|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 8:33:13   
babysolza
sladke sanje! user posted image  En krepčilen dopoldanski spanec ti bo zihr dobro del! user posted image  user posted image  user posted image

Ja, v BC so prodajalke obupne. user posted image  Jaz sem šla tja samo mal zdejle na razprodaje, pa domov sem si naročila tiste njihove mesečne akcije. Sam kaj, ko majo tolk izbire. Pa vse je tok cotkano... user posted image  Drgač me ne bi videli tam. 

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 8:33:57   
babysolza
spet nova stran! user posted image  Zdej grem pa mal delat. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 8:35:04   
Kaja08
Midva sva pa voziček in posteljico dobila od Dedka Mraza (moji in njegovi so naam kupil). Za previjalno bova uporabila predalnik, ki ga imava v spalnici. Za cunje čakava na prijateljico, ki rekla, da bo posodila - pa bova potem kaj dokupila, če bo manjkalo. Kremice in take zadeve bova pa potem kupovala... Sicer se bova pa bolj intenzivno začela ukvarjati s tem drug mesec, ko bova preseljena v novo stanovanje in bo tudi več časa, da vse prečekirava in dodatno kupiva.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 8:41:26   
čbela
dobro jutro punce

mene pa tako križ boli....user posted image komi se premikam.....
jaz sm pa za voziček že odločena....še nekje kupim pradalnik...in cunjce...
joj tako bo šlo hitro punce....
komaj čakam da ne bomo rable več jaken....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 8:42:24   
l.daisy
nama voziček obljubljajo stari starši... je pa cel križ s tem... sva se že kar odločila za babywelt ohio twin, razmerje med ceno in kvaliteto je pomojem v redu.... ni denarja za razne hartane in teutonie, pa še slab filing bi imela, da bi izsiljevala od njih najdražji voziček (ki se mi baj d vej ne zdi TOLIKO boljši)... no in v bc imajo samo temno modrega, v kiki sva pa videla enega bež rjavega, ki nama je takoj padel v oči... in sva spraševala v bc, kakšen je dobavni rok in tako naprej... pa nama je rekla, da bo preverila v računalniku takoj ko bo prost in me poklicala.... no, včeraj je klicala (po treh dneh), da tega rjavega v nobenem bc ni in da bi bilo potrebno preverit kakšen je dobavni rok od dobavitelja in da moram vedet, da bo nekoliko dražji, če ga bojo samo zame naročili (ker je pač to dizajn 2008)user posted image user posted image user posted image
najrajš bi ga šla kar v avstrijo iskat... razlika (glede na ceno temno modrega, ki je v bc na zalogi) 55€, tam se čaka 3-4 tedne...
mislim, nisem še srečala ene, ki bi se mi tako posvetila, kot se mi je na primer ta gospa v kiki,ki mi je razstavila voziček v prafaktorje...


_____________________________

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 8:43:48   
l.daisy
jutro čbela... dobrodošla v klubu, mene tudi... user posted image

no, jaz tudi samo še eno jakno lahko zapnem... komaj... user posted image


_____________________________

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 8:58:27   
Anonimen
Punce, samo toliko se vam javim,da vam zaželim veselo praznovanje:


user posted image

V svojem 31 letu starosti nas je zapustil bratranec.user posted image Smrt je toliko bolj pretresla vse v družini, ker se je odločil po svoji volji,da oddide med angele.user posted image  Ker tega enostavno nismo pričakovali od njega,nas je vse resnično šokiralo. Držite se, se še kaj oglasim. ZS-je sem pa blokirala na svojo željo, pa brez zamere.Mislim, da razumete mojo travmo....jaz se pobiram komaj danes.... LP in upam,da vam nisem zamorila z informacijo.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 9:07:10   
l.daisy
didlinaa, moje sožalje user posted image
drži se, če rabiš pogovor, smo tukaj...
težko je to razumet... ampak je treba... kakršnakoli že, to je bila njegova odločitev... tudi v naši familiji smo imeli pred 10 leti tak primer... tako da te razumem...
drži se... user posted image


