beba76 -> Povračilo potnih stroškov!NUJNO (22.1.2005 10:43:40)
|
Tudi jaz mam tega ZZZS-ja poln kufer. Mislim, da vse urejaš v Murski Soboti (jaz tudi) in tam, če maš srečo, na blagajni naletiš na enega ful neprijaznega moškega, ki te najprej nahruli, šele potem pogleda papirje... No, jaz sem prejšmje leto bila s sinom v Mariboru na kontroli zadnje dni v septembru, potem pa prve dni v oktobru (skratka niti dva tedna razlike ni bilo med pregledoma). In grem veselo na ZZZS, da mi dajo ta drobižek, za katerega sem mislila, da mi pripada. In kaj so mi povedali?!? Mesečni znesek mora presegati 4.000 (mislim,da je bilo približno toliko), če so stroški nižji, ne dobiš nič. Torej, tudi če maš preiskavo zadnjega v mesecu - torej 31. pa naslednji dan (to je že 1. v naslednjem mesecu) greš spet, ne dobiš nič, če mesečno ni več kot 4.000. Pa nihče ne vidi, da je manj kot 30 dni razlike. Pa saj se ne gre za ta mali denar, gre se za princip. Če smo na bolniški, od nas zahtevajo ne vem kaj (gibanje okrog hiše npr.), ker nam pač oni plačujejo, po drugi strani pa nas prinesejo okrog, ko je le možno.
|
|
|
|