Kaja08
|
Dobro jutro punce!! Madona, včeri je pa bil naporen dan - pa sem imela dopust No, skratka. Sem bila na UZ in je bil mali zelo živahen. Je pregledala sečevode in desni se je že malce zoožil, na leve pa razširitve ni najdla, ker je vretence bilo čez, ampak je rekla, da glede na to, da niti opazi ne razširitive, da je velika možnost, da se je popravila. Jeeeejj Naslednji pregled imam konec meseca in bom imela že prvi CTG. Pol sem mogla pa še kri dat, ker mi je pozabila testirat kri za hepatitis in sifilis - morš nujno imet, preden greš rodit, tako da le preverite, če imate vse izvide! No, potem smo pa imeli primopredajo stanovanja - oziroma tako sva midva mislila... Pa smo se 2 uri prerekal, kregal in grozil, ker od zadnjič, ko smo naredili zapisnik, tričetrt napak ni bilo odpravljenih. In pol nama spet niso hotl dat ključa... za pop pa sta unadva grozila, da nama bosta vrnila kupnino, ker ne bosta šla napak popravljat...halo, pa kaj jima ni jasn Škoda, da takrat še nisva vedla, da ti prodajalec ne more kr vrnt keša, če se ti ne strinjaš, ampak mora popravit pčitne napake, ki si jih opazil. Ma kr neki...zdele je šel tja, ker je prodajalec pripeljal delavce in jim bo vse pokazal, kaj imajo da popravijo. Ma za znort...se mi je zdej stanovanje kr že mal zamerilo.... Ja nč, grem brat, kaj ste včeri kej načvekale, pa seznam morm mal poiskat in popravit
|