jaša2 -> RE: pranje dojenčkovih cotk (26.1.2008 10:40:45)
|
Strawberrie Cherrie, kar se tiče mehčalca in praška mislim, da nič ne pretiravamo, ker so lahk nekateri dojenčki res alergični na kateri prašek, al pa je kak mehčalec premočan. poznam take primere, zato mislim, da nič ne pretiravam, če za otroka uporabljam pač blagi mehčalec. pa ni to nobena modna muha - vsaj za moje pojme ne. kar se pa tiče umazanih oblačil - jaz sem napisala, da jih ne strogo ločujem. perem zraven njenih cotk najine majčke, trenirke, spodnje perilo...če se pa da, pač sperem zanjo posebej, ker se včasih naberenjenih cotk za eno celo furo. ne perem pa zraven npr. njegovih oblačil, ki so včasih fuuul umazana od blata, šmira, raznih maž za smučke... pa konc koncev, vsaka mamica ima nek svoj red in če je mnenja, da za svojga otroka najboljše, da pere vse ločeno, potem pač naj pere. mislim, da ni s tem nič narobe. saj je pri vseh stvareh tak - ene imajo svoje otroke ponoči vedno poleg sebe v postelji, druge nikoli; ene jih dajo v hojico, druge so stroge nasprotnice tega.... in še bi lahk naštevale. pač, vsaka najdela po svoje, saj vsaka sama ve, kaj je najboljš za otroka.
|
|
|
|