|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
17.3.2008 18:33:15   
tteeaa
...oblekice za user posted image  sem mislila, da ne ne bo katera mislila, da sploh nič ne peremuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.3.2008 18:36:36   
alea01

...oblekice za user posted image  sem mislila, da ne ne bo katera mislila, da sploh nič ne peremuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Blagor vam, da imate kaj prati. Jaz moram pa vse, ampak res čisto vse kupituser posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.3.2008 18:43:42   
alea01
Midva pa greva zdaj k mizarju naročit otroško sobouser posted image user posted image user posted image user posted image .
moram it v šoping, ker sem ugotovila, da mi ni čisto nič več pravuser posted image . Saj če sem odkrita nimam še nobene nosečniške oblekice. Vse mikice od prej so ozke, oprijete, kratke in moj buši gleda venuser posted image . Treba v šopinguser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.3.2008 18:45:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

user posted image user posted image jaz bom tudi naslednji mesec začela prat za user posted image in malo iz podstrešja dol nosit, pa vse moram še pregledat  in kakšno stvar še dokupiti

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.3.2008 19:05:44   
*Mojca*
Hej vsem!

Prisotnosti / odsotnosti: kot je že ena pred mano napisala nas ima večina tako nastavitev, da ne pokaže kdaj si gor. Tako da če piše da ni nobene gor, še ni nujno da res ni nobene gor user posted image
Kile: Jaz se vedno tehtam obuta, itak pa ni fore, ker gledajo samo koliko se zrediš. Torej, če se vedno tehtam obuta je enako, kot da bi bila vedno bosa. Itak pa mi tam vedno kaže 2 kili več. Skupno imam zdaj +7, sem pa danes po dolgem času srečala eno kolegico in je rekla da brez trebuha sem ista kot prej, torej nič porejena user posted image
Pranje: danes sva dobila nadomestni pralni stroj user posted image user posted image in že veselo perem kup cunj, ki se je nabral. Počasi bom pa tudi sama začela s pranjem podedovanih baby cunjic. V četrtek odprejo supernovo na Rudniku, ki bo imela baby in nosečniški HM, pa C&A in otvoritvene cene. Komaj čakam. Zadnjič sem v HM kupila 2 majčki, vsaka po 1 eur. Ena je bela, druga pa zelena...še kar nevtralna.

Toliko za enkrat. Zdaj pa grem malo pred tv.

Tiste, ki gledate big brotherja: a ste videle da se je brezdomec končno umil? user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.3.2008 19:08:39   
RMRM
Blagor vam, da imate kaj prati. Jaz moram pa vse, ampak res čisto vse kupit

Tudi pri meni je tako. Od starejših dveh sem vse dala naprej, kolegice pa imajo vse user posted image  in vsa oblačila roza. Se pa strinjam, da je res težko kupiti oblačila, če ne veš za spol user posted image
Pri meni je le problem, ker sem na bolniški in ne morem laufat po trgovinah, v bližini je pa le ena baby trgovina, kjer se mi pa zdi, da od oblačil nimajo ne vem kaj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.3.2008 19:38:22   
aleksandra silvija
No tako, sedaj sem pa tudi uradno spet prisotna.user posted image user posted image user posted image

Tehtanje  pri G: vedno obuta, nič ne odšteva.
Fino. Januarja sem se tehtala v škornjih in zimski opravi, maja se bom v kakšnih lahkih balerinkah in oblekciuser posted image .
Pa bom "zgoljufala" kilco.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.3.2008 19:43:15   
*Mojca*
Aja glede posteljnine v baby centru. Kompletek stne 16eur, jogi rjuha pa dodatnih 10 eur. Tista cena 130eur vključje še kovter, poušter in zaščitno blazinico za ograjico.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.3.2008 19:50:15   
aleksandra silvija
Tista cena 130eur vključje še kovter, poušter in zaščitno blazinico za ograjico

Ja, res. Ampak gre za tako prav lepo zaščitno blazinico in kovteruser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.3.2008 19:52:20   
alea01
Evo, naročila sem otroško sobico. Vsaj nekaj!user posted image user posted image Bo kao nekje sredi aprilauser posted image user posted image

kile pri meni niso šle sam v trebuh, ampak v rit in stegnauser posted image . Ma, sam da bo dete zdravo

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.3.2008 19:54:09   
aleksandra silvija
Evo, naročila sem otroško sobico. Vsaj nekaj!
user posted image user posted image user posted image
Super.

