kater voziček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

anika87 -> kater voziček (26.1.2008 17:46:33)

Pozdravljene!
Sem začela brat po vrsti teme o vozičkih, ampak sem se vseeno odločila, da odprem tudi svojo, ker mi boste lažje pomagale, če sama napišem kakšen voziček je meni všeč... ker je tolk branja na vseh temah, da vse zmešam in pol pozabim, ker zaenkrat še nimam pojma o vozičkih.

Mi bomo voziček rabli konec julija/začetek avgusta. 3-kolesniki mi glih niso všeč. Kar se tiče terena, mislim da glih ne rabim nekakšne "vojaške terenske kopije" vozička, saj imam že pred hišo asfalt in po celi vasi... Mislim, da bom na makedamu redko, če bom, na travi prav tako...

Ker še res nimam pojma na kaj sploh moram bit pozorna pri vozičkih, vas prosim za vaša mnenja, ker iz izkušenj drugih mi bo lažje izbirati, ko bom vedela kaj ste ve pogrešale pri svojih vozičkih oz. kaj vam ni bilo všeč...
Samo bežno sem v trgovini preletela izbiro, Peg perego je najbrž med najboljšimi, a ne, me pa ful zanima, če ima katera "malo cenejšega" od PP, katerega in kako se obnese??? Ker mi je zaenkrat vse še španska vas, bi rada izvedela kaj več o Pikolu, če ga ima katera (ker je malo cenejši). 400 € in več se mi zdi ful dosti za voziček, zato bi rada izkušnje tistih, ki imajo malo cenejše vozičke.
A poletni otrok potrebuje košaro? Ali je dosti, če se športni del naštima čisto vodoravno? A je fajn da lupinica paše na podvozje? Ste prakticirale to?
Upam, da nisem predolga in, da dobim čim več vaših mnenj!
Hvala!!
Lp

anita4 -> RE: kater voziček (26.1.2008 18:05:38)

Živjo!!!!
Mi smo si kr privoščili cenejšo varianto in pickolo.Ker ravo 500-600€ mi ni za dati.
Tako kar se pa gre za Pickolo:
-dobra stvar je ker je tri v enem ,se pravi ima jajčko ki jo lahko imaš na vozičku ko je še majhen,potem lahko sedi in lahko leži v njem.
Ker ko smo mi iskali voziček so bile jajčke oz.lupinice skoraj vse dodatno za plačati.
-druga stvar po pravici povedano mi je bil ta dizajn zelo všeč , res da ima malo večja kolesa  in da jih je kr 6 (4spredaj in 2 vzadaj) ampak to mene ni motilo.Potrebno mi je bilo samo da so vrtljiva in na mojem so.

Rodila sem 12.12.2007 in mi zelo odgovarja , kajti ga oblečem dam v jajčko nesem ven oz. v garažo kjer imam vozek , samo dam jajčko na vozek in že drviva.
Po mojem ga lahko v jajčko bolj zavijemin se mi zdi da ga ne more zebsti v košara pa niti nimam takšne predstave pa še ravno mora ležati.
V glavnem vse dobro o PICKOLU.

Edini problem so kolesa in to je : kolesa so narejena iz takšne čudne snovi da zdaj ko je dosti šodra na asfaltu se kateri kamenček zapiči v kolo in ko hočem voziček imeti v stanovanju moram kamenčke pobrati ven.Ampak če voziček ne boš uporabljala vmes v stanovanju mislim da ne bo nobenega problema.
Če imaš kakšno vprašanj epa kr vpraši
Drugo jaz sem zelo zadovoljna z njim.

gaya24 -> RE: kater voziček (26.1.2008 18:06:21)

