l.daisy -> RE: Junijčice 2008- 2. del (27.3.2008 14:58:35)
|
hej punce... ste se pa kar zaklepetale... saj sploh ne vem, kaj komentirat... razen te nesreče ene od majčic... joj, prav žal mi je, da sem sploh prebrala... kot je rekla aleksandra silvija: tole z gibi je pravo psihično ubijanje... ok, 10.. enim rečejo, da je sekvenca gibov EN gib, drugim, da se VSAK gib šteje za ENEGA... če bi samo o tem premišljevale, smo lahko v enem tednu na psihiatriji... ne razumite me narobe, kar se je zgodilo majčici, je grozno in tragično, ampak je treba to sprejet tako, kot je: pravi, da ji je NAENKRAT odstopila posteljica, torej tudi če bi štela gibe, tega ne bi mogla preprečit... zakaj se je to zgodilo in zakaj je G ni bolj kontroliral, če je imela previsok pritisk? milijon zakajev, na katere nikoli ne bo dobila odgovora... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] sicer pa: ste videle akcijo v mercatorju, dve aventovi steklenički za ceno ene? pa dude so v akciji, pa koš za plenice.... kar nekaj stvari... aja, pa če katera jemlje neo vin plus dha tablete, v DM so 10 € in nekaj, jaz sem jih pa do sedaj v lekarni plačevala nekaj več kot 13 €... je danes mami pregledala vso ponudbo in pravi, da so tudi dude v DM cenejše kot v BC...
|
|
|
|