Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JAHICA Za Jelico 36. Najprej, kako se skup spravš? Enostavno, tko kot s tipom. Obstajat mora kemija, da sta si vzajemno všeč, privlačni, erotični in da bi radi probali. Če vidiš, da potencialna partnerka nekaj od tega tebi izraža potem počasi začneš. Moja razmerja z žensko so bila vsa nekako na dolgi rok, po več letnem poznanstvu in prijateljstvu, medsebojnem zaupanju, dolgih iskrenih pogovorih, razpredanjih o raznih seksualnih fantazijah. Prva s katero sem se dala dol je bla moja full dobra sošolka iz srednje šole, ko smo bli skupi na morju v FKK-ju. Enostavno mal preveč alkija, dober žur, poznane medsebojne fantazije in seksualne želje, erotika, gola telesa in je ratalo. Blo je prvič in nepozabno. Drugič je bla sodelovka v službi na podobno varijanto, z njo se sestajam še danes, skupi swingamo z mojim lubijem, obiskujemo razne swingerclube, nudo plaže in podobno, kjer spoznavamo podobno misleče posameznike in ljudi. Moram reč, da po mojih izkušnjah je precej folka, ki je odprt za razne seksi variante. Kar se tiče, kaj počnemo, kako je ipd. Kaj počnemo? Enostavno povedano sexamo. Ponavadi špilamo trojček, jaz, moj lubi in moja lubica. Najprej se obdelamo midve, nato skup junačka, pol pa moj lubi obdela obe. Probali smo tud več parov skupi in grupnjaka. Men najbolj sede trojček FFM. V zadnjih dveh variantah je preveč zmešnjave, tko da lahk kdo ostane prikrajšan pol pa je zamera. Lepo pa je tudi sam z žensko. Je full erotično, nežno, dost je božanja, lizanja tamale, ter ekspirimentiranja z raznimi pripomočki. Res je full lepo. Dons zvečer pride na obisk naša lubica, da gremo skupi v savno, pol pa v rjuhce vsi trije . Ojoj kolk sem se razpisala... Sorry! Ti še bo kdo začel zavidati ob tako podrobnem opisu tvojega pestrega in bogatega sexualnega življenja.
|