cv3rklic4 -> RE: Junijčice 2008- 2. del (28.1.2008 9:55:54)
|
Dobro jutro - ali že dober dan! Midva sva danes ful zgodaj vstala, ker sva bila ob 7h že naročena za morfologijo. No, bilo je ful lepo, zdravnica je res vse ful počasi in podrobno pogledala in vse razložila. Najprej je pogledala glavico, male možgane, obseg glavice, oči, usta, potem rokice (če imata obe po 2 kosti) in nogice. Izmerila je trebušček, pogledala trebušno prepono, mehur in se potem za dolgo časa poglobila v srček. Po moje je enih 5 minut gledala samo srček, če je vse ok. Res podrobno. Potem me je malo kregala, ker ji na prejšnjem oz. prvem pregledu nisem povedala, da sem imela v otroštvu težave z mehurjem in ledvicami. Rekla je, da je treba RES vse povedat, ker če je še vedno kaj narobe z mano oz. z mojimi ledvicami, lahko tvegamo prezgodnji porod. No, potem sem morala dat še enkrat vodo in to je to. Res mi je bilo všeč, da sva bila tako podrobno obravnavana. Moj možek je ves čas nekaj spraševal, pa mu je tudi vse lepo razložila. V bistvu sva se potem pogovarjala, da za morfologijo niti nisva bila tako zelo živčna, veliko bolj sva bila na trnih pred NS. In to je zdaj to. Mi smo danes vstopili v 23. teden, tako da samo še malo ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Lepo se imetje, pa hvala za lepe želje in enako želim tudi vsem, ki še pridete na vrsto. Pridne bodite, pa veliko sončka naj vam sije!
|
|
|
|