_____________________________

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 9:24:00   
katja_k
Pozdravljene punce,
da se vam še jaz malo javim po dooolgem času. Berem vas dokaj redno ampak pisat pa res nimam časa, ker sem v službi (tam najdem čas, da vas malo preberemuser posted image ),  doma imam 13mesečnega lumpija pa še selili se bomo kmalu...
Zredila sem se 3kg (zdej jih imam 58kg), kar je isto kot pri prviuser posted image , počutim se o.k., razen če malega preveč dvigujem se mi zdi, da mi bo vse ven padlo user posted image . Buši je pa že velik, večji kot v prviuser posted image .

Lepo se imejte souser posted image !!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 9:26:36   
katja_k
Didlinaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 9:42:09   
aleksandra silvija
Didlinaa, sožaljeuser posted image user posted image user posted image .


SpalnicA?
Midva imava pa Alples Harmonijo. Samo poleg spalnice še garderobno sobico. Za eno starnjo je pa vseeno garderobna omara.


Stvari za dojenčka?
Mah, kupila sem ene par kompletkov, ravno pa vidim, da imajo v BC akcijo posteljnine in igralnega centra--takega z ogledalom. To bom šla sigurno kupit--ali pa poslala moža.

Sicer posteljnino imamo še od ta velikih otrok, ampak kakšen kompletek ne bo škodiluser posted image .
Voziček, lupinico bomo kupili enkrat--kaj pa vem,...user posted image user posted image user posted image .
Posteljico in previjalno pa imamo--bo pa moral 3-letnik zato dobiti svojo sobo. Trenutno spi v poteljici(140 cm dolžine).


Aha. Še prej si bom kupila novo jutranjo haljo, pa kakšne luštne pižame,.....user posted image .


Sem klicala v službo, da pridem v pon. delat--ker so mi podaljšali bolniško samo za 2 dni. No, saj ne morejo verjeti. Bom poskusila, čeprav ne vem kako vsaj teden dni, nato bom pa vzela kar še dopust. Sem itak že preeeej planirala dopust med šolskimi počitnicami.




Aha. Križ. Včeraj me je norooo bolel. Kot da sem tik pred koncem user posted image . Vidim, da vas tudi---bomo še skupaj stokaleuser posted image .



Mejte se punce,....user posted image .

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 9:44:15   
zp
Didlinaauser posted image user posted image user posted imageuser posted image v trebuščku ti bo vsaj majčkeno olajšal/a prebolevanje...drži se...

Pri nas smo imeli zadnji teden noro, ker sta oba fanta zbolela (z mulčkom smo šli malo obiskat urgenco), s tem, da je mali zelo hitro prišel k sebi in bil poln energije, veliki pa se je boril z vročino, posledično je vse delo, rihtanje mulca, gospodinjstvo padlo name in sem komaj dihala... potem pa smo dodali še dve neprespani noči in včeraj so mi solze lile iz oči od izčrpanosti...ufff.. ne vem kdaj sem bila nazadnje tako utrujena, še v porodnišnici sem imela več energije.user posted image .. no, potem sem se pa še dodatno zamorila z mislijo, kako bi pa z dvema otrokoma +bolanim možem folgala....user posted image  

no danes je po prespani noči  (hvala ti sineuser posted image ) življenje mnogo lepše, potem pa še user posted image   miga  pa je vse ok...  drugače se počutim kar ok, trebuh se mi zdi ogromen, o kilah raje ne biuser posted image  (o manj kot +8 se sploh ne moremo pogovorjat)- me pa tolaži, da se vzpenjajo s cca istim ritmom kot v prviuser posted image  in upam, da bodo šle s takim ritmom tudi doluser posted image ... sladko noro paše, danes je pa sploh super dan za sladko jest-mmmmmm..

