Anonimen -> RE: Moja poroka-prosim za mnenja. (25.1.2008 17:29:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46 No punce moja poroka bi izgledala takole.... Tukaj imamo en krasen kraj kjer se nahaja ena hiška obnovljena v istrskem stilu in en velik park ki je prelep... Razmišljam da bi naredili zabavo v stilu pik-nika in da bi se kar v tistem parku poročila,ker bi rada da je preprosto in romantično. A se vam zdi, da je slaba zamisel...?Ker jst mislim, da ni nujno da je poroka klasična v kaki restavraciji in podobno. Muziko bi imela na cd-jih(ker je težko uskladit-on je italijan,jaz slovenka s koreninami v Srbiji),roštiljček bi bil,kakšen animator... Prosim za iskrena mnenja za katera se vam vnaprej zahvaljujem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Po moje je to malo dovisno od tega, kakšni so ljudje, ki jih misliš povabiti. Jz sem tudi razmišljala v tem stilu, če bi se kdaj poročila, samo ne vem, kako bi recimo moje debele tete spravila na piknik-poroko....če pa bi šlo za mlajšo generacijo, potem ja. Samo to so pa potem bolj prijatelji kot sorodstvo, tako da ne vem.
|
|
|
|