To pa ni vsaj NEKAJ! To je veliko!!!user posted image

Rit, pa stegna--ah, bomo že ppol enkrat spravle kaj dol.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.3.2008 19:59:54   
*Mojca*
alea01 ja čestitkeeeee user posted image user posted image user posted image

aleksandra silvija: pa sej  te zaščitne blazinice se kupijo tudi posebej a ne?user posted image

Glede riti in stegen bomo pa itak upalile eno grupno dieto a ne?

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 17.3.2008 20:00:49 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.3.2008 20:33:15   
anaj22
alea01 čestitke za sobouser posted image user posted image user posted image
na hit vas pozdravim, grem user posted image  večerjo prpravit je cev dan delu bogi

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.3.2008 20:33:47   
Anonimen
Glede riti in stegen bomo pa itak upalile eno grupno dieto a ne?

ja ja tam na jesen enkratuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.3.2008 20:44:07   
alea01
Spet me hoče neka depresija.......user posted image . Pa to ni normalno. Od takega veseljaka do take moneuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.3.2008 20:44:56   
Anonimen
Aleauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.3.2008 20:59:59   
nat78
I.daisy-vsaka ti čast,ti imaš 2 bebiki v trebuhu in le 5 cm večji obseg kot jaz.Glede kil se jaz sploh ne sekiram ,se moja G bolj,me ima pod kontrolo v nulo.Če mi je ratalo tistih 30 iz prve nosečnosti dol spravit,mi še bo te,ki jih bo pol manj.G je strah,da bi mi sladkor v nosečnosti nihal(to se lahko vidi tudi po pridobljenih kg v določenem obdobju)in bo ta tretji otrok še večji od prejšnjih.Prva je imela 4200g 53cm,druga 4580g 54cm.Pa saj si tudi sama ne predstavljam,da bi lahko rodila še kaj večjega in težjega,zato me ima pod drobnogledom kaj se kg tiče in sladkorne.
alea 1-tudi jaz sem večino stvari prvih dveh otrok oddala ali jih že tolikokrat posodila,da so ene že v slabem stanju.Zato sem tudi jaz oblačilca že nakupla,čist slučajno in zelo poceni.Če bi imela namen kaj kupit mi verjetno ne bi  nikoli uspel takšen nakup za tako malo denarja.Vsaj zaradi teh cotk sem tako srečna,ker so luštkane in za malo denarja.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.3.2008 21:33:55   
manko
alo ženskice!!!!
glede big brotherja-nimam komentarjev in če vam pri našem ni dovolj slabo si poglejte hrvaškega.A SPLOH ŠE OBSTAJAJO PRAVI DEDCI?vsi so taaaako popedr...in so prave barbike,ne vem kako bi jim drugače reklauser posted image user posted image
drugače pa tako kot ste reklae čez zrneca ga ni in kot PAV BOŽO je bil spet za crknt...zanj je slovenija premajhna če mene  vprašaš...upam da ste mi vse dobro in da pridno rastete-jaz sem zrastla že +10user posted image user posted image user posted image user posted image res pohvale vredno in se-kot pravi moj draginjegov OBELIXuser posted image user posted image user posted image user posted image
poljubček vsem in bodite mi zdrave!!!!!!!!!!!!!

