Alja in Turčija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

coca -> Alja in Turčija (21.1.2005 1:54:11)

Alja, če nisem preveč radovedna, ker si tako lepe slike dala gor me zanima, kje v Turčiji ste bili in kako se imenuje hotel v katerem ste bivali?

Anonimen -> Alja in Turčija (21.1.2005 9:28:24)

Bili smo v hotelu malo naprej od mesta Alanya.
Hotel se imenuje Paradiso Resort. Imajo all inclusive ponudbo, hotel ima pet zvezdic.
Šli smo konec avgusta oziroma začetek septembra.

Za en teden smo plačali 99.900 sit po osebi, Lea seveda brezplačno. All inclusive ponudba vključena, letalski prevoz in transferji vključeni.

Bila pa je ponudba v zadnjem hipu, rezervirali smo pri Odiseju.

Anonimen -> Alja in Turčija (21.1.2005 12:09:32)

lepo:love::love:lepo:bravo:jaz sem se tudi zaljublja v vase slikice...sma misla lani it, pa so rekli, da ni nobenega nocnega zivljenja pa sva se odlocila, da greva drugam:zmeden:

Anonimen -> Alja in Turčija (21.1.2005 12:11:43)

Uf, glede nočnega življenja se mi pa ne sanja.

No, vama se bo s koncem maja tako ali tako začelo nočno življenej in boste po mojem letos šli na bolj mirno lokacijo! :)-

Urša -> Alja in Turčija (21.1.2005 12:14:45)

Čudovito, res krasne slikce... Jst imam o Turčiji tud vse najlepše za povedat, sm bla 3x, vedno na drugem koncu in bi še kr šla.

Anonimen -> Alja in Turčija (21.1.2005 12:15:43)

Ja, mi bomo tudi zagotovo še šli tja.

Anonimen -> Alja in Turčija (21.1.2005 12:17:19)

ja mi bomo kmalu meli nocno zivljenje:)-:)-
sicer letos mislim, da nebo morja,bomo se vidli no..mamo moznost, nevem kak je zaradi otrocka kaj to:zmeden2:
drugace pa nekoc definitivno turcija, mi je bila vedno vsec:love::sloncek:

Anonimen -> Alja in Turčija (21.1.2005 12:20:44)

Ja, verjetno imaš prav. Lea je bla takrat stara dobrih 10 mesecev pa je blo vse ok. ampak s tako malima pa res ne vem. No, saj morje bo ostalo tam kot je, naslednje leto boste pa že tako veliki, da boste lahko šli kamorkoli! :bravo:

Stran: [1]