|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Duda
26.1.2008 0:37:58   
J.L.
Najbolje, da postavim vprašanje kar sem k mamicam. user posted image Zanima me, če je priporočljivo kupiti dudo in pa flaško že pred rojstvom? Prodajalka v trgovini, naju je z partnerjem opozorila, ko sva kupovala darilo za enga novorojenčka, češ da to ni primerno darilo, saj naj bi babice in pa zdravstveno osebje ob rojstvu odločilo, kakšna oblika je primerna za vsakega dojenčka. Sedaj sem v dvomih, saj nevem če to drži ali ne. Se pa je ogromno punc za nakup obojnega že odločilo pred rojstvom, tak da sem res zmedena glede tega. Prosim za odgovor. Hvala! LN
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Duda
26.1.2008 7:21:06   
noe
To pa prvič slišim in se mi zdi mal čudn.user posted image
Jaz sem imela pri prvem Avent in ga bom zdej tud imela.
lp

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2008 7:27:09   
kai1
Ne verjamem, da se babica odloča, kakšna duda oz. cucelj za otroka.user posted image

Jaz sem imela pripravljeno dudo in flaško. Dudo sem imela seboj tudi v porodnišnici, saj je mali bil na intenzivni, tam pa je dobival dudo. Tako, da sam mu jo potem tudi jaz dala, saj je imel zelo močen sesalni refleks.

So, pa razljični, naš ne mara Aventovih cucljev, tako, da smo potem kupili Nukove.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2008 7:36:12   
Hans
Jaz sem za svojo nakupila že vse pred rojstvom, prav tako sem kupila dudo in stekleničko za darilo.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2008 7:57:55   
2.2.
jaz sem dudo in flaško kupila po rojstvu.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2008 9:11:46   
pikalonca
Jaz sem dudo in flaško kupila pred rojstvom, pa čeprav smo potem ugotovili, da ji Aventove ne odgovarjajo in smo kupili Nukove, ki jih je takoj sprejela.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2008 9:24:27   
frufru
Jaz dude in flašk nisem kupovala. Eno aventovo sem dobila s kuponom v reviji Dojenček in to je bilo to. Sploh nisem pomislila, da bi dudo kupovala. Samo pol je imel pa tako hud sesalni nagon, da smo mu jo pri 14 dneh kupili. Zdaj jo ma pa samo za zaspat. Če že gre za darilo, bi jaz kupila kaj bolj praktičnega npr. grelno blazinico iz pečk, al pa termoforček, tega se ponavadi nihče ne spomne, pa prav pride, ko je otrok bolan za pljučka pregret, al pa če je fajn mrzlo za v voziček k nogicam dat.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2008 11:18:57   
J.L.
Saj se je to zdelo čudno tudi meni, ker vem, da jih punce nakopujejo že prej. Kaj pa menite o Tommy Tippee duducah in stekleničkah? Kako se obnesejo. Meni so vizuelno všeč in pa cucelj je oblikovan tako, da bi naj bil čim bolj podoben naravnim prsim/brdavičkam.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2008 12:56:31   
Bonnie_RR
Midva sva dudo in flaško za čaj kupila pred rojstvom, flaško za mleko pa po rojstvu, ker je bila pač potrebna.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2008 14:29:35   
benika
Midva sva obakrat kupila vse pred rojstvom, res pa je, da sva potem morala pri drugem po rojstvu zamenjat flašo, saj se je rodil s preklano ustnico in Aventovega cuclja ni mogel zagrabit.
Odloči se čisto po svoji pameti. Itak flaške in dude prodajajo povsod in ti jo gre lahko možek kupit, če jo boš potrebovala. V P pa babice in pediatri nič ne odločajo o obliki dude in cucljauser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2008 13:48:44   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Midva sva dudo in flaško za čaj kupila pred rojstvom, flaško za mleko pa po rojstvu, ker je bila pač potrebna.

Lp

Enako - no po pravici smo to dobili za darilo od NUKa v materinski šoli, ampak če bom slučajno še kdaj rodila, bom doma zanesljivo pred porodom nabavila tudi adaptirano mleko ne samo stekleničke in dude.

Aja, še nekaj - dude in stekleničke pa za darilo ne bi kupovala.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2008 14:46:16   
dežale
Jaz sem imela pri obeh začeten Aventov komplet, kjer je duda in stekleničke, ker nikoli ne veš kako bo z novorojenčkom. Sem imela srečo in sem oba dojila - s tem sta bila tudi zadovoljna, nisem potrebovala ne dude ne stekleničke prve 4 mesece.
Če ima novorojenček močan sesalni refleks, ga zamotiš z dudo, ker boš v naprotnem primeru imela bradavice razpokane. Pa da ne bo imel očka preveč skrbi z nakupom dude, jo pripaviš že prej. user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2008 7:48:05   
happy mam
To pa prvič slišim in se mi zdi mal čudn.
Jaz sem imela pri prvem Avent

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

(odgovor članu dežale)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?