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu nat78)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.3.2008 23:53:17   
tweetek
En lep pozdravček vsem so- user posted image ! Jaz sem srečno prispela iz Madžarske in lepo prestala vožnjo, samo noge mam ko slon. Zdaj moram pa mal počit ker je bil naporen tale podaljšan vikend....

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
18.3.2008 6:32:16   
Anonimen
user posted image

Dobro jutro vsem.

Danes nas je pa zametlo - pa sem mislila, da bo že konec zime.
Včeraj sem mela pregled, vse je ok, sam mal morat dat v ler, pa več počivat po službi, ker me boli ligmament na desni strani, sem si ga očitno malo nategnila.
Naslednji pregled imam enkrat aprila, morm pogledat, ampak se mi zdejle ne da vstat.user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
18.3.2008 7:22:55   
anaj22
Dobro jutro
sm skuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pr nas ful sneži user posted image
šibm zdej na materinsko
pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
18.3.2008 7:26:28   
aleksandra silvija
Dobro jutro!
Nya-slastna kava user posted image .  Pa pazi se, nouser posted image . Da ne boš danes po snegu preveč divjalauser posted image .

Mojca-obrob za posteljico še nisem videla, da bi jih kje prodajali posebej.
Ampak niso vsi kompleti čez 100 EUR. Tudi v BC so za pol manj. Res pa ne izgledajo tako oh in sploh-ampak-a je to sploh pomembno?!?

Alea--ti kar nam potoži o slabem razpoloženju, depresiji, bomo to skupaj preganjale.

Naš 3-letnik pa je včeraj dobil temperaturo(40,1), tako sva danes skupaj doma, deklica je pa v šoli. Ampak mali bi rad šel na sneg. Ima že pripravljene lopatke in korenček za snežakauser posted image .
Bo še zanimivo ga v hiši obdržati.

Če bo mali nevzdržen, ga bom vseeno peljala za kakšnih 10 min na sneg.
Drugače bo še bolj zbolel.user posted image
Celo zimo pri nas nič snega. Pa ravno sedaj vse belo in še sneži kot za stavo.

Naša prvošolka pa gre od 2. do 4. junija v šolo v naravi. Junijauser posted image .

Nat- ja oblekce. Jaz imam nekaj kosov 74 št., 80, 86 pa že več. Za prav majhne pa praktično nič.
Sem tudi jaz že nekaj kupila-zimske razprodaje po razprodaji.
Tako sem dobila prav lepe pajacke, komplete za manj kot 10 EUR, pa precej puloverčkov-ampak slednje sem kupovala predvsem od št. 68 dalje.

Pa nekaj hlač sem tako kupila.(vse BC in Modiana, ki sta mi res pri roki)
Bodijev in žabic do pasu iz bombaža pa v večini res ne dobiš znižanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.3.2008 7:28:09   
aleksandra silvija
šibm zdej na materinsko

Anaj, dobro jutro.
Imate pa res zgodaj materinsko.

Sem mislila, da so običajno popoldan.

Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.3.2008 7:31:23   
tancho
Dobro jutro!
Seveda tudi jaz obvezno pijem kavico, ko prebiram tale forum. Res je bedno tole vreme - kr neki na pol dežuje, na pol pa sneži... Se mi posledično sploh ne da nikamor, čeprav morm  na fax neki uredituser posted image  - bom user posted image  prosila, da me zapeljeuser posted image .

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.3.2008 7:36:37   
tancho
user posted image  kkomaj napišem en kratek post za dobro jutro, pa vidm, da je aleksandra silvija že ful napisalauser posted image user posted image user posted image  se vidi, da sem še čist zalimanauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Naš 3-letnik pa je včeraj dobil temperaturo(40,1), tako sva danes skupaj doma, deklica je pa v šoli. Ampak mali bi rad šel na sneg. Ima že pripravljene lopatke in korenček za snežakauser posted image .
Bo še zanimivo ga v hiši obdržati.

user posted image user posted image  kolk so lušni tele otročkiuser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?