anika87 -> kater voziček (26.1.2008 17:46:33)
|
Pozdravljene! Sem začela brat po vrsti teme o vozičkih, ampak sem se vseeno odločila, da odprem tudi svojo, ker mi boste lažje pomagale, če sama napišem kakšen voziček je meni všeč... ker je tolk branja na vseh temah, da vse zmešam in pol pozabim, ker zaenkrat še nimam pojma o vozičkih. Mi bomo voziček rabli konec julija/začetek avgusta. 3-kolesniki mi glih niso všeč. Kar se tiče terena, mislim da glih ne rabim nekakšne "vojaške terenske kopije" vozička, saj imam že pred hišo asfalt in po celi vasi... Mislim, da bom na makedamu redko, če bom, na travi prav tako... Ker še res nimam pojma na kaj sploh moram bit pozorna pri vozičkih, vas prosim za vaša mnenja, ker iz izkušenj drugih mi bo lažje izbirati, ko bom vedela kaj ste ve pogrešale pri svojih vozičkih oz. kaj vam ni bilo všeč... Samo bežno sem v trgovini preletela izbiro, Peg perego je najbrž med najboljšimi, a ne, me pa ful zanima, če ima katera "malo cenejšega" od PP, katerega in kako se obnese??? Ker mi je zaenkrat vse še španska vas, bi rada izvedela kaj več o Pikolu, če ga ima katera (ker je malo cenejši). 400 € in več se mi zdi ful dosti za voziček, zato bi rada izkušnje tistih, ki imajo malo cenejše vozičke. A poletni otrok potrebuje košaro? Ali je dosti, če se športni del naštima čisto vodoravno? A je fajn da lupinica paše na podvozje? Ste prakticirale to? Upam, da nisem predolga in, da dobim čim več vaših mnenj! Hvala!! Lp
|
|
|
|