Terme Snovik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

clea -> Terme Snovik (20.1.2005 23:33:46)

Čao punce,
med vikendom bi se šla kam kopat,sem razmišljala o termah Snovik.Pa me zanima če je že katera bila tam in kako je.A je topla voda?
A se splača it?Kje pa je to pravzaprav?

Hvala in LP,
Clea:rozica:

india -> Terme Snovik (20.1.2005 23:35:49)

Evo, Cela, terme Snovik so pri Kamniku! Bila še tam sicer nisem, a morda najdeš tukaj kaj uporabnega!

http://www.zarja-kovis.si/snovik/terme.htm

india -> Terme Snovik (20.1.2005 23:35:50)

Evo, Cela, terme Snovik so pri Kamniku! Bila še tam sicer nisem, a morda najdeš tukaj kaj uporabnega!

http://www.zarja-kovis.si/snovik/terme.htm

coca -> Terme Snovik (21.1.2005 1:32:48)

Svetujem ti da greš pogledat in se tako edino lahko prepričaš ali ti bo /je všeč tam. Je luštno in če imaš možnost pojdi tako, da boš v vodi še ob osmih zvečer, ko postane zelo romantično, ker ugasnejo luči in prižgejo samo tiste v vodi. Meni je bilo zelo všeč. Seveda pa ne smeš pričakovati da se te toplice kosajo s Čateškimi, ki so 3x večje.

darjatimci -> Terme Snovik (21.1.2005 7:58:39)

Jutro!
Tudi mi smo bili tam,za moj občutek malo premalo topla voda(jaz imam najraje tem. od 30-32),ti pa priporočam tudi jaz kasnejšo uro zaradi gneče,ker to niso kakšne ogromne terme.Iz Kamnika si tam v desetih minutah smer Tuhinjska dolina sicer pa je dobro označeno,uživajte in LP,Darja!

Erdbeere -> Terme Snovik (21.1.2005 8:51:53)

Ko sem bila pa jaz tam...pa nisem bila malokrat je bila pa velikokrat zelo mrzla voda...pa tudi ozračje...čeprov nekajkrat je bilo pa zelo luštn...sam več kot 2 uri tam skoraj nimaš kaj početi

Anonimen -> Terme Snovik (21.1.2005 8:55:31)

Jaz sem bila enkrat tam pozimi, ko je zunaj zelo mrzlo pihalo, in ne boste verjele, notri je tudi... brrrrr.

kimi -> Terme Snovik (21.1.2005 12:08:08)

Terme snovih je dobra izbira, če nisi noseča in nimaš majhnega otročka. Zaradi okužb...

Stran: [1]