Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za mamice malih angelčkov 26.1.2008 21:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo
|
|
|
|
RE: Za mamice malih angelčkov 26.1.2008 21:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako lepo napisano.
|
|
|
|
RE: Za mamice malih angelčkov 27.1.2008 10:34:19
|
|
|
|
KBM
|
Ganljivo
|
|
RE: Za mamice malih angelčkov 27.1.2008 11:54:52
|
|
|
|
Nikita***
|
Lepo. Vedno znova pa me presune Predinova pesem Ne mine niti dan. Včasih prav začutim potrebo, da jo MORAM poslušati, čeprav že vnaprej vem, da bom jokala kot nora. Občudujem ga (Predina), da je to pesem napisal pokojnemu očetu in jo zmore zapeti v živo na koncertih. Kadar grem na njegov koncert, vedno s strahom čakam, kdaj jo bo zapel, saj potem vsi buljijo vame, ko tako jokam. Besedilo pa - kot bi povzel tisto, kar čutim in razmišljam... Zato imam tako rada to pesem, hkrati pa me je strah občutkov, ki se ob njej porajajo. NE MINE NITI DAN Veš, da ne mine niti dan Ko si želim vsaj sredi sanj Da bi znal na drugi svet Poslat poljub in par besed In če bi bil tak dedek Mraz Ki bi znal vrteti čas Bi ga zavrtel nazaj In te vrnil spet med nas Dal bi ti srce Da bi bilo za oba In potem bi te zbudil In potem bi te objel In stisnil k sebi In veš, da mi bo vedno žal Da ti nikdar nisem znal ne pokazat ne priznat Kako zelo imam te rad Veš, če bi bil vsaj čarodej Božji bič, radirka mej Ključ za vrata večne ječe Krojač usode, škarje sreče Dal bi ti srce Da bi bilo za oba In potem bi te zbudil In potem bi te objel In stisnil k sebi In veš, da mi bo vedno žal Da ti nikdar nisem znal Ne pokazat ne priznat Kako zelo imam te rad... Zoran Predin
|
|
RE: Za mamice malih angelčkov 29.1.2008 8:01:13
|
|
|
|
mojamura
|
obe pesmi imata res ganljivo besedilo...za zamislit
|
|
RE: Za mamice malih angelčkov 12.2.2008 16:36:15
|
|
|
|
lana38
|
Res ganljivo, so mi kar solze stopile v oči.
|
|
RE: Za mamice malih angelčkov 13.2.2008 9:00:55
|
|
|
|
smigli
|
Nikita, to Predinovo besedilo je pa res nekaj lepega, zadetek v polno, lepše se ne da povedati......................
|
|
|
|
RE: Za mamice malih angelčkov 13.2.2008 15:18:17
|
|
|
|
minabo
|
Meni pa takle privabi solze v oči: Enya: If I could be where you are Where are you this moment? Only in my dreams. You're missing, but you're always A heartbeat from me. I'm lost now without you, I don't know where you are. I keep watching, I keep hoping, But time keeps us apart Is there a way I can find you, Is there a sign I should know, Is there a road I could follow To bring you back home? Winter lies before me Now you're so far away. In the darkness of my dreaming The light of you will stay If I could be close beside you If I could be where you are If I could reach out and touch you And bring you back home Is there a way I can find you Is there a sign I should know Is there a road I can follow To bring you back home to me. Ta pesem je tudi v naših ''slidih''.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?