|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
13.2.2008 7:58:19   
Kaja08
  user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image  76 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image  spol:user posted image  / +4 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   UZ 7.3. / spol:user posted image   / Ljubljana / +7 kg

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image /  Postojna / +1 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image  / spol :user posted image    / Ljubljana / +6kg

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80  /+ 2,5 kg

2. junij  

user posted image   tweetek
1.user posted image  / spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +3,2 kg 

user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image / spol :user posted image   / Ljubljana 

user posted image    D.anna 76  1.user posted image / spol:user posted image   / + 6 kg 

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image / P 13.2. / 3D UZ 21.2. / spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg 

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

3. junij  

user posted image  Marty5
('79) 2.user posted image  /  spol:user posted image  / Izola / +2kg

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image / P 14.2. /  spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  

user posted image   Katrin08

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image   / spol:user posted image   / +5 kg 

user posted image
   lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image MORFO: 19.2. / +6 kg

user posted image  mama4 5.user posted image MORFO: 21.2. /  spol:user posted image  (Donja Marieta)  

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image / spol: user posted image / +9 kg / P: 26.02

9. junij 

user posted image   I.daisy  1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 19.02./ spol:user posted image user posted image  / +6 kg

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlina 1.user posted image   / spol:user posted image / + 11 kg 

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   P 21.02 in 3D UZ 25.02 / spol:user posted image  / Ljubljana / +4 kg / 

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  / P 21.2. / spol:user posted image  / Ljubljana / +2 kg 

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image   P: 18.2 / spol:user posted image  / +4 kg

14. junij   

user posted image   lory2004

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image  / spol :user posted image user posted image  / P: 29.2 /  Ljubljana / +3,5kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 3.user posted image  /  sPOL:user posted image   / P: 3.3 / Novo mesto / +4 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   / spol:user posted image   / -1 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  / MORFO: 13.02 / +1,5 kg 

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  / Novo mesto / +7 kg / P: 25.2

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image  P 25.2. / MORFO  27.2. / spol:user posted image  / Ptuj / +4 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani 
('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image  / spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  / MORFO 14.2. / NS:user posted image  / Kranj / +4 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  / spol:user posted image  / P: 3.3./  Ljubljana - Postojna/ +4 kg 

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +3 kg 

user posted image  NajaG

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  / P:5.3. / spol:user posted image  / +7 kg 

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

user posted image   simdar 1.user posted image MORFO  20.2. / spol: user posted image

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image / 3D UZ -12.2., P: 28. in 29. 2 / Spol:user posted image  Ptuj / +3,5 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    /+ 3 kg / MORFO:15.02.

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:user posted image   / Jesenice 

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image  P 20.2. / NS:user posted image   /  Ptuj 

user posted image   Martinščica (user posted image user posted imageMORFO : 19.2/  +1,5 kg  

user posted image   ninny  MORFO 14.2.  / -3,5 kg / Jesenice 

user posted image    Polony 3.user posted image   +4 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi ta teden:

kleopatram28         P 13.2.
tteeaa          MORFO: 13.02 
Pikica_30              P 14.2. 
beyba         MORFO   14.2. 
ninny             MORFO   14.2. 
AnjaPH        MORFO   15.02.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.2.2008 8:01:57   
Kaja08
Joj, sem pozabila povedat (oz. se mal považit user posted image ), da smo včeri podpisal pogodbo za ta staro stanovanje in sva dobila aro. Sva zdej kr mal bolj pomirjena, ker sva bolj zihr, da ga bojo kupil. Sva kar mal cvikala, da si ne bi premislil. Tako da lahko zdej že začneva počasi pakirati vse stvari, ker naj bi se do 10. marca že kompletno preselila. Joj, če pomislim, kako sem v to stanovanje par mescov do doma nosila stvari, zdej bo treba pa čist spraznit v manj kot enem mescu...hmmmm....pa še vse omare bo treba razstavit in jih prenest v novo stanovanje. Ja no, še vseeno boljš zdej, kot pa čez kakšna 2 mesca, ko se še obrnt ne bom več mogla user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.2.2008 8:13:02   
aleksandra silvija
Kaja08 user posted image  za stanovanje. Veš, v tej naglici, bo 10. marec že "jutri" tukaj.