Fajn se crkljajte s svojimi user posted image  pa božajte user posted image /user posted image ..

lp

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 9:48:11   
čbela
punce:
kdaj urejamo (denarno pomoč,starševski dodatek-nis zaposlenauser posted image )koliko časa prej

in pa za tiste ki niste poročene, midva sva se preselila ampak jaz še nism prijavljena..se bom sedaj enkrat kako je to z očetovstvom ki je treba prej neki urejat?

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 9:55:11   
zp
čbela- papirje neseš na CSD največ 60 dni pred PDP-jem in najmanj en dan pred nastopom porodniške.. za očetovstvo pa žal ne vem..

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:04:30   
Anonimen
za očetovstvo pa žal ne vem..


očetovstvo lahko urediš pred rojstvom, midva sva šla takrat na upravno enoto, kjer se naredi zapisnik. Sem pa brala, da se nekje da tudi na CSD urediti.

Ostale stvari pa urejaš, ko dobiš od G potdilo kdaj boš rodila in greš s tem na CSD.

(odgovor članu zp)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:04:55   
Anonimen
Didlinaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:05:40   
nInAzWeRiNa
živjo, mene pa tok nategujejo s tistim cd jem od pikice da je to kr za znort učer sem klicala če so ga poslali al ga pridem iskat in mi ženska reče da nič ne ve o tem in potem pogleda v knjigo inugotovim da je una stara koka vse narobe zapisala-moje podatke! pa mi potem reče naj danes zjutraj pokličem da je pač konec in da ima zdravnica ravno pacientko, res mi je glupo k morem tko težit zarad njihove napake , pa bi ga šla tut iskat če jim je težko poslatuser posted image  čeprav so obljubili, matr!

_____________________________

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10


(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:08:09   
aleksandra silvija
Zp--saj bouser posted image . PObičajno je pri otrocih tako, da najprej zboli 1 in ko je ven iz najhujšega, zboli še drug,....user posted image . Ampak OBIČAJNO ni treba z obema na urgencouser posted image .


Si me spomnila na en "lušten " teden pri nasuser posted image .

Najprej je drisko(rota) dobil naš takrat 10-mesečnik. Je bilo tako, da sva šla v bolnico--3 dni. Ko sva se vrnila, je dobila drisko 3-letnica Sploh z deklico je bilo ful hudo in zdravnica jo je hotela poslati v bolnico, ampak mala ni hotela brez mene, fantek se je še dojil,.... Potem je naslednji dan dobil še fant vnetje ušesk,  dobila sem napotnico za bolnišnico kar za oba otroka. Poleg tega pa je driskal in bruhal še mož,...user posted image .
In takrat smo bili celo 1 dan brez vode. Se mi je kar mešalo. Pa smo zvozili. Sem si rekla, da če smo preživeli to, bomo še kaj,...user posted image user posted image user posted image .



No, sedaj pa pričakujemo 3.user posted image user posted image .

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:18:15   
Kaja08
Didlinaa, moje sožalje, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image Za pogovor smo pa itak vedno tuki!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:20:22   
nInAzWeRiNa
aleksandra silvija to pa je preizkušnja in poluser posted image  a v tretje že veste kaj bo, jst bi tut mela parčekuser posted image

_____________________________

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10


(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:20:36   
katja_k
čebela: očetovstvo se ureja na CSD ali pa na matičnem uradu. Lahko se uredi pred rojstvom otroka in ti potem takoj napišejo očeta na rojstni list, lahko pa tudi po rojstvu in pač dobiš potem še en rojstni list na katerem je vpisan tudi oče. Po mojem je boljše, da to naredita pred rojstvom, ker mora biti oče vpisan na rojstnem listu, da lahko dobi očetovski dopust.

