lunca14
|
Evo mene,na morfologiji je bilo vse bp. in seveda potrjeno da bomo meli še enega fanta,tri pubece bomo meli ,tako,moramo sedaj že razmišljati o naslednji bebiki.... Aleksandra...hvala za želje,zanima me iz katerega konca dolenjske si? Beyba....sem opazila tvojo blamažo,a mene pa nisi pogrešala .? Mojca....lep vozek,hvala za dobrodošlico nazaj in seveda takoj bi mela tak buši,kot ga maš ti,majhen in zelo seksi.....jaz bi tud takega,mogoče v naslednji nosečnosti. Ninny.....tud teb hvala za želje po okrevanju,jaz in otroka sta že dobra,sedaj samo še oči leži na fotelju. Lonapo....lepo,da se je stanje pri tvojem sinku tako lepo popravilo,si je pa res zaslužil legice,to je zame ena najboljših igrač in jih zelo rada kupujem,so dobra naložba,še starši se radi igramo z njimi. Didlinaa.....sem ti ža napisala ,da bi si rada ogledala tvoj buši pa si me očitno spregledala,ker nisem še dobila tvojega gesla.Pa super za morfo,,kaj češ,boš pač mogla počivat,sedaj,ko še nimaš otroka,je to uresničljivo,če bi pa mela enega majhnega škorčka,bi pa to težko izvedla,tako,da kar lepo počivaj. Alea01...tud teb,hvala za dobrodošlico,ko si bom pa slikala bušija,te bom pa prosila za strokovno mnenje ali bo res pubec ali obstaja kaka možnost za pupiko. Nya....lahko noč,pa upam,da te bo nehala glava bolet. Kaja.....ko boš prišla do seznama,naslednji pregled imam 3.3 in sem pridelala +4kg.
|