Potem bosta pa uživala v novem stanovanju v pričakovanju in nato zelo hitro že z user posted image . Super.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.2.2008 8:27:08   
alea01
Jutrouser posted image !

didlinaa- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - pogrešali te bomo in kmalu se nam spet javi
Kaja08- še enkrat čestitke za prodano stanovanje in uspešno vselitev v novouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.2.2008 8:30:53   
alea01
Beyba- bi lahko bil naslednji zmenek 21.02. ob 16.07user posted image user posted image  v cityparku?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.2.2008 8:31:49   
babysolza
Didlinaa - še en velik user posted image z moje strani.

Kaja08 - tebi pa user posted image  user posted image  user posted image !!!

Se tipkamo potem, letim na en sestanek...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.2.2008 8:38:45   
alea01
To vam moram povedati. Sva se končno odločila za voziček user posted image user posted image  in sicer od bebe confort-high trek. Sem pa zadnjič šla v baby center in se pozanimala o ceni. Voziček, lupinica in košara bi me stalo 890eur in v primeru, da ni na zalogi, bi čakala 3-4meseceuser posted image user posted image user posted image . Potem sem šla v turbo limač, kjer bi me celotni komplet stal 750eur in v primeru, da ni na zalogi željena barva bi čakala 1-3 tedne. Razlika je očitna med obema trgovinama, se vam ne zdi?
Midva bova itak šla voziček iskat v Italijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.2.2008 8:51:18   
čbela
dan punce.....
kako ste?kok user posted image  rogovili....zdej pa na polno suvauser posted image  ta teden gremo v 24tedenuser posted image žeeeeeuser posted image
kako gre hitro.....voziček sem si tudi jaz že zbrala....zdej pa en predalnik iščem 3-4predali......za previjalno....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.2.2008 8:58:41   
aleksandra silvija
Torej BC res ni za vozičke?user posted image

Ja, moram vam povedati, da mi je komisija odobrila samo 2 dni bolniške čez mesec, v ponedeljek moram iti delat. Ampak še vedno imam krvave izcedke.

V petek sicer grem nazaj k zdravniku, ampak res ne vem, kako bo z bolniško. Se mi zdi, da se zna zgoditi, da mi jo vsaj malo prekinejo---da sem spet na plečih delodajalca. Tega sedaj res ne razumem.

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.2.2008 9:11:16   
alea01
aleksandra silvija- user posted image - pa ti niso normalni. Kak naj greš delat, če še zmeraj imaš izcedke????'user posted image user posted image  Jaz ti predlagam da se greš en dan pokazat v službo ali pa dva, potem pa takoj do svojega zdravnika in po novo bolniško. Boš pač na plečah delodajalca. V glavnem, da si ti in bebika v redu in samo vidva sta pomembna in ne debili, ki odločajo o bolniški,user posted image user posted image user posted image .
Lahko pa napišeš pritožbo. Jaz sem jo, in so mi pol naslednjič podaljšali kar za dva meseca skupaj. Pol bom pa prekinila bolniško in bom rabila dopust- mi delodajalec teži, ker imam še 17dni starega dopusta.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.2.2008 9:25:46   
beyba
Alea 21.2.2008  ob 16.08 -16.07 težko,ker bom imela v medvodah rdečo luč na semaforju, jast pa nerada zamujamuser posted image user posted image user posted image

Kaja08user posted image user posted image user posted image   za srtanovanje. Nič ti niem fouš živčne vojne selitve, ampak bo pa potem tolk bolj luštno.

Aleksandra silvija  Ti se kar pritoži. Prva sta ti in bebica!!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.2.2008 9:35:01   
alea01
ja bentiš beyba, pol pa ob 16.08user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V glavnem, da lahko pridešuser posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
13.2.2008 9:54:00   
Anonimen
Didlina - kmalu se nam vrniuser posted image

Kaja08 - superca za stanovanje

Sicer pa vsem dobro jutro.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.2.2008 10:36:10   
*Mojca*
Na hitro: Mislim, da imamo danes slavljenko. Lonapo vse naj naj naj naj user posted image

Pa sorry če sem se zmotila user posted image

Didlina user posted image user posted image Takoj ko pridem domov ti napišem ZS!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
13.2.2008 10:53:17   
pikica_30
Didlinaa - user posted image user posted image user posted image  pa hitrro pridi nazaj. Mislimo nate!

Kaja - user posted image user posted image user posted image  za stanovanje; jaz bi tud novega imela, pa sem komaj pol leta v obstoječem, ampak je pri njegovih starših in bi seveda raje imela čisto svojega!

