|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:35:51   
willma
Dobrji dan8)

Že od nekdaj razmišljam o tem, da z mojim otrokom ne bom hodila v cirkus, kjer zlorabljajo živali. Spoštuje le tiste cirkuse, kjer nastopajo samo ljudje. Ostale prav preziram, bogatijo se na račun trpljenja živali:((
Če bo moj otrok hotel v cirkus z živalmi, bo lahko šel z babico ali dedijem, z menoj ne bo šel in mu bom tudi probala razložit zakaj.

Živalski vrti kot je recimo ljubljanjski, bo tudi črtan iz našega plana izletov. Živali se mi smilijo, predvsem, ko sem videla da je bogi tiger v kletki z merami 5x5m:grrr:
Bomo raje šli kam dlje in imeli dvodnevni izlet.
Pa vi?

lp
:angel:Kolenci:hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:36:56   
Seven*
Popolnoma enako. Seveda mu bom vse tudi razlozila.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:40:12   
Anonimen
Jaz sem bila v cirkusu pred 2 al 3 leti. Pa mi ni blo všeč in nočem it več! Fuuuuuull so se mi smilile živali:(

V ZOO pa tut nočem it..:( Ker ne bom podpriala tistih /&&/%&(/%....prov boge so živali.

Sem pa razmišljala o obisku Gmajnic in sprehajanja kužkov tamkajšnjih. Pa se ne morem odločit:zmeden: Ker vem, da mi bo full grozno videt tiste male kepice z žalostnimi očki:(

lp,:fis:

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:44:25   
frutka_
Willma me too.:bravo:

Bomo pa najbrž obiskali ZOO Dunaj, ki je baje fenomenalen.:sloncek::kuza::miska::racka::zajcek::muca:

Cirkusov ne maram že od malega, najbolj žalostni pa se mi zdijo klovni. In moj Filip ne bo nikoli klovn za pusta-hrusta!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:49:55   
Seven*
Ej stajerke! Nekje v blizni Graz-a je menda en ful velik zivalski vrt, kjer so zivali spuscene v divjini oz. na zelo velikem prostoru. A si enkrat ko bo topleje to ogledamo?

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:57:14   
frutka_
Jaaa...to je kao safari. Pri Dunaju je, ja! Moja prijateljica je bila tam in je baje noro!!!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:57:52   
willma
Ja...že bila....mislim da se reče Safari ali nekaj podobnega:zmeden:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:58:20   
Seven*
A je blo cool?

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   cirkus in zoo
20.1.2005 20:59:53   
frutka_
Je blo ja...hahaha:bravo::bravo::bravo:Kdaj gremo???

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 21:01:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 21:04:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 21:11:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   cirkus in zoo
20.1.2005 21:13:41   
lan
No,mi pa tukaj v Nemčiji redno obiskujemo ZOO-je.
Res pa je,da je tukaj maksimalno dobro poskrbljeno za živali (imajo velike kletke,prostore,nekatere živali so spuščene),v glavnem ni za primerjat z našim Zoo-jem.Čeprav imajo pri nas nekatere živali tudi ogromno prostora,recimi risi.
So pa res ZOO-ji dobra priložnost,da lahko otrok vidi eksotične živali tudi v živo.
Glede cirkusov,jaz jih tudi preveč ne maram.Mislim,da tam živali preveč trpijo,tako da ne verjamem da bom Lana kdaj peljala na tak šov,kjer bodo živali delale nenormalne stvari,zato da bodo zabavale ljudi.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   cirkus in zoo
20.1.2005 21:14:38   
frutka_
BAGI kje na kakšni turistični kmetij...hihihi! ;)

Ker na žalost veliko otrok še niti krave ni videlo pa jih že vozijo gledat leve in žirafe..Naše avtohtone živali pa...?!Kaj pa Proteus...ja, tudi to je vredno ogleda pa še takšen poseben izlet je, skrivnosten, v jami...uuuuaaaa????!!!!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   cirkus in zoo
20.1.2005 21:16:28   
willma
Hmmmm, mogoče bi bilo dobro na kakšni turistični agenciji povprašat.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 21:22:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   cirkus in zoo
20.1.2005 21:24:01   
india
BAGI, safari park je zelo blizu meje na avstrijski strani. Ti sporočim na privat jutri, pa tudi karte imam, zastonj.
:rozica:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 21:27:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   cirkus in zoo
20.1.2005 22:42:56   
nejcko
Miška, zakaj pa še ostalim ne zaupaš, kje točno to je?, saj karte si bomo sami kupili.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   cirkus in zoo
20.1.2005 22:44:33   
india
Sem že pisala kolegici,na mail,da mi natančno pove, je pa nekje med Lipnico in Grazem, bom pa jutri čisto natančno sporočila. Pa upam,d ami ne zamerite, ker sem tako butasto zinila...:(

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   cirkus in zoo
20.1.2005 22:47:08   
frutka_
BAGI SUPER! Tudi moja babica ima kmetijo in vse domače živali, še kobilo. Tako da je poskrbljeno za znanje o naših domačih živalih.
Ampak saj veš za tisti poskus, ko so vpr. otroke v Nemčiji kakšne barve je krava in so rekli vijolična?!:zmeden:

Ampak na žalost se še včasih izkaže, da otroci menjajo park za europark...:zmeden::zmeden::zmeden:Tako da ne poznajo niti bližnjega okolja (veveričk, labodov, račk,...).
Zato pravim, da je potrebno otrokom predstaviti tudi naše avtohtone vrste!

Pa brez zamere!!!Tvoj mali ima lase na irokezo tako kot moj!!!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   cirkus in zoo
20.1.2005 22:50:54   
india
Frutka...saj poznaš tisto...."mami,kaj pa je to?...piščanček, sine moj!...ja iz katere škatle pa je prišel in iz katere trgovine???"
ali nekako tako naj bi potekal pogovor med mestnim otrokom in mamico:zmeden::zmeden::zmeden: v prihodnosti.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   cirkus in zoo
20.1.2005 22:53:19   
nejcko
Jaz moja dva otroka že od rojstva vozim skoraj vsak teden v hlev. Baje hlevski vonj preprečuje nastanek astme, zato so pa kmečki otroci tako zdravi. Se pa strinjam s Skutico - najprej je treba spoznati domače živali, potem pa še ostale.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 23:03:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   cirkus in zoo
20.1.2005 23:08:28   
nejcko
A res, Bagi, zakaj pa? Pa tako cortkani so. Naš je pa zelo navdušen nad njimi, mu pa krave nekako po velikost ne grejo v račun.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!