Upam, da bo pri nas drug teden tudi vplivalo ko bo prov polna luna. Mogoče bomo pa zaradi lune vse marčevke postale mamice - ene prvič, ene drugi, ene pa že tretjič user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3912
14.3.2008 8:44:02   
Vilma
Čestitke Dadica za sinka Tomaža user posted image  in
čestitke tudi Majchiki za hčerkico Marušo user posted image

Vidim, da imamo marčevke podoben okus za imena. Imamo že dva Nejca, Tomaža, Taji user posted image

Midva sva včeraj ponovno imela debato okrog imen in spet nikamor prišla. Sva samo razširila repertoar. Potem sva celo žrebala in je obema isto ime prišlo. Pa še vedno nisem ziher user posted image
Po mojem se bova kar v porodniški sobi odločila.

Danes sem se pa za spremembo naspala. Kako paše user posted image  Mislim, da sem kr ene 8 ur spala, sicer z dvemi obiski wcja, ampak to ni hudega.

Se mi zdi tudi, da nas vedno manj čveka tukaj, se vidi, da je že veliko marčevk rodilo. Upam, da tudi mene prime š pred pdpjem, kdo bo čakal konec meseca...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
14.3.2008 8:49:37   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

San, tudi pri nas se čuti neko vznemirjenje .. sicer s spanjem  nimam(o) težav ... imamo pa dnevne težave v obliki stiske, neposlušnosti itd.
pri nas pa je čez dan zanimivo zelo priden sine in mi kar sam od sebe veliko pomaga in uboga, če pa ga kaj prime, ga pa samo opomnim, da mi je trenutno malo težje z dojenčkom v trebuhu in se takoj umiri in je ok. me je pa strah, da bo imel veliko stisko po rojstvu, ker nekako sploh ne dojame že to, da mene najprej nekaj dni ne bo. upam, da mu bo kaj lažje, ker bo tudi sestrica doma z njim.

Danes imam pregled CTG, in sem prepričana, da bo vse ok, pa tudi to, da notri ne ostanem
user posted image .
no, to je boljš kot kontra, da nisi pol čist razočarana, ko te nazaj domov pošljejo. tko kot jaz, sem bila nazadnje kar mal žalostna, ker me ni pogledala, če sem že kaj več odprta

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
14.3.2008 8:51:48   
san

IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

Punce helov. Pri nas se je mogoče začelo dogajat. Imam popadke na približno 5 minut, samo niso preveč boleči, pa malo krvavkast izcedek imam. sicer imam danes še pregled pri G in upam, da me pošlje direktno v P. Čeprav moram ostati realna, ker ob vsej tej hitrosti napredovanja znakov pri meni se zna to še vleči.
V glavnem če se več ne oglasim, pomeni da smo v P.

uh, jaz sem pa skor prepričana, da je to to. tvoj dan D. držim pesti, da bo vse kot mora biti: lepo, hitro in čim manj bolečeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3915
14.3.2008 8:51:54   
pomlad08
Dobro jutro!
Tudi jaz sem imela vceraj pregled in se cisto nic ne dogaja, imam spet cez 1 teden ctg. Upam, da bo takrat ze kaj popadkov, ker sem ze kar neucakana!

Cestitke vsem novopecenim mamicam! user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
14.3.2008 8:53:41   
san
Ja danes je nekaj v zvezi z luno. Zgleda, da to res kar vpliva malo na množične odhode v Rim. Upam, da bo pri nas drug teden tudi vplivalo ko bo prov polna luna. Mogoče bomo pa zaradi lune vse marčevke postale mamice - ene prvič, ene drugi, ene pa že tretjič

se pridružujem tvojim željamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
14.3.2008 8:53:42   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

potem je pa danes še mali prišel k nama spat (kar se redko dogaja, mislim, da je to sedaj drugič v nosečnosti) - kot da bi čutil, da se mi nekaj dogaja in da ne morem spat in me je božal, da bom lahko zaspalauser posted image - pa sem res potem eno uro lepo spala.

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
14.3.2008 8:55:21   
san
pomlad, čestitke za pregleduser posted image

dinki, nčk, držim pesti, da bo pri vama danes vse okuser posted image . pa seveda pričakujemo poročilouser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
14.3.2008 8:58:05   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

potem je pa danes še mali prišel k nama spat (kar se redko dogaja, mislim, da je to sedaj drugič v nosečnosti) - kot da bi čutil, da se mi nekaj dogaja in da ne morem spat in me je božal, da bom lahko zaspalauser posted image - pa sem res potem eno uro lepo spala.

a veš, da sem se res tako počutilauser posted image user posted image . še malo, pa boš imela tudi ti iste občutke, še intenzivnejše kot so že sedaj, ko je dojenček v trbuščku. te čisto vsak dan s kakšno drobno stvarjo presenetijo, že od prvega dne naprejuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
14.3.2008 9:02:19   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

ja to spanje. Zbudila sem se ob 3uri, čakala do 4-ih, da se je moj zbudil, ga presenetla in ga malo zmasirala (sem mu dala lepo popotnico za čez dan, a ne?),

Ni slabo tole Perp, sploh user posted image  user posted image

Kaj pravite, da bi šle drug teden rodit?
jaz bi mogoče še en teden kar preskočila....no ja, danes teden bi že šlo user posted image ...meni že vsi, ki me vidijo določajo datum poroda...bomo videli kdo bo imel prav.

Pomlad08, čestitke za pregled, kljub temu, da se še nič ne dogaja user posted image .

No, zdej pa grem v Lj.
hvala vsem za lepe želje za pregled user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.3.2008 9:05:40   
lina10
včeraj smo dobili popadke in eno uro pred polnočjo se je rodila punčka TJAŠA!!!zelo smo ponosni na mamico in hčerkico,obe sta zdravi in se javita ko prideta domov

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
14.3.2008 9:06:37   
Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

a veš, da sem se res tako počutilauser posted image user posted image . še malo, pa boš imela tudi ti iste občutke, še intenzivnejše kot so že sedaj, ko je dojenček v trbuščku. te čisto vsak dan s kakšno drobno stvarjo presenetijo, že od prvega dne naprejuser posted image

A dej San, tole me je pa čist ganilo.....joj, kolk smo me ženske user posted image  ena čustvena bitja user posted image ....ja res že komaj čakam, da bom imela enega takega sončka. Upam, da mi ga bo uspelo tako lepo vzgojiti, da ne bo kak razbojniček user posted image ....

No, zdej pa res šibam....mali v trebuhu poplesava, ve, da nekam greva al mu gre pa moje tipkanje že orng na živce user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.3.2008 9:11:26   
san
, da ne bo kak razbojniček ....

oh, malček je pa lahko, da je bolj pestrouser posted image

LINA10, ČESTITKE ZA PUNČICO TJAŠOuser posted image . VELIKO LEPIH TRENUTKOV SKUPAJ VAM ŽELIM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
14.3.2008 9:18:43   
Tejka.387
Hej hoj!

En dan ne pogledam na forum, pa dobimo kar nekaj novih marčovčkov. Vsem novim mamica čestitam in želim čimprejšnje okrevanje. user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki imate pregled, naj vam mine brez zapletov in čimboljše.

BellaLuna: želim ti da na ta lep sončen dan doživiš svoj dan D; seveda čimhitreje in s čimmanj bolečin.

Pri meni je spanje in počutje: user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan s sončkom obsijan.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......