Js mam sama Bugaboo cameleon in je super voziček ampak je pomoje najdražji od vseh-900evr.
Bi ti pa priporočala tega:http://www.pikapolonica.com/shop/
Je ful fajn-ga ima prijatlca. Je pa tudi ful lahek in enostaven za zložit. Dno se spusti do vodoravnega položaja (ker imaš poletnega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ne boš rabla dokupit košare). No vsaj moje mnenje je, da ne rabiš košare.
Najbolše pa da ti še tiste ki imajo Jane vozičke, napišejo kako so zadovoljne z njimi.

gaya24 -> RE: kater voziček (26.1.2008 18:10:34)

http://www.pikapolonica.com/shop/

Sory, se ne bo odprlo kar na vozičku. Reče se mu Jane Nomad. Tak da tam poglej ob strani, ko piše vozički in ko klikneš se bo tisti prvi pokazal.

bskrle -> RE: kater voziček (26.1.2008 19:36:50)

Mi imamo lemijev štirikolesnmik, pred 6 leti je stal 65.000 sit, tri otorke sem vozila. ker je bil moder je obledel na soncu. Edian slabost je to, da ni imelpasu za privezat otroka, pa smo ga sami notri dali.

anika87 -> RE: kater voziček (27.1.2008 9:56:43)

Hvala punce za odgovore.
Anita ful sem vesela še posebej tvojega odgovora, ker o vozičkih Peg perego,  quinny, jane in podobnih sem prebrala že veliko in preveč, glede na to da nisem našla informacij koristnih meni...

Kajti tudi meni, kot pišeš, je bil pikolo ful ful všeč, ko pa sem videla ceno sem kar izbulila oči, ker nisem pričakovala, da je še kaj tako ugodnega v trgovinah z otroško opremo.
Ker mi je dizajn ful lepi, pa še lupinica gre gor, pa tudi kolega so srednje velika, kar mi je super, sem se ful ogrela za ta voziček.
Anita, na sosednjem forumu mi je ena napisala, da je lupinica menda ozka (menda bolj kot druge) in, da ko otrok rabi bundo, da ga več ne spraviš noter. A je to res?

Joj, ful sem vesela tvojih pozitivnih komentarjev o vozičku in komaj čakam, da grem ponovno v trgovino v torek....

kapesanta -> RE: kater voziček (29.1.2008 11:29:44)

mi smo uporabniki 2 Pikolo vozičkov.
Najprej smo imeli Hauckov Assahi - super voziček, dokler je bil mali v košari - se je vozil do svojega 6 meseca. ko pa smo ga dali v sedeč položaj je bila pa katastrofa - kljub ovčki se je kar izgubil v njem, pasovi se sploh niso dali tako nastaviti, da bi ga prijeli in to me je tako motilo, da smo se odločili kupiti nov voziček. V pikapolonici sva našla Pikolo - in ravno zaradi cene sva bila skeptična. Pa sva se kar odločila, češ, če nam ne bo odgovarjal, ga bomo pa prodali, saj za tako ceno ga bo pa sigurno kdo kupil. In ga imamo še sedaj - pri letu in pol. Za starih 30 jurjev sva dobila voziček z gumi kolesi (sicer brez zračnic a ni velike razlike napram prejšnjemu, ki jih je imel), ki se mu podre hrbet (Haucku se ni), prevleko za nogice, veliko košaro in varnostni obroč (tega Hauck ni imel in ga po mojem voziček MORA imeti). Zloži se tako, da lahko stoji pokonci in zato zavzame zelo malo prostora,..... Blago je kvalitetno in ne prepušča dežja,....
Poleti smo kupili pa še marelco, a z njo nismo tako zadovoljni, ker se je zelo hitro spigala prečka ki ga drži raztegnjenega in smo morali improvizirati - pa vse te marele (razen peg perego) se tako nerodno zlagajo, da zavzamejo veliko prostora,... a smo vseeno prefurali celo poletje - stal je pa celih 45 eur....

Skratka - PIKOLO glasujem zate.
Če pa želiš še kakšno sliko, mi pa piši na ZS

Stran: [1]