Lonapo - VSE NAJlepše in NAJboljše za rojstni dan! user posted image  user posted image   user posted image , če se Mojca ni zmotila....user posted image

Alea - a boš potem šla v Italijo v Udine oz. Gradiščico po high treka (kot je že ena tema na RR)? a si sprobala, da je ta voziček ful lahek, ker jaz bi tud enega ful lahkega, pa mi je drugače všeč Quinny 3xl in PP GT3 pa sta oba ful težka...mi je pa PP Skate tud ful dobr (pa ne rabiš košare), samo ga še nisem videla v živo...

Če najde katera kje kakšen dobr predalnik, na katerega bi potem dala previjalno, naj pove, ker ga imam jaz tud namen kupit.

Jutri imam pregled, mislim, da je G zadnjič rekla, da bom imela vaginalni pregled, da bo merila maternični vrat. Malo me skrbi, zato držite pesti! Včeraj sem bila cel dan od doma (8-22h) in sem zvečer komaj še prišla tistih par metrov od avta do stanovanja, ker me je vse tako bolelo...user posted image   Pa user posted image  potem še kake 2 ure ni bilo za čutit, danes pa že brca! user posted image

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 13.2.2008 10:54:36 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
13.2.2008 10:57:38   
Anonimen
Da se vam malo oglasim. Preberem vas redno samo za pisanje mi kar zmanjka časa. Se vidi, da so tako lepi dnevi in sva s tamalo res veliko zunaj.

Jutri imam morfologijo in komaj čakam. Vidim, da nas je jutri kar nekaj, ki imamo pregled.

Kaja08 super za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksanda_silvija upam, da se ti uredi zaradi bolniške in da ti jo podaljšajo.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
13.2.2008 10:57:38   
Anonimen
Beyba lahko ti napišem, da sta na srečanju bile samo Didlinaa in Mojca in da sta se fajn načvekale. Še dobro, da imamo še zmeraj sonce in da ni dežjauser posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
13.2.2008 11:00:28   
čbela
vso srečo jutri na morfo....boš vprašala za spol al že veste?

ja za predalnik pa tudi jaz išček.....pa kako fajn ceno če veste...povejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
13.2.2008 11:02:05   
Anonimen
Ja bom vprašala, ker me preveč firbec matra.user posted image

Za predalnik pa ne vem, ker imam doma mizarja in mi vse sam naredi.

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
13.2.2008 11:02:20   
nInAzWeRiNa
čbela a si ti že kej zvedla zdej kaj bo al si še v temi?jst že vemuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
13.2.2008 11:03:38   
čbela
ne ne vem ...25.02 imam pregled in komaj čakam da vem kaj bo.....škoda ker ga nimam za roj.danuser posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
13.2.2008 11:04:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čbela

ne ne vem ...25.02 imam pregled in komaj čakam da vem kaj bo.....škoda ker ga nimam za roj.danuser posted image

kdaj pa imaš rojstni dan?

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
13.2.2008 11:07:42   
babysolza
ola. evo mene s sestanka. Sam da se oglasim glede predalnika - midva sva kupla Alplesovega - Balada, ker bova prvih nekaj mesecev pikico imela v najini spalnici in bodo tudi cotke pri naju. Sva vzela un ta velik, globok predalnik. Potem ga bova uporabljala midva, za pikico pa imava že celo spalnico - sicer v modri barvi, ma če bo treba bomo pa prebarvali. user posted image  In ma ta sestav tud predalnik, tako da ne bova več nič zapravljala. Vsaj fant upa da ne. user posted image  user posted image  user posted image  
Čao - letim kej pojest potem pa na naslednji sestanek. Mater mam danes naporen dan...

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
13.2.2008 11:09:27   
nInAzWeRiNa
moj user posted image  ga je mel zdej v pon. k sm mela 3D in je bil kljub temu da dobiva deklico in da je hotu fantka, presrečen ker je popolnoma zdravauser posted image se je tok hitr spremenu zdej skos govori moja princeskauser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
13.2.2008 11:09:53   
babysolza
aja - ta Balada predalnik je sicer ful klasičen in se mi zdi da paše na kr veliko omar, ni pa za v otroško sobo - ni nič otročjega videza. Stane pa 200 EUR. Kr drag, ampak midva mava veliko stvari od Alplesa in je bilo še vse ful dobro! Mal boljša kvaliteta se mi zdi, potli jo je pa seveda treba plačat. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?