Pa še tole, če katera rabi voziček, jaz ga prodajam, ker smo ugotovili, da na zadnjem sedežu ne moreta biti hkrati košara in še en avtosedež user posted image  in bi potem imeli prtljažnik čisto zabasan in bomo raje kupili tak voziček od 0+, kjer ne rabiš košare - mi je pa malo žal, ker mi je bil ta zelo dober in tudi košara nam je zelo prav prišla pri prvem.
Oglas in slike so na:  http://www.bolha.com/oglas3033125

LP!

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:29:21   
nInAzWeRiNa
učeri sem bla na pregledu in je rekla da pritisk še zmeri ni vredu- vrti se mi večkrat na dan učasih pa tut kakšna kri z nosa, pa voda tokrat tudi ni bila vredu tko da sm drug teden spet tamuser posted image  in ko mi je rekla da če ne bo bolje me bo dala na kliniko in če bo doma kaj da naj grem takoj v porodnišnico, me je pa kar zadelo, o moj bog kaj če se ta pupa že rodi sej nimava še nič pripravljenega, razen vozička! in tko sem šla na poti domov v cityja v H&M ker do zdej nisem hotla nič kaj preveč nabaulat za tamalo učer se pa nisem mogla zadržat in sem ji kupla en kup cotikuser posted image

_____________________________

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10


(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:56:27   
tweetek
Didlinaa user posted image user posted image user posted image ; saj to je tres težko razumet, ampak ni drugega kot počasi počasi sprejet. user posted image ti bo gotovo pomagala da boš lažje prebolela...

Ninazwerina, ti pa kar še malo počakej s takimi user posted image Vsaj še dva meseca lepo cartaj user posted image , amoak seveda za shopping ni nikol prezgodajuser posted image user posted image user posted image ... Upam da se bo vse uštimalo, ti se kar mirkaj....

Ja, opreme midva tud še nimava veliko - cotic se ne upam kupovat ker me baje že dve veliki vreči čakata, nekaj bom vzela v paketku (lupinico, pa posteljnino, stolček, jogi), posteljico (ampak kar veliko) in vozek že imamo, ostalo bomo šli pa iskat v Ikeo. Sem pa v veliki dilemi ozr kar trilemi; prve par mesecev (nekje do 4. meseca) bi imela rada našega user posted image ob svoji postelji, v manjšem košku in ne v "ta velikem" špampku... In ker so koški dragi ko žafran ozr se jih pri nas zelo težko dobi bom najbrž morala improvizirat. Lahko si košek kje sposodim (prijateljica ma zdaj rok in pravi da ga bo do junija že odrabila), lahko kupim "moses basket" ozr košarico po netu ali pa skombiniram torbo za dojenčka (tako večjo, precej globoko) z doma narejenim podstavkom (bo lubi zbil skupaj...).

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:56:39   
babysolza
ninazverina - jaz mam tud nizek pritisk in se mi zato včasih zvrti. Ko se mi je zadnjič 2-krat v kratkem času, sem ugotovila razlog - obakrat sem več kot dve uri skupaj nepremično sedela (sem bla službeno na seminarju). Meni ful pomaga, če se vsaj malo premikam pa vsake toliko vsaj dva koraka naredim. Sicer sem pa že enkrat prej bila na enih posebnih testih in so mi rekli, da moram pazit, da dovolj pijem - sploh poleti, ker je večja nevarnost zaradi dehidracije. 

Jaz se teh napotkov držim in se mi je stanje ful popravlo. Se pa ne da zdravit, tako da se pač mal znajdem s temi prijemi. user posted image  Upam, da sem ti kej pomagala.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.2.2008 10:57:55   
tweetek
aja pa kaja hvala za popravljen seznam! Si pa ptica selivka user posted image ... Pa še zapoznele čestitke za arouser posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zdravilni čaji za nosečnice in mamice po p...
Ali nosečnice lahko pijejo pripravke iz plahtice? Ali malinovi listi res lajšajo bolečine ob porodu? Kako zdrav je za no...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?