katis -> RE: kateri meseczačnem z GH (30.1.2008 15:42:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zivjo KATIS, mene pa zanima koliko mleka in koliko čaja pa popije na dan. Mi smo tud s 4. meseci začel. Smo tudi od 1. meseca na adaptiranem mleku. Je bil fant ful zainteresiran za hrano in je ni nič z jezičkom vn potiskov. Pa zelo rad je vse povrsti od zelenjava, sadja, žitnih kašic,... Drugače pa vsaka tako in tako naredi posvoje, neglede kaj piše na forumu in kaj svetujejo pediatri, saj tudi oni niso istega mnenja. Jaz sem vse sorte prebrala in vparšala za nasvet, vendar sem na koncu poslušala svoj občutek in mislim, da se ženske še zmeraj lahko na njega zanesemo. Ej, pr nas je tko - kak dan mu rata spit do 100ml čaja (sam ga moram mal sladkat, če ne ga sploh noče. Včasih opa kar ne bi. V takih primerih mu pol raj med obroki mal mleka dam. Sicer pa mi do poznega večera pa potem še mal ponoč ful mleka spijemo, tak da imamo trenutno poleg treh GH obrokov še cca 600-700 ml mleka. Včasih celo manj ali pa več. Za čaj mamo pa kar bitke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Če je meso, ga malo pije med obrokom in po njem. Če imamo sadje, mu je izgleda dovolj sočno in kar ne bi nič. Za ostalo pa tako tako. Če je žejen bo spil 15-20 ml po obroku, sicer nič. Pa smo probali z različnimi cuclji in celo že z onim mehkim ustnikom za nepolvianje. ampak trenutno se nam še vseeno najboljše obnese aventov navaden s tremi luknjicami. Ko se bo pa navadil čaja kot takega, bo pa ustnik.
|
|
|
|